Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lao ce

aktív tag

válasz yksz #417 üzenetére

''...miért nem csináltál egy saját céget, vagy mentél el egy céghez dolgozni''
    miert ne tettem volna ezeket a dolgokat? ezeket csinaltam.

''Gondolom az iskoláid elvégzése után nem kis tapasztalatod lehetett''
    ugy erted nagy gyakorlatom lett volna? nem, semmi nem volt hiszen addig iskolaba jartam. igaz, egyetem alatt mar egy... nem, ket munkahelyem is volt, dolgoztam. az elso munkahelyemen seged-al-al-al-al programozo voltam es szaladtam ha nem ment valakinek valami a konzolon. tudod... olyan zold szinu kijelzo mint a regi scifikben, bar azt hiszem volt mar egy-ket szines monitor is a csokosok asztalan.

''Vagy csak egyszeruen csináltál volna egy hasznos kis progit, vagy tobbet és eladod''
    nem tudtam en hasznos kis progit csinalni. az kulcsfontossagu hogy ki kell talalni egy jo otletet amihez elobb a piacot meg kell ismertni. abban az idoben meg nem volt internet. ezen kivul tars vagy tarsak nelkul nem megy. es tarsat talalni a legnehezebb. kerdezd alan-t :)
    addig is amig suliba jarsz, a programozas mellett tanulj angolul. ha szereted a nyelveket akkor nemetul is. a matekra is hasalj ra, mert jo gondolkodasmodot ad es meg az is lehet hogy kelleni fog.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés