Hirdetés
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
Az első percet néztem meg belőle, vicc az egész.
Volt 1 küldi így kénytelen voltam sniperkedni, és ha nem a fejét lőttem el a jómunkásembernek, akkor sebeztem 53dmg-t, és rohant tovább. De nekem ehhez célozni kellett, visszatartani a lélegzetemet (mármint a karakternek nem nekem IRL), és addig az ellenfélnek lehetőleg nem kellett megmozdulni, és még utána is némelyik lőszer olyan lassú volt (a nagy távolság miatt), hogy még így sem találtam el, mert elment onnan.
Arról nem beszélve, hogy az ellenfél snipere lépten-nyomon kiszedett úgy, hogy én is feküdtem a pálya lehető legtávolabbi dombtetején a bukszusban, pedig még lencsetakaró is volt a távcsövemen.
Ehhez képest az oktató videóban célzás nélkül headshot folyamatosan...Mozgás közben.
Ugyanmár!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest