Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz xundyingx #699 üzenetére

Kinek mi, én a codot idén még játékra el se indítottam, pedig még az előző battlepasst meg is vettem, a semmiért... :U A Warzone br részét meg bottal nem piszkálnám meg, plunder kb. ami bejött+resu mentem pár kört feladatok miatt. A Tarki 1 éve le sincs töltve, szétcsalták az agyam, sok értelme nincs fix haverok nélkül, NEKEM kb. ég és föld itt az Operations, mégha bele nem is ástam magam... de a Tarkit nálam elásták, hogy nem tudtam volna EOD-nak megfelelő verziót szerezni, alapom van, de legalább az egy 17 dolláros key-jel lett... :U, de így horror áron a PVE nem kell.

Warfare pedig jobb, mint a 2042,ha nem jármű a prioritás, épp eleget toltam bf-et, cod-ot, nekem tetszik ez a codos mozgásos közelharc kombinálva a BF játékmenetével, inf-es vagyok, ritkán járműveztem ott is. Viszont az, hogy sehol új map, tartalom, akármi mostmár gond, ezeréve kész a pass, még megvenni sincs mit a shopban, ezek a mandelbrick, stb. rendszerű szerencsejátékok meg kb. semmit nem adnak, de ha pénzt áldoznék rá, inkább megvenném azt az 1-2 skint a marketen. operator skinek, kártyák, stb. sincsenek, nincs mit testre szabni, jó, hogy nincs benne minden marhaság, mint a codban, de az se jó, mikor csak párféle ember van a pályán... Játékmód is kéne több, nemcsak ez a 2 féle+1 community, amiben nincs ranked. 50-es szintre is minek cap, kb. mindenki 50-es,kivéve pár néhány szintes aimbotoska. Challenge-ek sincsenek warfare-re, pár dolgot lehet unlockolni csak, azt is horror feltételekkel, fegyverre kevés ez a 300 killre 1db skin, operator meg lvl5-től horror, ha nem operations-ozok, meg az se ad utána semmit, ami értékelhető.

Játszani szuper. Leszámítva, hogy 2-3 mapot ad be warfare-n, van, amin alig mentem 100 óra alatt, pedig ígyis kevés van:W Viszont ingyenes, nem kell hozzá erőmű, szép, jó motor, high+on is 130-140 fps konstans, nem akasztja füst, lövöldözés, tömegjelenet még a 3050-emen se.
    Ingyen meg végképp semmi alternatíva, 3 féle élmény... csak stagnál a kampány megjelenése óta, ráadásul randommal az kb. lehetetlen, pár próbálkozás után hagytam. :O Aki nem br-ezik, nem talál társakat, itt is, discordon is kerestem ismiket, felvettek kb. 3-an,steamen 100 ismimből senki nem játssza. :W

Új hozzászólás Aktív témák