- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy újratelepítésnél honnan mentsem le a mentéseimet?
Mert a C:\Users\Felhasználó\Documents\My Games\UnrealEngine3 mappából legutóbb mindent lementettem, majd visszatöltéskor teljesen mindegy volt hogy mi volt a mappákban, új játékot kellett kezdenem -
sanyek2
senior tag
Egy kis gameplay tőlem

-
sanyek2
senior tag
Az első 3 nehézségi szintet végigvittem, már a 4.-et kezdtem el, és már kezdem unni. Szóval szavatosságra adnék jó indulatú 6-ot, de inkább 5 lenne...
Személyszerint ezt várom.
A fegyverarzenál és előhívásuk egész frappáns, főleg hogy kapott Dante is teleportálást.
Mégis a legnagyobb csalódás a grafika.... Ok, hogy DX9-es, de a DMC4 DX9 alatt szebben futott mint ez.
Kimaxoltam 1920x1200-as felbontáson... Nem nagyon erőlteti meg magát a gép, ráídásul néhol gagyi textúrák, és élsimítások csúfítják a pályákat, karaktereket... A 4-ben még Lady cickói is szebben kidolgozottak, mint Kate popsija...

-
sanyek2
senior tag
Itt is van Blody Place? Ha igen, melyik szintet kell teljesíteni hozzá?
-
sanyek2
senior tag
Mint ahogy a 3-4-nél, itt is ajánlott a gamepad. Na én azzal kezdtem el tolni. Jól irányítható, nincsenek benne vak kamera állások, viszont a célkereszt nagyon hiányzik... :s
Nem nagyon sikerül megbarátkoznom ezzel a tini démonvadásszal...
Várom azt a részt, ahogy tényleg lepetézek, olyan jó.... A 4 már nagyon ráközelített, de az erdős részek... hát... :/
Visszatérve a tini Dante-ra... Nem valami bizalomgerjesztő, ahogy pl a legelejétől a rebellion kombója végén a "kibillent egyensúly" effektust berakták... Ettől a hatástól nekem nagyon elment a kedvem tőle... Akaratlanul is észreveszem a kombók végén... :S
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest