Hirdetés
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
De, a handle megvan, de:
A wm_lButtonDown küldésénél kellene koordinátákat is küldeni, amit elvileg a wParam magas és alacsony (Hi and Low) helyiértékű bitjében lehet. Hogy lehet a két értékből egy számot csináli? Most már csak ennyi a problémám... -
guest
veterán
Nem, távoltról, hálón át akarom vezérelni az egeret, de még csak mozgatni tudom.
HELP! -
Tele von Zsinór
őstag
Hali,
én a Mouse_Event függvényt is próbáltam használni, egyenlőre nem sok sikerrel.., úgyhogy nekem is jól jönne a segítség!
Zsinór -
guest
veterán
Hello,
Szeretnék egy rendszeradminisztrátor programot írni. Az egér mozgatása nem gond, de a kattintássak már gondjaim vannak. Delphiben próbáltam a következõket:
A kurzor alatti ablak handle-jének lekérdezése, annak wm_lbuttondown üzenet küldése (nem sikerült lekérni a handle-t)
Assemblyben a BX regisztert 1-re állítása (pascalban az jelezte, ha lenyomtak 1 gombot)
Sajna egyik se j|tt össze, a suli programozó zsenije is csak ennyit mondott: ''érdekes probléma''. Így hát most az internetes zseniktõl, Tõletek kérek tanácsot. Ha tudtok, segítsetek!
Üdv,
egy elkeseredett programozó
Aktív témák
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gigabyte ga-586atv socket 7 laplap/ mmx 233mhz procival/ 4x32mb edo/fpm Memóriával!
- Asus P5a-b Super socket 7 alaplap K6-2 500mhz processzoral!
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro Max 256GB használt Black Titanium 91% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest