- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsawi
senior tag
Minden cucc level 1-es lett? d3-ban
-
-
sto1911
veterán
Mi jar az oltar kimaxolasaert es hogyan kapom meg? Mar tobb napja megvan, volt gep restart is, de semmit nem kaptam? Vagy csak rossz helyen nezem?
-
sto1911
veterán
válasz
peltar
üzenetére
A gomba meg a shinbone elsőre meglett, publik chaten kérdezték kell-e még valakinek, beléptem, kidobta, nem volt a kettő együtt másfél perc
Chiltara 6. alkalommal kidobta a gemstonet, úgyhogy azzal a résszel boldog voltam.A múltkor az ancient puzzle ringet egy jó darabig nem dobta, majd egy órán belül adott még hármat!!!...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Dictator^
üzenetére
ami egyebkent azert is para, mert 4pvel egy ponton ugy tunt, hogy 2 wiz + zNecro + zDH mellett nem tunt hulyesegnek a 4P nat a DHra a bolas helyett CC + survivabilityre.
ezt mondom ugy, hogy zDHnal a tobbi jatekos stilusatol fugg a meta, pl a bolas pull varians ami par builddel eszmeletlenul jol mukodik gyakorlatilag kivegzi a zBarbot.
innentol egyebkent nem igazan egyertelmu elsore, hogy hol exploitoltak es hol volt ket 6000+os wizard egy DHval aki nem nezte le jol a cuccokat, de igazabol max 15% damot bukott a csapat es vedelem szempontjabol igazabol jobban is jartak.
peltar: esik mindenhogy
-
peltar
tag
Jól értelmezem ezt a leírást, és a Liquid Rainbow tényleg csak Campaing módban esik?
Mert ez a dög elfelejtette, hogy valamikór az őskorban, mikor megvettem a játékot, már végigtoltam, és mindenáron az elejétől szeretni kezdetni velem az egészet... -
SQX_Barto
addikt
válasz
reelc
üzenetére
Igen, azt hiszem, bar a kraftolt primal az lehet bugos, valamelyik amulett nekem nem volt socketes, azt hiszem.
#rumkola: Ahogy erzed, nekem a fele cuccom mar primal es szeretnem, ha season vegeig minden az lenne
Statokkal meg szerencsem is van, a csizmamban All Resist van armor helyett, minden mas kb tokeletes statokkal esett eddig. -
-
Edge
veterán
Tyhűh fuhh ez is megvan, nem épp egy ideális gr volt de lejött végre:
BTW már napok óta próbálgattam, de nem jött össze aztán mondom, a pibe hát ezek mindig leverik rólam a squirt buffot, azt utóbbi két napba akkora ehápuhát(ehp
)növesztettem hogy ihaj, azt így lehoztam(1.2M hp/738k shield, 80%-os karini).
Tehát jó tanács annak aki szenvedősnek érzi a 150et, növesszetek ehpt is a dps mellé jó sokat
-
grimm2015
senior tag
Rendkívül jól letudta generálni a játék(végére) a shrine-kat.

-
Janusz001
őstag
válasz
rumkola
üzenetére
Attól én is agyfaszt kapok, amúgy maga a konti nekem kényelmesebb, mint bill+egér.
Pc -n van olyan opció, hogy meg lehet jelölni cuccokat, hogy ne lehessen betörni? Tegnap átvedlettem speed buildről gr push -ra, kesztyű bekerült az invertoryba, aztán amikor szedtem szét a cuccokat, nem figyeltem, így be lett törve egy igen szép darab. -
-
rumkola
nagyúr
Újabb beszarás. Már 80-as GR-eket megyek, és itt 1250 a bloodshard maxcimum. Mégsem tudok 1080-nál többet felvenni. A többi a földön marad. Így nem tudom nyitna az altar 9-es szintjét. 2 órája szenvedek, PS5 újraindítás is megvolt. Ez mi???
-
rumkola
nagyúr
Basszameg
LOL
Eddig PC-n játszottam, de most PS5-ön buziskodom a haverom miatt. Hát ott így néz ki a skill:
A rúna színéből vagy a fiery-ből talán rájönék, hogy fire, de felül a leírásában arcane van és aul sem mondja, hogy turn to fire. Piszkosul gáz ez a konzolos Diablozás, de 2 napig még tökölök vele.

PC-n kb. 7 éve nem játszottam Wizzel.
Köszönöm a választ!
-
rumkola
nagyúr
Üdv!
Nem nagyon wizardoztam eddig.
Meteor wiznél itt ad tűz sebzést??
[link] -
belgast
csendes tag
Üdv!
Seasonban van valami xp boost/dmg ? Olyan sokan vannak p3000+ felett, nekem ns-ben több ezer órával is csak p2400
-
chopin42
addikt
Na meglett az oltár, p1160 körül. Az utolsó két legendary echoig nightmare és egy random kavics a nephalem utolsó 30 másodpercében. Szárnyat stb nem adott. Mintha olvastam volna, hogy majd jön, várjak türelemmel? A legalsó sealt is kinyitottam.
-
Janusz001
őstag
Altar nem fog bent maradni season után? Eléggé megkönnyíti a matik farmolását, d4 jövetelével már amúgy sem számítok nagy dolgokra d3 -ban. Esetleg még egy fejleszthető verziót is el tudok képzelni.
-
SQX_Barto
addikt
Kepzelodtem, vagy volt Echoing Nightmare publik opcio? Ha volt, miert vettek ki?
-
sto1911
veterán
Miert nem talalok/kadalazok/upgradelek vegre ancient puzzle ringet siros-szerencse bevonzos hsz

-
szucstom
őstag
Solo gr 70 megvolt, nem egy primal cuccot kaptam már. Hibaüzenet nincs, fogom a legendás wraps of clarityt, bedobom ládába, fill, majd transmute. És nem csinál semmit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vaaagy nem t'om mit kell keresnem. Lvl req maradt 70.

Chiltara 6. alkalommal kidobta a gemstonet, úgyhogy azzal a résszel boldog voltam.
(szintén koca
)növesztettem hogy ihaj, azt így lehoztam(1.2M hp/738k shield, 80%-os karini).
. Ezt elmondom PS-es haveromnak, aki 5 éve nyomja és ezért is hisztizik, beszarik.