Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1001) westlake válasza MrPG8 (#1000) üzenetére


westlake
félisten

Milyen bug lett benne? Én nem tudok semmiről.

Play nice!

(#1002) MrPG8 válasza westlake (#1001) üzenetére


MrPG8
aktív tag

Jó, én kérek elnézést. Akkor az alap bugokat, amik eddig is benne voltak nem javították. De pont amiatt patchelik erősen, hogy úgy játszunk, mint ahogy azt ők kitalálták és ne legyenek exploitok. Az, hogy Atheon-on 2 bug fixen van, amitől szop*s legyőzni, azt meg leszarják kb... Aztán csodálkoznak, hogy egyeseknek nincs kedvük/energiájuk/idejük legyőzni a normális módon, ami ugye hemzseg a bugoktól...

(#1003) westlake válasza MrPG8 (#1002) üzenetére


westlake
félisten

És melyik a másik bug? Tehát ha van egy fázisban két bug, az már "hemzsegésnek" számít? ;]

[ Szerkesztve ]

Play nice!

(#1004) MrPG8 válasza westlake (#1003) üzenetére


MrPG8
aktív tag

Jól van, ez a destiny egy isten bug nélküli játék! Rengeteg content-el és tenni valóval. Pont olyan mint aminek ígérték!

Atheon bug list:

More or less than 3 people being teleported.
Being teleported and getting detained.
Being teleported and instantly dieing.
Oracles surviving direct hits from the relic super.
Venus minotaur being immune to damage and/or regenerating health.
Mars hobgoblins aggroing the moment you are teleported.
Succumbing to the oracles, despite killing the oracles with plenty of spare time.
Wiping to the relic curse, despite picking up the relic with plenty of spare time.
Atheon dealing damage through the relic shield.
Staying on Mars/Venus when you walk through the portal. (Tudom, hogy nem szabad egyszerre átmenni több embernek, de ez szerintem továbbra is bug.)
Ending up in an empty 'ghost' version of VoG when walking through the Venus/Mars portal.
Atheon randomly becoming immune to damage.

Kövéren szedetten vettem amikkel mi is találkoztunk. Nem hemzseg.

[ Szerkesztve ]

(#1005) newhardpro


newhardpro
tag

27 és feles szinten már valaki Raid-re? :F

PSN: kriszvandaar

(#1006) Gigicuci válasza newhardpro (#1005) üzenetére


Gigicuci
senior tag

Sziasztok!

Vegyetek fel barátnak, 28-as Hunter vagyok.

PSN: Kiscuci

Köszi

(#1007) newhardpro válasza Gigicuci (#1006) üzenetére


newhardpro
tag

Köszönöm, éjjel tudlak majd csak fel venni, de meglesz :DD

PSN: kriszvandaar

(#1008) Kidus válasza MrPG8 (#1004) üzenetére


Kidus
őstag

Regebben nem volt tul gyakori, hogy nem harmat dobott at. Hunterrel bebugzott a teleport neha, a kapun atmenesnel sokszor voltak problemak, nem vitt at, vagy tisztitas ellenere sem lattunk.
A csodalatos peccs ota folyamatosan bugos a teleport, ket embert tesz at, instant ok nelkuli halal is volt, mino health regen az mar szinte normalisnak szamit, ezen kivul ram robbant a harpia mikozben be voltam zarva a bubiba, rajtam kivul massal is ez megesett
A random teleport miatt ( meg ha nem is lenne bugos minden ) barmifele taktika teljesen felesleges, mert sosem tudja mindenki hirtelen, ki is vegye fel a pajzsot, az ido megy, kozben a tuloldalon hova is menjenek mikor valakire tuti rarobban valami ot masodpercen belul, teljes fejetlenseg. Mire valami rendszer alakulna, mar regen elfogy az idegrendszerem, es a kedvem is. Vegulis miert jatszana az ember, ha nem azert, hogy felb*ssza magat.
Mar csak azt szeretnem tudni, ezeken kivul mit tudnak meg elkurni, hogy a maradek jatekosok is eladjak/kette torjek a jatekot.

Azzal nem lenne bajom, hogy nem lehet lelokni a bosst, konkretan rohadtul nem erdekel, meg lehetett csinalni normalisan is, amig volt barmi amire lehetett epiteni taktikat. Innen engem ez az egesz szar nem erdekel.

Assuming Control

(#1009) MrPG8 válasza Kidus (#1008) üzenetére


MrPG8
aktív tag

Mi sosem löktük le Atheon-t normalon, de már eddig is idegesítő volt, hogy szerencse is közre játszott, hogy lesz-e bug és vajon túléljük-e.
Nem is értem mit gondolnak. Pont azért javították, mert nem szabadott volna tudni lelökni. Oké javítsák, de akkor a többi sz*r bugot is, ami miatt 5x olyan nehéz megölni. Egyáltalán hogy lehet így megcsinálni raidet halál nélkül?

(#1010) i@lex


i@lex
őstag

A mi csapatunk már háromszor abszolválta hardon is a raidet. Igaz négy 30-as van a csapatban.

A kulcs, hogy minimum 3 ember legyen aki tud relicezni.

(#1011) konyi79


konyi79
addikt

nincs kedve valakinek egy alkalmi játékos (lvl27) egy napi meg heti heroicot lenyomni?
Mostanság?
Egyedül nem olyan buli..

[ Szerkesztve ]

(#1012) Prof01 válasza i@lex (#1010) üzenetére


Prof01
veterán

Minimum 4! Mi van, ha pont azt a 3-at dobja át, akik nem tudnak? :D

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#1013) norbi2010 válasza i@lex (#1010) üzenetére


norbi2010
őstag

Halál nélkül sikerült már megcsinálnotok normálon?

(#1014) i@lex válasza Prof01 (#1012) üzenetére


i@lex
őstag

Volt már rá példa, de pont akkor amikor már csak kevés élete volt, és a kint maradtak leszedték. :)

Szerintem már megtudnánk csinálni normálon halál nélkül, de normálon már csak bohóckodunk és végig rohanunk, nem is nagyon foglalkoztunk még ezzel a kérdéssel. :)

(#1015) newhardpro


newhardpro
tag

Sziasztok!

PS4-en valamelyik csapathoz beszálhatnék Raid-re? 27-es szintu (warlock) vagyok , de meg kb. 2 darab light es 28. Minden fegyverbol megvan a legendary, meg egy exotic sniper. PSN: kriszvandaar

PSN: kriszvandaar

(#1016) westlake válasza Kidus (#1008) üzenetére


westlake
félisten

A tapasz óta nálunk csak akkor került át két ember (három helyett), ha a teleportálás előtt halt meg valaki. Gondolom a program nem a teleportálás pillanatában dönti el, hogy kiket rakjon át. Nyilván ez egy hiba.
A sárga mobok sajnos nálunk is gyakran regenerálódnak.
Azt honnan veszitek, hogy a buborékban nem bánthat senki? Miért lenne ez bug? Nem a program hibája, hogy hárpiák közé ugrott vissza az ember. Az se a program hibája, hogy a hárpiák nem lettek lelőve a teleportálás előtt.
A Bungie már az elejétől fogva a random teleportot akarta. Csak hálásak lehetünk nekik, hogy eddig nem javították ki ezt a "hibát". A raid mióta szól a biztos loot-ról? Vagy szerinted az normális, hogy fixen rakosgat át a program három embert? Két körből le lehet(ett) hozni Atheon-t. Ebben mi a kihívás?

A sírás, meg az idegeskedés mindenkinek nagyon megy. Az, hogy küzdjenek valamiért, az már nem. Engem is idegesít, hogy napok óta nem tudjuk lenyomni Atheon-t, sőt, még a kapuőr utáni pajzskihozást sem. Idegesítő, de hard-on ez sokkal normálisabb, mint hogy másodikra sikerüljön.

[ Szerkesztve ]

Play nice!

(#1017) MrPG8 válasza westlake (#1016) üzenetére


MrPG8
aktív tag

LEL. Hardon nem megy a kapus dolog vagy normalon? Mert ha normalon akkor ott más gondok vannak. A sírás meg azért van mert egy bughalmaz az egész és lesz*rják. Nálunk senki nem halt meg és 2 embert rakott át. Miután benn meghaltunk áttereportált egy embert. Ne mondjad hogy ez normális mert nem az. Wipe-nak kellett volna lennie, mivel 'You succumb to the oracles'...
Raid sosem volt biztos loot, normalon nekem sosem esett semmi gear. Ezzel is csak annyit csináltak, hogy eltolták a max szint elérését, mivel content az 0. Különben mindenki már 30-as lenne és senki nem játszana a játékkal.
Mellesleg, meg Hard raid is 30-as szinttől van. Szerinted normális, hogy -20%dmg-el kell végigszenvedni az egészet?
A relic shield meg azért shield, hogy ne zsebezzen benne senki, de ez sem működik rendesen. Ugyan úgy kellene működnie, mint a Titan bubble, ott sem tud átlőni senki rajta...
Az nem sírás, hanem tények. Ez van.

[ Szerkesztve ]

(#1018) westlake válasza MrPG8 (#1017) üzenetére


westlake
félisten

Hard-os dolgokat írtam, mert arról beszéltünk.
Tisztában vagyok vele, hogy sok bug van a játékban, nem védeni akarom őket. Pusztán megjegyeztem, hogy nem minden bug, amit annak hiszünk.
Leszámítva a random teleportálást, a hard-ot is meg tudta csinálni hat 29. szintű. Az, hogy mi normális, meg mi nem, nem mi fogjuk eldönteni, hanem a Bungie. Ha ők így találták ki, akkor ez a normális. Te, mint játékos, annyit tehetsz, hogy küzdesz, vagy padig nem játszol a játékkal. Szerintem senki nem ígérte senkinek azt a játék elején, hogy kéjutazás lesz.

Play nice!

(#1019) MrPG8 válasza westlake (#1018) üzenetére


MrPG8
aktív tag

Nekem nem azzal van a gondom, hogy szívás van vele. Inkább a szívás oka az érdekes. Ha azért nehéz, mert így csinálták az oké, de jelenleg amiatt nehéz, mert mindig nagyon szokszor bebugzik és wipe a vége.

[ Szerkesztve ]

(#1020) Remi1234


Remi1234
aktív tag

Abszolút megértem MrPG8-t.. Rohadtul frusztráló a dolog most már nekem is. Nem is tudom mennyi órát öltünk bele Westlakkel ebbe a gatekeeper + Atheon dologba.. Nem lehetetlen lehozni az egészet 2-3 29es emberrel sem. Vagyis nem lenne lehetetlen, ha 3 embernek lenne maxra kigyúrt gjallahorn, és a 20% dmg penalty valóban 20% lenne.. De nem az. Legalábbis nem mindig az. Míg a 30-asok fullos icebreakerrel 16k körül sebeznek, mi 29-esek van hogy 8.6k, de sosem éri el a 11k-t. Hát ez nem 20%.. Arról nem is beszélve, hogy mivel a relic sebzésre is vonatkozik a penalty, csak 30-as embernek van értelme felvenni..
Kivéve, ha a másik 2-nek van fullos rekétavetője, hogy pl Venuson abszolút meg tudja gyengíteni a mobokat.

A gatekeeperes részhez meg csak annyit, hogy rohadtul frusztráló, hogy beleküldök egy rakétát, és visszaugrik a HP-ja.. Ezt normalon meg sem érezzük, de hardon már ezen elbukhat az egész. 30-asok kellenek gjallahornnal azért is, hogy rohadt gyorsan ki lehessen jönni a Venusról, mert kint 2 embernek kell tartani a kaput és azt nem lehet sokáig bírni.

Szóval kell a 30 a random miatt. Az meg megint egy más kérdés, hogy kénytelen voltam még 1 Titant felhúzni csak azért, hogy duplázódjon az esélyem végre arra a rohadt 30-as szintre.. Persze még mindig nincs meg.

Viszont a fegyverek és a 30as szint nem ér fabatkát sem, ha nincs egy jó csapat, aminek minden tagja pontosan és pöccre tudja mit és mikor kell csinálni.

És csak hogy még jobban fájjon: :DD Multkor beszélgettem a Lomilackóval, ők már unják a hardot is, mert 5-en lehozzák kihívás nélkül.

PSN ID: RemiFungus

(#1021) Prof01 válasza Remi1234 (#1020) üzenetére


Prof01
veterán

Nyomasd akkor a normált, amíg ki nem dobja a LvL 30-hoz szükséges felszerelést!
A hard a kemények játéka! ;]

BTW: Megvan a 30-as Warlock is. Még egy csizma kell a Hunterre és meglesz a 30-as trió! :C

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#1022) Remi1234 válasza Prof01 (#1021) üzenetére


Remi1234
aktív tag

Muahahaha :) Toltam én már le hardot, csak szvsz nem éri meg a befektetett időt az, hogy kapjak shardokat meg egy űrhajót..

Amúgy meg pont ettől megy el az agyvizem. Neked már a 3. karaktered lesz 30-as, nekem ezen a héten esett ki a 2. titan karakterből a 2. páncél... És nem ma kezdtem a raidet..

PSN ID: RemiFungus

(#1023) oriic válasza Prof01 (#1021) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Khm. Hány órád is van a játékban? :D Khm....(1000000? ) ;]

Live-Die-Respawn

(#1024) Remi1234 válasza oriic (#1023) üzenetére


Remi1234
aktív tag

Jah bazze most nézlek (mármint Ákost). Hogy a túróba csináltál fejeztél te be 47 raidet? :DD :DD Mondjuk gondolom ez nem mind adott lootot :)

[ Szerkesztve ]

PSN ID: RemiFungus

(#1025) Prof01 válasza Remi1234 (#1024) üzenetére


Prof01
veterán

Ja, ennek nagy része az volt, amikor Hard Atheon loot-ot osztogattam embereknek. Volt aki életében nem volt Raid-en és Vex Mythoclast-et dobott neki (nekem még mindig nincs meg)! :Y
Vártak pár percet én meg szólóban lelöktem Atheon-t a Titánommal! :D
Ezért van az is, hogy a leggyorsabb Raid teljesítésem valami 1,5 perc környéke. ;]

Oric: Sok. Nem gondoltam volna, hogy ennyit fogok ezzel a repetitív sz@rral játszani, de mindig van valami, amiért leülök elé... :)

[ Szerkesztve ]

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#1026) Remi1234 válasza Prof01 (#1025) üzenetére


Remi1234
aktív tag

Hát a RNG szépsége ugye :(
Tegnap 3 órán át hajtottuk Atheont, és annyira, de annyira azt éreztem, hogy meg lehet végre.. De sajnos nem sikerült. Mindig volt valami apró gixer. Na de majd ezen a héten talán sikerül :)

A normal raid viszont ezután a sok sok órás hardos szivattyúzás után már piece of cake :U

PSN ID: RemiFungus

(#1027) westlake válasza Remi1234 (#1026) üzenetére


westlake
félisten

Keresnetek kellene egy olyan relic-est, aki tudja mit kell csinálni és nem hal minden második körben. ;]

[ Szerkesztve ]

Play nice!

(#1028) Remi1234 válasza westlake (#1027) üzenetére


Remi1234
aktív tag

Az esetek nagy részében azért megoldotta a dolgot :) Ma mi a tervetek? Én nem akarok normalon játszani, ha nem muszáj, inkább nekiesnék egyből a hardnak. Aztán ha elakadunk fallbackelhetünk :D

PSN ID: RemiFungus

(#1029) Prof01 válasza Remi1234 (#1026) üzenetére


Prof01
veterán

Hard-on elég nehéz a Relic-esnek, még 30-asként is. Nem szoktatok besegíteni egy rakétával/gránáttal, amikor a jobb/Vénusz oldalán a Minotaur-t kell lecsapnia? Oda mindenképp kell segítség. Főleg, ha bebugol, és visszatölt az élete... :(((

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#1030) westlake válasza Prof01 (#1029) üzenetére


westlake
félisten

De, szoktak. Nem az aminó a problémás, hanem a két segédje. Ha a relic-es nem tudja egy csapással leszedni mindkettőt, ráadásul a lenti rész két oldalán álldogálnak, akkor majdnem biztos a relic-es halála. Az én taktikám az, hogy aggro előtt egy csapással le kell szedni a két kicsit, aztán a megfelelő ritmusú ugrálással az aminót is. Segítség nélkül a Mars is halálos, ha szétszélednek a sniper-ek és nem lehet minimum kettőt leszedni az első ugrással. Két lövés bármelyik 30-asnak halálos tőlük.

[ Szerkesztve ]

Play nice!

(#1031) Prof01 válasza westlake (#1030) üzenetére


Prof01
veterán

Érdemes egyébként Sunsinger Warlock-kal vinni a Relic-et, hogy vész esetén újra lehessen éledni. :K

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#1032) Remi1234 válasza Prof01 (#1031) üzenetére


Remi1234
aktív tag

Ha végre kiesne Takinak az a k..rva kesztyű :D :D lenne 30as Warlockunk

A mi csapatunk nem bővelkedik ám a mákos 30-asokban :D Akik meg elérték, azok (érthető módon) tojnak már a játékra.

Kivéve persze Westlake, mert ő nagyon jófej (nem), és kicsit hasonlít hozzád a játékra szánt idő tekintetében [link] :C :C :)) :))

Amúgy szvsz egyre jobban megvan a jó taktika, szóval biztos vagyok benne, hogy hamarosan le fogjuk tolni azt a piszkot :)

[ Szerkesztve ]

PSN ID: RemiFungus

(#1033) k4rL^ válasza Remi1234 (#1032) üzenetére


k4rL^
senior tag

Mivel full random az egész nem érdemes warlockra épiteni.

A relicet lehetőleg 30asnak kell vinni, olyankor a Marson a relices egyedül le tudja tolni a 3 snipert, ha csak 29es viszi a pajzsot, akkor valakinek egy rakétát kell belőni, de semmi mást, hiszen akkor felhuzzák a pajzsot magukra és a relices meghalhat könnyen.
A Vénuszon a relicesnek minden esetben kell segitség, ő felugrik megmondja melyik oldalon van a mino, ha nem középen áll és valaki bepörköl oda rakétával, addig a relices a levegőből ugorva a 2 goblint leüti, majd a minot üti le minnél hamarabb, hogy ne töltsön vissza sok életet.

Egy másik tipp, hogy amikor a relices üti ott a mobot és csak 29es, akkor R2 után rögtön nyomja az R1et, olyankor a mob nem tud visszaregenerálódni egyből, mert az egy gyorsabb ütés.

(#1034) Prof01 válasza Remi1234 (#1032) üzenetére


Prof01
veterán

Nálunk már megvagyunk 5-en 30-asok, szóval így nem olyan rosszak az esélyek! :D
Sok sikert! Ha megvan a jól összeszokott csapat, akkor menni fog, egyre gyorsabban!
Ja, és persze a maxra húzott fegyverek nagyon sokat számítanak! Különösen, ha van köztetek Gjjalarhorn-os! :K

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#1035) westlake válasza k4rL^ (#1033) üzenetére


westlake
félisten

Nekem egyszer (tényleg csak egyszer) sikerült egyedül lehoznom a Vénuszt.

Play nice!

(#1036) Remi1234 válasza k4rL^ (#1033) üzenetére


Remi1234
aktív tag

El se hiszem.. A Warlocknak is és nekem is kiesett tegnap az utolsó páncél :C Igaz nekem a második karakteres raidemből, de a lényeg, hogy ennyi szívás után megvan :) Szóval most már meg kell csinálni :)

Mi próbálkoztunk azzal is, hogy ha nem volt 30-as a teleportált csapatban, gyorsan kijöttünk és vártunk még egy teleport kört. Az amúgy normális, hogy a legelső esetben szépen nyugiban vannak a mobok lent, de utána, ahogy átrakott minket egyből megrohannak?? Mert ilyenkor szokott az lenni, hogy a mino már a lépcső felénél van, és szét is esik a csapat. Westnek van az az elmélete, hogy valaki kint lőtte a hárpiákat mikor berakott és azért.

@Prof: nálam van egy :DD Iszonyatosan brutális az a cucc. Nem is szokott gond lenni Vénuszon, ha engem dob át :D Csak jó lenne még legalább 1 embernek. A többieknek meg a corrective measure. Azzal aztán pikk-pakk le lehet kapni az oracle-ket hardon is.

PSN ID: RemiFungus

(#1037) westlake válasza Remi1234 (#1036) üzenetére


westlake
félisten

Inkább úgy mondd, hogy egy normál raid-ben kiesett két embernek is a szükséges harmadik páncél, és valaki nyitott ládából egy gajjvágót is. Így sokkal jobban hangzik. Főleg úgy, hogy erre a run akart a legnehezebben "megszerveződni".
Pontosítanám úgy a lerohanós leírást, hogy valakit úgy teleportál át Atheon, hogy ő még éppen lőtte "kint" a hárpiákat, és az utolsó néhány lövedék már a másik bolygón lett kilőve. A két relic-es bolygón ugyebár bármilyen harci tevékenység aggró-nak számít. Lásd például a Titán WOD-ját, aminek aktiválására azonnal megindulnak a mobok.

[ Szerkesztve ]

Play nice!

(#1038) Remi1234 válasza westlake (#1037) üzenetére


Remi1234
aktív tag

Szerintem jöttek akkor is, amikor mindenki kussban lapított odakint..

PSN ID: RemiFungus

(#1039) k4rL^ válasza Remi1234 (#1036) üzenetére


k4rL^
senior tag

Grat. Sokat számít amúgy, hogy 30as viszi a relicet.

A legelsö körben bent állnak középen általában, a Mars egyszerü úgy a relicesnek is. Utána se rosszabb, csak olyankor már össze vissza állnak lent, de bent nem szabad löni, mert akkor egyböl rontanak felfele.

Érdemes amúgy rakétavetöt használni heavynek a bossos részhez, 300as Gjallarhorn a legjobb oda, sajnos nekem nincs meg, csak azt a raides Hezen Vengeance rocket launchert használom, de igy legalább van hely az Icebreakernek is.

(#1040) Prof01 válasza Remi1234 (#1036) üzenetére


Prof01
veterán

Gratulálok! Nekem is kidobta az utolsót a Hunter-emhez, szóval megvan végre a 30-as Titan, Warlock, Hunter hármas! :C :DD

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#1041) ph1x99


ph1x99
újonc

Sziasztok!

Raider/PVP csapatot keresgélnék :)

psn: ph1x99

(#1042) newhardpro válasza ph1x99 (#1041) üzenetére


newhardpro
tag

En is azt keresek, de nem nagyon talalok :(

PSN: kriszvandaar

(#1043) westlake válasza newhardpro (#1042) üzenetére


westlake
félisten

Kozel sem annyira populáris játék, mint mondjuk a GW2. Legalábbis a magyarok körében. Akik raid-ezni járnak, azoknak fix csapatuk van.

Play nice!

(#1044) newhardpro válasza westlake (#1043) üzenetére


newhardpro
tag

tudom, csak jo lenne Raid-re menni egyszer :)

PSN: kriszvandaar

(#1045) konyi79


konyi79
addikt

Szervezhetnénk raidet, én tudnék hozni egy 27 és egy 29-es warlockot, meg az én 28-as titánomat.
A gond az, vasárnap jöhetne szóba csak nekem.

(#1046) newhardpro válasza konyi79 (#1045) üzenetére


newhardpro
tag

Nekem vasarnap az tokeletes 27-es zintu vagyok, de addigra mar 28-as leszek. Es akkor ugye meg vagyunk 5-en. Lehet tudok még egy embert aki csatlakozna, akkor meglennénk 6-an :DD

PSN: kriszvandaar

(#1047) konyi79 válasza newhardpro (#1046) üzenetére


konyi79
addikt

Számolni még gyakorolni kell: A két Warlock meg az én titánom, az 3. + TE, az már négy, de ha hozol még valakit, ott az ötödik. :P
Már csak egy kell...

Összehozzuk ezt azért.

(#1048) newhardpro válasza konyi79 (#1047) üzenetére


newhardpro
tag

Az utolso az ph1x99 nevu felhasznalo, akitol kiindult az egesz beszelgetes :) O azt irta csapatot keres, de szerintem jonne velunk.

[ Szerkesztve ]

PSN: kriszvandaar

(#1049) konyi79 válasza newhardpro (#1048) üzenetére


konyi79
addikt

Akkor megvagyunk. :B
konyi79 psn-en, vegyél fel nyugodtan, de ne ijedj meg, nem biztos lesz időm vasárnapig belépni, de akkor mehetünk, az tuti!

(#1050) newhardpro válasza konyi79 (#1049) üzenetére


newhardpro
tag

oké majd szerintem csak ejjel vagy holnap tudlak .

PSN: kriszvandaar

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.