- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
válasz
Robert1987 #3170 üzenetére
Engem Asiara es US Westre engedett, Europera es US Eastre nem. És igen az accok kulon vannak a Realmeken, igy egy pistike35 accot le tudsz krealni a tobbi realmen is, egyiken sem fog elveszni. En anno, mikor volt ez a ket hetes kis szunetem, Asian kezdtem el jatszani, de nagyon nagy volt a pingem, igy keptelenseg volt :-S
RD = Realm Down = mikor egy Lost Connection of Battle.net feliratot kapsz, vagy valami hasonlot es nem tudsz bnetre menni. Surun van ilyen 1.12 ota, de altalaban csak par percesek es Global RD formajaban nyilvanulnak meg, mikor azokat, akik valamilyen csatornan alltak, levagja a bnet, es csak openen lehet felmenni.
Btw egy kis segitseg, hogyha jo baalrunokat keresel: Olybaal, valamint jatekon belul op ranbot, valamint ket botrun ch: op killerbaal, op xbaalingx :-). Magyar baalrun channel az op lagbaal.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Robert1987 #3170 üzenetére
külön vannak az accok a más-más realm-okon. tehát egy acc mind a négy ralmon lehet külön-külön.
rd=realm down
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest