Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
Voltam olyan public runban, ahol mindenki maga találta meg kereskedte cuccokkal nyomult, és mint a kisgyerekek mutogattuk egymásnak ki hol tart vagy mivel szop éppen.
Van ilyen is azért, nemcsak a business klánok. Jó volt beszélgetni, futkorászni meg röhögni egymás balfaszságán. Jah hát meg mi Smiter kollégával jó elvoltunk... Physic Bowa 15-ös fanával felturbózott Barbárral. -
-
wm2
őstag
Mennyi az esély, hogy csutkára ugyanazt a phoenix rw-t kirakd 2x egymás után? De még az absorb is egyezik.
Mekkora egy geci játék ez... de komolyan, ez egy vicc. -
wm2
őstag
Nem lyukaszt nekem vki NL-ben egy Ist-ért?
Nincs kedvem sox questhez. -
wm2
őstag
A Light -70-t néha 3 ber rúnáért látom (vagy ber jah, esetleg + add). A -71-esért azonnal kaptam egy ber-t. Jah-t már nem adtak érte (NL, itt értékesebb a jah, mint a ber, ladderon meg fordítva van). A fire -70 meg a kutyának sem kell. A cold ára picit feljebb ment. Keresett lett. A physic 10 sem olcsó, bár én jól megvagyok nélküle is. Ezek in game árak. Sokan szörnyűlködnek is rajta.
-
wm2
őstag
Bejön ez a Phoenix pajzs Palán. Jól néz ki ahogy csapkod vele. Plusz van fire, light és cold absorb így. Ha a thundergods beltet használom. A 94 light res (jelenleg) elég bitang.
-
wm2
őstag
Cső,
Physic Bowánál kötelezően ki kell maxolni a Critical/Pnetrate kettőst. Minden másra egy pont. Pierce-re is elég az 1p, mert a Razortail belt (+ CTA) ad még rá és meglesz a max. Ami marad az megy a Multi/Guided kettősre. Én a Strafe-t nem használom. Hatékony, de rettenetes vele játszani. Van, aki szereti (akik szeretik, Atmas amuval használják ezt a skillt), én nem. Cserébe kimaxoltam a Valkyrie-t. IAS AR kell. Spear és Bow amazonnak is. Az egyiket megkapod a penetrate skilltől, a másikat ügyesen kell összesakkozni. Attól függ milyen baset használsz. Ez igaz a lándzsára is. Ha mindenképpen hibridet akarsz menj a cold felé szerintem. Így kevésbé lesz akkora szopás.
-
wm2
őstag
válasz
savior
üzenetére
Jah. A trade az a béka segge alatt. Egyre kevesebben is játszanak. Én is még ma tolom egy kicsit, aztán tényleg jegelem. Raktam el sunder charmokat, de ezeket már NL-ben akarom eladni. Esett egy light 71. Ez itt Lo Sur környéke perpill. NL-ben lesz Jah Ber. Már ha játszik ott valaki. Haverom azt mondja az NL méghalottabb.
-
wm2
őstag
válasz
shotika
üzenetére
az second hand
tegnap sikerült vennem neki 7 frw max ar-t ócsón, nem tudta mit árul, az egyik srác, akivel szoktam nyomulni (brutál nova sorcija van) az Lo meg valamiért vett 40L java sk-t, jól bemákolt egy kezdőt, aki nem tudta mit ad el mennyiért, szóval érdemes figyelni az in game tradet, néha megéri, amúgy meg katasztrófa mi megy
-
wm2
őstag
Amit még elfelejtettem, de szvsz látszik is, hogy én nem használok monarch spiritet. Nekem nincs rá szükségem. Egy mezei +1sk pajzs oszt cső. Bőven elég bocikat ölni. Vannak Bowazonok, akik eth monarchot használnak bo-zni, mert annak a str reqje "csak" 146. Nála ez már csak azért sem opció, mert Lacerator/Swordback kettős lesz #2-ben.
PSN sc-eket sem használok. Csak max ar-t.
-
wm2
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Mi így nézünk ki 4bc-5bo CTA-val. Ha MF-elünk, nyilván ez alacsonyabb. Bo-val a life az ~950 totál. Elég.

Ehhez jön 10% life leech és 6% mana leech. 83% FRW, ha a +30 dex tiarat használom (imádom!) és 103% FRW ha a futkosósat. Tisztességes az avg dmg. Messze konzisztensebb, mint gmb vagy windforce bowal. Egy minimális 13% FHR. Még van egy 3 FRW 11% fire res meg 5 res sc NL-ben. Azt majd ott megkapja. WS-t kivéve jól bír mindent. Valamikor a jövőben rámegyek vele egy 20-20-as torchra meg egy 6-6 CTA-ra. Én szeretem Valkyt. Lassú, mint a tetű, de inkább Ő, mint a Strafe sk. A Strafe Bowa nem valami fan számomra. Nem használok physic immun gc-t. Magic arrow megoldja azt az 1-2 immunt, ami az utunkba jön.
-
wm2
őstag
Én kész vagyok. Amit akartam, elértem. Jó kis Bowazon lett. Most pihi.
-
wm2
őstag
válasz
Kiss_R
üzenetére
ilyen ez
nálam a 4 CTA vitte a prímet: 1 bo, 2 bo, 2 bo, 1 bo. Így egymás után. Az életbe nem rakok ki többet. De a Faith is ugyanez. Nagy nehezen összeszenveded a Jah-t hozzá, többször, és ha nem 15/2, akkor "crap". Még a Jah-t sem kapod vissza érte. Hiába van perf 15-3 baseben. Le sem szarják. Vagy perf vagy húzz a francba. -
wm2
őstag
szintén Dia, kurva ritka az eth, csak szólok
BIN 1000 fg -
wm2
őstag
válasz
Kiss_R
üzenetére
Light sund 70, physic 10, meg magic ezek mennek LO-ért. Egy fire 70 a kutyát nem érdekli. Vagy nagyon áron alul a többihez képest. Esetleg egy Vex, amit kaphatsz érte. Esetleg! Gondolom az is véletlen ezek után, hogy 5-ből 4 sund az cold.
Én nem látom értelmét Bowaval a physic sundnak. Strafe/Atmas amu vagy magic arrow megoldja.@sto1911: ok.
-
wm2
őstag
válasz
Kiss_R
üzenetére
ha kapsz egy Pul-t érte, örülhetsz, pgmekért megy
találtam pár 7 MF sc-t, psn res, light res, csak azért sem adom olcsón, ha már ennyi light MF sorc szaladgál, meg fogja fizetni az árát, mert az MF sc-ért már nem akar fizetni, de az Infijét azt folyamatossan rollogatja
u.i: a Blizz jól átgondolta ezt az Infit mancatcherbe meg light sund charm dolgot, nem volt eddig is über cucc, kb. köv szezonban csak light karik szaladgálnak majd ladderen
-
wm2
őstag
ez amúgy tényleg így van, de melyik az a Bowa, aki szeret gfaceben szaladgálni?
"vs Baal, again without question, gface is much better than the circlet vs Baal."
A Cow King cipő boostolja az AR-t. kevesebb dam, de többet találsz. A WT boostolja a damot, de cserébe - 800-900 majdnem 1k AR. Plus -5% FRW. Bármennyire viccesnek tűnik, de az az 5 is fontos. A Gore sztem csak nagyfiúk ellen jó. Egy fasza kesztyűvel. A +2 passive sk a kesztyűn is majdnem 1k AR. Low lvl-en Cow King, később WT, nehéz helyzetekben és csapatban meg Gore. De gfacet én nem raknék Bowara.
-
wm2
őstag
Meg ez a PB Grief "ED?" Smiternél. "ED?" Az kurvára kell rá. Anélkül a Smiter életképtelen. De neki kell rá. Nem bírja nézegetni ED nélkül. És ha lehet ne legyen 15, mert azt nem bírja megfizetni. Mondjuk úgy 10. Az úgy már jó neki.
-
wm2
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Nem tudsz eladni semmit ha nem perfect. Vagy light sorc, vagy jáva item. Szinte senkit nem érdekel a többi. Pár apróságtól eltekintve. Nincsenek új belépő játékosok. A meglévők (akiknek átlag életkora 40+) meg a jól bevált receptet követik. Kínában összehozzák, ő megveszi. Vagy már mindenkinek megvan minden. Ez a kettő. A játék így hamar kifő. Befagy. Beáll az egész piac. Tegnap találkoztam egy spanyol sráccal. Szintén Bowa volt. Nyomtuk is együtt pár óráig. Nagyon ritkán kereskedik már azt mondta. Megértem.
-
wm2
őstag
Eladni nem tudtam (mert "csak a perf, és az is ingyen!"), hát gondoltam használom. Sokkal hasznosabb, mint a lifeos. Főleg ha van hozzá vagy 10% LL ring. Az, hogy 600-700 hp mellé van rajta 20-30 life nem húz ki a szarból, így inkább az frw-seket részesítem előnyben.
Amúgy rettenetes mi megy ladderen. Ez már régen nem a játékról szól. Kb. biztos, hogy ez volt az utolsó szezonom.
-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
baszki vannak olyan jewelek eszem megáll, ez is milyen már <3
-
wm2
őstag
Úgy kellene ezt a 30 dex tiarat megboostolni, hogy csak 2x 15 ias 15 max jewelt belevágni, a 3. meg egy single 30 max dmg jool.
Vagy min. max. rare jewel. Mint ez pl. 30 IAS úgyis elég. Így lenne ez ütős darab. -
wm2
őstag
Vannak Amazonok, akik FRW helyett full dmgre mennek ezzel. Ára is van.
-
wm2
őstag
Nem tudtam elképzelni, hogy mitől drágább egy 3 sox elite Pali shield, mint a 4. Most már kapiskálom. Egy örökkévalóság volt mire sikerült egy normális 40+ res Sanctuary alapot összehozni. SR, nem ST, de pont leszarom, hogy nem ST. :-)
-
wm2
őstag
válasz
Kiss_R
üzenetére
Igen. De a köv. szezont kihagyom. A Smitert akarom NL-ben "Knight Mod" Phoenix shieldel csúcsra járatni. Illetve a Bowát is tovább reszelni, ameddig lehet.
Itt Ladderon egy Light Sunder 70 Lo +. De minimum Lo. NL-ben lesz Ber vagy Jah. Ehhez egy 4/190+ Thunderstroke meg olcsó Mancatcher Infi és kész is a Light bumm. Ezért vannak ennyien, mint a szemét.
-
wm2
őstag
válasz
üzenetére
ahh pls ne
A Zaka még megvan ha kell vkinek. Nem lehet már egy 190+-ost sem eladni. 4 pgm-ért sem. Csak a perf! Az meg lehetőleg ingyen.
Meglepően kevés a Pala egyébként. Régi D2-ben Dunát lehetett velük rekeszteni. Csak a Jáva és a light Soso! Gyengíteném őket. Mint régen volt az iron maiden. Vmi ilyesmivel.
-
wm2
őstag
*40/10 = 40/15 akart lenni
-
wm2
őstag
válasz
Kiss_R
üzenetére
Hasznosnak hasznos, de bossoknál közel sem annyira releváns, mivel "the crushing blow with missile weapons reduces it by 1/8th." Ezért futkorásznak inkább WT cipőben. Viszont, ha sikerül craftolni a 15% CB Gore-hoz egy jó 10% CB glovest, ami esetleg még duál is (life leech/mana leech), akkor már meggondolandó. Szóval a LoH mellett a craftolt blood gloves is jó opció, de az eddigi tapasztalatom az, ha nincs knockback, akkor többször halsz és ha már craft (fentebb írtam is), akkor a hit power gloves a befutó nálam. Ennek az előnye TZ-ban jön ki, amikor a champions/elite lerohan fana aurával.
A Giant Skull rettenetesen néz ki. A str-nek nem veszed semmi hasznát. Jobb a gloves és a circ. A futkosós circek a 30 frw 3 sox 1 Ber környéke de legalább 1 Jah. A 20 frw 3 sox-ot sikerült kifognunk 1 Gul-ért. Mivel van a tatyóban még frw sc annyira nem hiányzik az a 10 frw. A 40/10 egy kurva drága jewel, mint tudjuk. Olcsóbb, és bőségesen elegendő szerintem televágni 15 ias 14/15 max jewelekkel. Ezekkel is leolvad minden körülötted. Ezt kb. 2 Lo vagy ha így jobb 1 Sur árából hoztuk össze: -
wm2
őstag
amit még elfelejtettem, hogy egy +3 bow sk (ami lepkefingnyi pluszt ad a physic bowanak) 15 ed 4os GMB lehet akár 3k fg is, addig egy 15 ed diamond-ot kifoghatsz 1-2 ist-ért, aztán azt mondja a tag tegyél a fejére Guillaumes-t,
pont ez való a drága gmb-hez 
-
wm2
őstag
válasz
Lokids
üzenetére
Pedig ott hasznosabb infókat találni.
Diamond Faith requires only 65% IAS to achieve 7fpa and virtually has the same average damage as a GMB Faith
The 65% IAS allows for easy gear swapping while maintaining 7fpa
GMB Faith requires 92% IAS to achieve 7fpa which demands the use of more IAS gear
When you start stacking IAS gear, you will lose alot of Damage Reduction, Resistance and Life value on your Amazon
Diamond Bow is suggested for Faith due to it's high minimum damage
High minimum damage makes for very consistant damage which is important for creating FHR locks on your opponent
Shadow Bows or even Ward Bows, also make excellent ZvA Faiths
Matriarchal Bows will make a decent Faith but do not hit nearly as hard as the above suggested bows
Röviden ennyi a lényeg.Én sem PvP-zek. Régi szerveren néha ment a Smite vs Smite de nem az én műfajom.
-
wm2
őstag
válasz
Lokids
üzenetére
Semmit nem ér a +3 sk a physic bowának. Ice az más. Neki jól jön. Viszont össze kell szedni 90+ IAS-t, hogy rendesen ki tudd hajtani. A GMB-hez kell egy 3 sox circ (tehát a 2 sox gz rare kiesik), amibe teszel 3x15 IAS jewelt, kell egy 20 IAS amu, egy 20 IAS gloves és egy 10 IAS belt. A circ és a jewel egy igen igen költséges dolog, úgy, hogy a Faith roll nem lehet 12 és 13. Egy diamond/shadow bow köré sokkal könnyebb építeni a 65 IAS / 7 fpa miatt. Sokkal flexibilisebb. Ez egy örök vita az íjászok körében egyébként, hogy melyik a jobb, de alig akad PvP-s, aki GMB-t használ. Meg kell kérdezni őket, hogy miért.
-
wm2
őstag
válasz
Kiss_R
üzenetére
én is dia gc-t pörgetek, már vagy 1 hete, ahogy összejön 1 p dia 1 p topaz meg egy p skull (a többit inkább craftba ölöm) de semmi, nekem a bocik dobják inkább a jót, NL-ben egyszer kipörgettem egy baal gc-ből egy PC sk-t, ennyi a legnagyobb sikerélményem a prögetésekkel, jah meg egy cow kinges gc-ből egy 8-60-31 max ar life gc, amit sikerélményként könyvelek el
a skiller fhr is jó, pl light sk + 12 fhr, vagy pala 12 fhr (bár azok NL-ben csapkodják egymást), ill. Bow 7% frw is elmehet jó áron, bár ebben a szezonban én még cold bowával nem találkoztam! -
wm2
őstag
-
wm2
őstag
Ez is szép. Szintén bocin. 65 edam 121 ar 15 edef a max. Nem csak a resisteseket szokták keresni. A zakarum shield a keresett (hiába magas a str req) mert az alsó és felső smite dmg-je is 46. A Sacred Targe-nek meg 22-70, a Sacred Rondache-nek 35-58, a Vortex-nek 5-87. PvP-ben a min. dmg kb. annyira fontos, mint a max. A hiányzó resistet 5/20 charmok szállítják. Ezeket a Pali shieldeket hívják úgy, hogy "Knight's Mod". Phoenix rw-hez keresik. Természetesen a Jewelers ST SR visz mindent. Azoknak az ára 20-25 Ber, bár láttam már olcsóbban is, de inkább FG (publicban nem nagyon árulnak ilyet). Ezekebe jó drága str dex jeweleket szoktak tenni + esetleg 1 Ber-t.
Min-max dmg. Itt van mekkorát "lök" a Windforce (fana aura nélkül). Ez így jól néz ki, de azzal, hogy a diamond konzisztensebb (kiegyenlítettebb min-max dmg), sokkal fluidabb minden. Nem beszélve a hiányzó AR bónuszról.
-
wm2
őstag
Boci!<3 500 fg-ért vihető 50% off.

-
wm2
őstag
Griffont is egyre több olyat látok, ami ha 15/10-hez van közel, órákig árulják és nem vagyok benne biztos, hogy sikeresen.
-
wm2
őstag
válasz
Hokunda
üzenetére
Mikor jött ez a dolog, pár órán belül tele volt a jsp kék 2/20 meg 3/20 circekkel. Én vissza is adtam a vendornak őket, nem foglalkoztam vele. Ha teszel bele 2 lukat nagy nehezen el lehet adni (én viszont questet ilyenre nem pazarolnék, pláne, hogy 50-50% a dolog és ha nem jön be végképp bukó). A rare 2 sox circekkel meg az a gondom (Bow Ama), hogy erősen túlárazottak ahhoz képest, amit adnak. Pl. elkér egy tucat Ber-t azért, mert a 2 all sk és 30 frw mellett van rajta 1x str meg 7% mana stolen. Mitől jobb ez, mint egy 20-30 frw 3 sox circ ed ias jewelekkel vagy max ias jewelekkel (kb 2 Lo árából raktam össze ezt) hozzá pedig egy duál ring (1 vex volt)? Elárulom. Semmivel. Egy jó Griffon nyilván más tészta. De a legjobb unique cucc amit kiszedtem egy nagel ring volt.

Ha legközelebb lesz ilyen gamble akció, kesztyűkre és gyűrűkre fogok rámenni, mert azt senki nem nyomja és nagyobb a szórás.
-
wm2
őstag
válasz
Kiss_R
üzenetére
Nekem az a kedvencem, amikor jó alaposan összeválogatod, összeszeded a crafthoz az alapanyagokat, majd semmi nem születik belőlük, csak egy halom szemétkupac. Aztán meg menet közben sietsz, betolsz vmi szemetet a cubeba és olyan statokat kapsz, hogy csak pislogsz. Persze idén még ilyet nem sikerült összehozni. Gamble is csak amolyan "na ez a ring jó lesz a smiternek" de semmi extra.
-
wm2
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Coa. Eladtam Sur-ért (amcsi szerveren, ott jobb a bolt, mint a kelet-közép EU régióban
). Ha összejön 2 Sur akkor Ber-t csinálok belőle, azt beváltom Jah Ohm-ra és jöhet a köv Faith. Nagyon faxa dolgokat raktam ki ebben a szezonban, de a Faith bow-val szarakodom egy ideje. Nem zavarna, ha nem lenne perf a Forti/Pride, de ha már perf, legyen a Faith is perf.
Ezt tegnap este csináltam. Pitben esett egy 42-es.
Ez volt ebben a szezonban az első Spirit-em. Egyből 35. Viszem a Palámnak. Style/bo miatt tettem Vortex-be.
Más. A craftolt kesztyűvel a tapasztalatom a következő. PVM jobb a "hit power" gloves. A "knockback"-nek nagyobb hasznát veszed, mint a CB-nak. Főleg amikor fana aurával gyorsan lerohannak. Viszont, ha Bowa #2 fegyónak beteszed a Lecerator/Swordback kettőst, akkor már a 20-25% CB + 83% OW + 33% Amplify hármas tarol. A Lecerator, és a Swordback is akkor szép, ha ethereal. Utóbbit nagyon nehéz beszerezni, mert senki nem tudja mire való és nem gyűjtik be, de rajta vagyok. NL-ben behúzom. Itt ladderen célkarik futnak. Elég megnézni a ranket. Tele van jávával meg light sorcival. Pala is egyre kevesebb. Ez a ladderezés színtiszta üzlet.
-
wm2
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Az az amu kb 1 Lem. Vagy néhány pgms. Adnék, de nekem is csak 1 van. A Witchwild String bow is jó. Persze egy örökkévalóság mire beadja. Az Amu jobb választás. Egy kockában elfér. Annyit kibírok én is.

Ez a dual ring igen fasza lenne, ha lenne még rajta str/dex meg mf. Persze a nincsnél jobb. Én is ilyennel toltam sokáig.

Ebben a szezonban kiraktam egy perf Fortit meg egy perf Prideot, de a CTA az 1 bo 2 bo 2 bo 1 bo, aztán meguntam és vettem egy 5-öst. A Faith reroll ma is 12-es lett. Ezt is venni fogok. Nem szarakodok vele többet. Találkoztam ma Baal run közben egy igen izmos PvP Bowazonnal. Eszméletlen mi cuccai voltak. Elbaszott vagy két tucat Jah-t mire kirakta az 15/2. Nem akarok ebbe a hibába esni.
-
wm2
őstag
Boostolgatom a Bowat. Szereztem bagóért egy 4 bc 5 bo CTA-t. Lassan kb. pgmekért veszel egy 5-öst, annyira FOS A TRADE. Csak a perf!
Levittem a Hp-t nagyon minimura és minden ment Dex-re. Dia/Baal-hoz LoH//Gore-al fut. Partyban főleg. Ha szar a resisted Baalnál érdemes felkapni a Lord amut vagy a Souls kicsinál. Mindenhol máshol Cow King (+20 dex // +25 MF) cipőben és +2 passive MF kesztyűben szaladgál. A +2 passive kb. 700 ar pluszt ad (úgy az igazi, ha van rajta +15 dex is). Nem érdemes a Bow sk-t turbózni, mert +5 bow is kb. ... semmit nem ér. Inkább a passive. Jelenleg 14-es Dia // Faith Bow van a kezében ami 65 IAS-al elég a BP-hoz. GMB-val 90+ IAS kellene neki erős min./max. dmg közti ingadozással. Tököm sem épít GMB-ra. Szvsz a Razortail messze jobb, mint a Nosferatus öv, és ha 15 ias // 15 max jewelekkel telepakolod a 3 os 20-30 FRW blue circet, akkor semmi szükség a WF A1 Faith csicsóra. Ez utóbbit sokan választják, de A1 csicsó elég sokszor (rengetegszer!) behal ahhoz, hogy tényleg élvezni tudjam vele a játékot. A 7 fpa vs 9 fpa Bow pedig no comment. Jobb a Pride-os csicsó. Nos. Telepakoltam max ar charmokkal meg kapott egy fasza psn sc-t is. Nem kell telepakolni psnnel, mert annyit nem ér. A tényleges psn sebzés sokkal kisebb, mint amilyennek látszik. Van rajta 60 MF is (gheeds nélkül). FRW is bőven és az FHR-t sem szabad sajnálni tőle. Pl. 5 fhr 11 light res sc. Kell egy duál ring különben szopó. A legjobb vmi ilyesmi, csak jobb dex str-el. Ha magad craftolod ezeket nem egyszerű összehozni, amúgy qrva drágák. Majd NL-ben ráállok. Viszont ezekben az a cumi, hogy a high dual leech vs 20 str többnyire lvl94+-os, így jobb választás lehet beszerezni egy rare-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen SSD-t vegyek?
- iPad topik
- További aktív témák...
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van ilyen is azért, nemcsak a business klánok. Jó volt beszélgetni, futkorászni meg röhögni egymás balfaszságán. Jah hát meg mi Smiter kollégával jó elvoltunk... Physic Bowa 15-ös fanával felturbózott Barbárral.
Ez a tegnapi ez övön aluli volt. Pedig egy ilyet jó lenne megcsípni. Sajna ha venni akarsz brutál drága.
Mekkora egy geci játék ez... de komolyan, ez egy vicc.
PC 7 FRW Gc-t kell szereznem neki, mert lassú kicsit. Van még mit csiszolgatni rajta.

így max Ist

Vagy min. max. rare jewel.