Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz kutga #4296 üzenetére

Miért a legegzotikusabb build-ekkel kezdesz?

Amit mcsabee írt az tökéletes lesz. Egyik legjobb mf karaktert kapod így meg.

Én mondjuk annyival szoktam megvariálni, hogy Cold mastery-re csak 1 pontot teszek és Blizzard mellé Firewall.t is megtanulja a sosó. lvl97-re lehetőség szerint maxos a blizz dam és Firewall is. Fire masteryre természetesen 1 pontot teszek.

Ezzel a felállással és egy normális bérenccel többplayer-es játékban is gyerekjáték az mf.
    Mefi run, andi run, WS run és persze Baal run sem jelenthet gondot.

• mcsabee

senior tag

válasz kutga #4296 üzenetére

Na akkor. FO sorcom sosem volt, utálom az orbert, noskiller karakter. Én mindig blizzarddal tolom, ahhoz írok tippeket.

Statok:

STR -> 156 kell spirit monarchoz
    DEX -> nulla pont
    VITA -> összes maradék pont ide
    NRG -> nulla pont

Skillek:

Blizzard + Glacial Spike + Ice Blast + Ice Bolt -> 20 pont
    Cold Mastery -> 5-10 pont bőven elég
    Frozen Armor + Frost Nova + Telekinesis + Static Field + Teleport + Warmth -> 1 pont

Cuccok:

Mivel az elején nem vagy elengedve, ezért a legfontosabb az legyen, hogy legyen egy spirit shielded monarchban, tegyél fel 3 ptopazed sisakot, 4 ptopazed armort, spirit kardot, és lehetőleg resistes kesztyűt, övet, ringeket. Ezután meg öld Andarielt, és Mephistot. Sok dolgot nem lehet róluk elmondani, letelézel hozzájuk, és aztán ide oda telézve küldöd rájuk az áldást. Mephistot a Moat Trick segítségével könnyen ölheted.

"nem is tudtam hogy eredetiről is lehet cd képet csinálni :D nah ennyit rólam x)"

Pedig lehet, én is így használom, nem kell, hogy tönkremenjen a lemezem ;o.

Új hozzászólás Aktív témák