Hirdetés

Aktív témák

• dragonfx

veterán

Na lássuk csak, ez hosszú lesz szólók :C

Kocsi megvan, megy, szokásosan sokat fogyaszt lexarom benzin ára ugyis lement.

Ez a karácsony kb nálunk semmit nem ér mert az érzés boldogság nyugodtság nincs meg nem is volt nem is lesz, amint tudok eltünök és ne tudjon rólam a családom semmit, ilyen emberekre nincs szükségem akik még ilyenkor sme képesek "megrázni" magfukat hogy kitegyenek magukért..degradáló lehúzó emberek...fúj hányók tölük, volt névleges ajándék de ez semmin nem változtat...

9. hete beteg vagy :W ..félek ebből füllgyulladás lesz..vagy kiveszik a mandulám :( ...fáj a fülem meg a torkom.

ma én csináltam kaját magamnak egész jót ettem mint a duda jóllaktam.

úgy érzem beleszerettem az uj csajsziba nem kéne lehet mert ő már elkötelezte magát máshova...de mindne 2 emberen mulik. max összebaxoma lelkem, igaz erről már írtam de ez elég hangsulyosna rányomja pecsétjéát a mostani kedvemre hangulatomra. :K ...jó de ki tudja meddig amikor meg tudom mia tényleges igazság....most ez az egyetlen nő fog meg másra nem tudok úgy nézni.de úgy néz ki ő si érez...amit ki is mond.

Nagyfater megvan osztja véleményemet a családommal kapcsolatban valszeg költözök oda nemsoká.jobb lesz.

Ma groove coverage party igaz betegen nem tudom milyen überbuli lesz :C ...a jéger gyógyít?

szilveszterkor enm tom mi lesz de nem akarok itthon lenni, lehet valami egyszerűbb összejövetel lesz haverokkal csjokkal poke,r pia, activity ilyesmi jo lenne.

fax ki vana gyurással látom fejlődők de fáj vállam karom, hátam..lehet eza növés jele pedig most nem is HB-zek....majd januártól a whey pro közösbe :))

egész szép idő van de xar hideg innen bentről jó kedvre derít :DDD ..kinn annyira nem :C

undormány ez a műfa..én családomba ilyen sosem lesz inkább nem tankolok az akkori automba....igaz mit várhatnék itthon.még ennyit se.

Undercovert befejeztem, de azert elnyomulgatok az M3mal..kéne valami nem gépigenyes gamma meg filmek...zene az van dögivel.

Aktív témák