Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
dikk amóre megint nem írt 3 hétig.vizipupu.

nem tom mi lesz ebből a meloból érdekesne mindenki álomvilágban él lehet nem kéne hinnem a mesékben amit elregélnek.
.semminél több.hála égnek excsaj nem keresett, mostanáig, hülye bmwtlais képekkel zaklat..én meg mondtam enm kella falsch duma eddig ráért ezután is.akar valami gondolom azt.
peca most lehetne de fáradt vok éjszakára elmenni pedig faxa lenne igaz csöves vagyok anyagilag nem futja.ez van ez a szezon nyár ilyen keveset vagyok.így alakult.
Buli piázás volt sok balcsin is pesten is.jól érzem magam jók a bulik a társaság.Fütyülős azóta is emgy lassan a termékpalettán végigmentünk.rászokóban avgyok kicsit a sörre meg a dohányzásra
..nem jó hír.itthon elvagyok mindig van mit csinálgatni.köcsög házimunkák de legalább megtanulom.
Volt csomó strand, feka cigó vagyok lassan, az uj csaj úgy néz ki tartósnak tünik de már nem is kéne leírnom.Mintha ő is érezne valamit de nem adom ki magam majdha biztosra beszélhetünk erről.
Edzés megyeget nem az igazi kiba meleg van.De a HB odaverős.

Vettem 2 puma jamaica tusit tök örülök rég akartam és rossmannba akciós volt
....Kocsi gurulgat ideje volt már egy nagy takarítás/mosásnak most fainul néz ki.
Ja és egy fain nyári szám>>Italobrothers - Stamp on the ground....jump, jump, jumppppp
ilyne buli kell.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szédületes tempót rejt OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.semminél több.
..nem jó hír.
....