Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Már el is felejtettemmikor írtad ide utoljára.
Nőmmel úgy néz ki szakítunk végleg lehet jobb is nem gyötröm magam kétes szituk között, de a sors jövő kiszámíthatatlan volt már iylne párszor azt mégis ígyvan ahogy.
Hétvégén voltma PIAA clan talin irtó jó volt még ha nem is volt fényes idő végig, volt paintball, bobozás, nyársazás, szalajka völgyet megnéztük,volt névhez illő piaa
adrenalin park.. ,szal sok minden király volt jól éreztem magam.Jelentkeztemmegitn tegnap meg ma vagy 10 melora kiváncsi vok mi sül ki belőle.
megyke edzésre, de kéne valami kreatinos cuc, volumass kell ujra meg pump fx érzem
Anyámmal szokás szerint xarba vagyok ez se ujdonság, egy gyökér fax fej uralkodni akar rajtammeg irányítani az életem, ebből elég volt.
Amugy bestabilizálódhatna már az igazi nyári idő.Ma mindne igaz buli meg hétvégén is, nemártana már mert avgy 3 hete enm votl, semmi pia lassna leszokok ezt nem lehet

Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi hangfal építés
- Napelem
- További aktív témák...
- LG UltraGear 45GX90SA-B Monitor
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
adrenalin park.. ,szal sok minden király volt jól éreztem magam.