- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Arc összefoglaló szerkesztés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
Bocs, rosszul fogalmaztam, valóban nem bárhol. lehet spawnolni, hanem rengeteg helyen.De ahogy te is mondtad a csapatok taktikája az szokott lenni, hogy vagy lootra rohannak, vagy a lootra rohanókra rohannak..
A Te extraction rate-ed kiemelkedően jó, megszoktam nézegetni azokat is akik kilőnek, akik velem vannak, azokat is akik streamelnek, nagyban játszanak, és nyugodtan merem állítani, hogy a rajtad kívül csak pár játékost láttam akinek 50% felett van. Kb 95%-ban 50% alatt vannak, és azoknak is a nagyobbik része 40% alatt van 35-40%-os tartományban.
A KD-d sem rossz, de abból rengeteg olyan ember van akinek ilyen vagy ennél jobb KD-ja van. A jó játékosoknak minimum ennyi szokott lenni.
Igen láttam olyat is akinek 4,8 volt, de egyértelműen csalt is ...
Az pedig, hogy mennyi a KD, és mennyi a ER nincs egyértelmű összefüggés, mert 2-es KD-val is vannak 35% körüli ER-el emberek, és ahogy te vagy az élő példa 50%+-os ER-el is vannak 1,2 KD-sak.
A te statisztikád inkább azt jelenti, hogy:
- biztonsági játékos vagy inkább menekülsz mint harcolsz, de nyilván a harctól sem ijedsz meg ha rád támadnak.
- vagy nagyon összeszokott csapattal játszol, ahol legalább 1 olyan aki le tudja carryzni a csatát, és jóval nagyobb a KD-je 1,2-nél.
- vagy te jellemzően supportot játszolÉrtem én, hogy te magadból indulsz ki, de te a bőven jobbak közé tartozol a statisztika alapján, gondolom, hogy benne vagy a legjobb 10%-ban, értem, hogy te élvezed a játékot, de belőled és a hasonlóakból nem fog megélni a gyártó. Vagy a tömegeknek is élvezhetővé kell tenni a játékot, vagy le kell húzni a rolót.
Pont ma olvastam, hogy iszonyatosan gyorsan fogy a játékos állomány, amit mondok hetek óta én is. A minőségről nem is beszélve. Pár hete még 1-1 ember ugrált be 1 szál semmiben a csatába most pedig már este / éjszaka ez 80%
Tegnap éjszaka is lelőttem 1 olyat aki Black Hawk II-es volt, és 1 kés volt nála, de én értem oda hamarabb a lelőtt őr táskájához, így le tudtam lőni annak a fegyverével.
A mai riportban az elkapott csalók számán is látszik, hogy fele a múlthetinek. (ugye senki nem gondolja, hogy azért, mert jobbak lettek a csalások, vagy mert kevesebben csalnak???!!!)
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Goggles V2 FPV drón szemüveg + Lumenier tuning antennák
- DJI AVATA 2 drón akkumulátor (35e) és töltőHUB (25e)
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest