- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13406 üzenetére
érdekes de nekem ezek az automodos class itemek adják a játék sava-borsát, egy unique cucc a rollon kívül elég egysíkú hozzájuk képest. pl a pala shield-ek allres-e mindig izgi, de még inkább a mace-ek a rengeteg lehetséges +skillel, ugyanígy a necro/sorci wandek és az assa fegyók vagy a druid peltek. utóbbinál egy +3 tornado +3 hurricane önmagában nagyon kívánt és ritka, lehet hajtani őket jó darabig. és akkor erre még rájön a socket varia alapján a runeword választás és adott esetben annak a rolljai. persze rare-ben is előfordul egy részük, de ez így a legtöbb rétegű.
vicces de nekem a farkasfogas fejesek jobban bejönnek, ez az ik helmre hajazós szárnyas cucc kicsit tucatabb külsőt ad, de hát ilyen ritka rollnál ne válogassak
a dream-et viszont egyáltalán nem értem, bazi drága és cserébe nem ad semmit, ráadásul nagyon tág határok közt rollolhat de maxon is kevés pl az allres és az mf is. vagy valamit kihagytam?
a delirium viszont nagyon op, gondolom ezért tették rá a morph-ot, kicsit gyengíteni kell, majd ha nagyon idegesítő lesz, lehet charsizom
de gf barbhoz ez tökéletesnek tűnik, káoszt okoz, nem baj ha elszaladgálnak az ellenségek, úgyis stun van és a csicsó böködi őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest