- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Már el is felejtettemmikor írtad ide utoljára.
Nőmmel úgy néz ki szakítunk végleg lehet jobb is nem gyötröm magam kétes szituk között, de a sors jövő kiszámíthatatlan volt már iylne párszor azt mégis ígyvan ahogy.
Hétvégén voltma PIAA clan talin irtó jó volt még ha nem is volt fényes idő végig, volt paintball, bobozás, nyársazás, szalajka völgyet megnéztük,volt névhez illő piaa
adrenalin park.. ,szal sok minden király volt jól éreztem magam.Jelentkeztemmegitn tegnap meg ma vagy 10 melora kiváncsi vok mi sül ki belőle.
megyke edzésre, de kéne valami kreatinos cuc, volumass kell ujra meg pump fx érzem
Anyámmal szokás szerint xarba vagyok ez se ujdonság, egy gyökér fax fej uralkodni akar rajtammeg irányítani az életem, ebből elég volt.
Amugy bestabilizálódhatna már az igazi nyári idő.Ma mindne igaz buli meg hétvégén is, nemártana már mert avgy 3 hete enm votl, semmi pia lassna leszokok ezt nem lehet

Aktív témák
- Xbox Series X|S
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gunner, HEAT, PC!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Bittorrent topik
- Raspberry Pi
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
adrenalin park.. ,szal sok minden király volt jól éreztem magam.