Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Simán meg lehet fogni a védéseket is, sőt én jobban szeretem, mert a támadásokat gyorsan letolják az "ügyesgyerekek", streamer brigádok... mondjuk a végén sokat tenni nem lehet, főleg killel, de jó spawn+felderítés(Luna) nekem mindenkor bejön, és 5 perc utolsó pontos küzdésből is ilyen +24 meritekkel kijövök. Persze, aki csak öldökölni akar...

Nem egyformán tolják az emberek.
10-ből 8-9 kör win, akkoris ha több a védés. Valamit biztos rosszul csinálok...
Mondjuk a BF-ekben ugyanez van, csak ott hangsúlyosabbak a konzervharcosok is
Meg kéne érteni, hogy baromi sok módszerrel lehet eredményesnek lenni, és alkalmazkodni. Ha mód van, én is behúzom a killeket, ha épp nincs, jó spawnpont, piros nyíl, elektromossal lezárni a bejáratokat amennyire lehet, de spawnolni tud biztonságban, aki jobban lő vagy épp rakétát hoz járművet szétszedni. Ha meg minden kötél szakad, még mindig lehet medicelni, lőszert osztani.
Én pl. assaulttal nem is megyek, annyira nem sarkítom a mindenáron killre.

Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Arris VIP7100 Android TV 4K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest