Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
mit nem hoznak át? szerintem a 2.4 ptr után jön egy kis 2.4 stabil időszak és csak utána indul a ladder. én biztos így csinálnám, hogy lehessen non ladderben kipróbálni, karikat tesztelni és csak utána indulni élesben.
ebben az átmeneti időszakban pedig az árak biztos nagyon mozognak, persze a ladder előtt mindenképp csökken már minden, utána meg zuhan gondolom.
fire immune tapasztalatom nincs, de posion esetén necroval érzékelem a bajt, kb az immunok felét lehet megtörni lower resist-el is, de nála még ugye a többire a summon-ok is ott vannak.
ncc1701:
ez érdekes, korábban fal/lem körül csinálták nekem, most lem/pul. épp nyomtam kettőt lem-ért a 15ed és a 10ed dusk shroud miatt, erre esett egy harmadik, 8ed-s
megint otthagyták publikban földön. de ezt már lyuk nélkül kéne eladni, csak úgy nem viszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- ÚJ Cooler Master MM720 RGB Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Glorious Gaming Model O Wired Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Cooler Master MM712 RGB Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Dell G3 gamer laptop i5-9300H 16GB DDR4 NVIDIA GTX1650 Windows 11 Excellent akkumulátor gamer laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
megint otthagyták publikban földön. de ezt már lyuk nélkül kéne eladni, csak úgy nem viszik.