Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz Sicilian #5114 üzenetére

"...már nincs hozzá türelmem..."

Akkor javaslom, hogy tarts egy kis szünetet, úgyis itt a nyár: Go To szabadég a haverokkal. Pár hónap kihagyás után újult lelkesedéssel tudsz majd nyomulni a játékban.

"kb 2000.07.07 óta van meg eredetiben"

Csak kb.? Mi lett volna ha pontosan tudod :DDD

"Annyi időm nincs, hogy a neten nyomjam..."

A netes játék nem hogy több időt nem igényel, hanem éppen kevesebbet. Nagyon jó ismeretségeket lehet kötni és az ismeretségek közepette jönnek-mennek a cuccok jobbra balra, aminek köszönhetően hamarabb kerülnek jobb cuccok a karakterre. Természetesen nem illik és nincs is sok értelme pl. 3 nap alatt 5 karaktert is kezdeni.
    Találkoztam olyan játékosokkal, akik miután elértek egy karakterrel lvl80...85-ös szintre, már kezdték is az újabbat. Sajnos elég nehezen látták be, hogy a szint nem minden: értelmes cucc is kellene a karikra. Aztán mikor segít nekik az ember a kritikus küldetéseknél, meglepődve kérdezgetik a gyors segítség után: mennyi a sebzésed? Mikor elárulja nekik az ember, akkor meg jön egyből a következő kérdés: az meg hogyan?
    Cucc nélkül persze csak álmodozhatnak, de előbb-utóbb szembesülnek saját tapasztalatból, hogy azért a szinthez cuccot is illik tenni a karakterre.

• wikings2

őstag

válasz Sicilian #5114 üzenetére

Annyi a titka, hogy mielőtt Hero Editoroznál (1.09 re jelent meg a legutóbbi Hero Editor) elindítod a játékot és belemész azokba a karakterekbe amelyektől a cuccokat átszeretnéd pakolni a mostani karidra (vannak fent neten ilyen ultimate cheat packok) és így "átgenerálod" az 1.09 re kitalált karikat 1.13 ra, ergo most már felismeri majd a progi hogy ennek a hülyének 1.13 kell :P
    Amúgy én sem vagyok ennek a híve mióta eredetim van. Én sajnos 6 éven keresztül élveztem a Single Player rejtelmeit , mivel sem eredetiben nem volt meg, sem internet kapcsolatom nem volt, de mikor már minden kasztal sikeresen baal is meghalt hellen akkor már szórakozni is kellett egy picit :D és a suliban leszedtem mindenféle cuccot hozzá (Kalkulátorokat meg minden félét) és a hero Editor is belekerült:)
    Remélem segítettem

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés