- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Simán meg lehet fogni a védéseket is, sőt én jobban szeretem, mert a támadásokat gyorsan letolják az "ügyesgyerekek", streamer brigádok... mondjuk a végén sokat tenni nem lehet, főleg killel, de jó spawn+felderítés(Luna) nekem mindenkor bejön, és 5 perc utolsó pontos küzdésből is ilyen +24 meritekkel kijövök. Persze, aki csak öldökölni akar...
Nem egyformán tolják az emberek.
10-ből 8-9 kör win, akkoris ha több a védés. Valamit biztos rosszul csinálok...
Mondjuk a BF-ekben ugyanez van, csak ott hangsúlyosabbak a konzervharcosok isMeg kéne érteni, hogy baromi sok módszerrel lehet eredményesnek lenni, és alkalmazkodni. Ha mód van, én is behúzom a killeket, ha épp nincs, jó spawnpont, piros nyíl, elektromossal lezárni a bejáratokat amennyire lehet, de spawnolni tud biztonságban, aki jobban lő vagy épp rakétát hoz járművet szétszedni. Ha meg minden kötél szakad, még mindig lehet medicelni, lőszert osztani.
Én pl. assaulttal nem is megyek, annyira nem sarkítom a mindenáron killre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest