Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Zizi123

senior tag

válasz pRoject22 #279 üzenetére

Bocsika :R :R :R , de azt hittem, hogy azért vannak az alfa / béta verziós játékok, hogy teszteljék őket, és a kedves felhasználók elmondhassák a véleményüket a játékról, és annak megfelelően javítsák a játékot. (nem csak itt mondom el, hogy mi a probléma szerintem, hanem a rendszeresen küldött kérdőíven is)
    Amennyiben sok ember mondja ugyanazt, akkor lehet érdemes meghallgatnia a fejlesztőnek (ha nem akarsz úgy járni, mint a Tarkov) , mert az Ő pénzüket szeretnéd megkapni.
    Az, hogy laggol a játék, sok csaló, és van olyan játékmenet ami "játszhatatlan" az probléma, amit jelezni kell. Természetesen a te véleményed is számít aki úgy néz ki, hogy mindennel meg vagy elégedve, csak veled nem mennek semmire, mert "te már meg vagy véve.". Te már döntöttél, hogy fizetsz nekik vagy nem, és ha a fejükre állnak, akkor sem fogsz rajta változtatni. Én és a hozzám hasonlók viszont nem döntötték el, és az én pénzemért jobbá kell tenni a játékot.
    Természetesen ebben benne van az is, hogy én vagyok az elhanyagolható kisebbség, nem kell velem foglalkozni, ezt majd ők eldöntik.
    Azért írom meg ide is a rendszerszintű problémákat, mert ha többen veszik a fáradságot, hogy jelezzék a fejlesztőnek, akkor lehet, hogy változtatnak a zavaró dolgokon.
    Ahogy írtam is nem te vagy számukra a fő célpont, hanem én és a hozzám hasonlók akik még nem döntöttek.
    Nálam van remény, hogy ha változtatnak dolgokon akkor hajlandó leszek fizetni nekik, de Te viszont már döntöttél, vagy fizetsz ebben a formában is, vagy szó nélkül elmész mással játszani amit nekem is ajánlottál.

Új hozzászólás Aktív témák