Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dany27

őstag

válasz zka67 #1834 üzenetére

Köszi! Jó alapodat kicsit kibővítve sikerült azt is megoldanom hogy tizedes vesszőt csak egyszer lehessen bevinni és csakis akkor hamár van előtte valamilyen szám. Valamint ha csak 1db nulla van a box-ban akkor csak tizedes vesző jöhet, utánna meg akármennyi 0-9 lévő szám kivétel tizedes vessző! :)

Am, de még egyféle képpen átlehet "verni" jobb klikk beillesztés, így akármit bevisz. Nah most vagy a jobb klikket kéne letiltanom vagy nincs valami msg(mint pl.: a CM_MOUSEENTER) amit küld a beillesztéskor? És azt elkapva esetleg lehetne nullázni amit küldene. Vagy csak simán jobb klikkre is bal klikként viselkedne....

Meg még1 olyan hogy ha írok egy saját függvényt, akkor hogyan tudom azt elérni hogy "lássa" a formom elemeit? mert ha csak simán csinálok egy procedurát akkor azt fogja kidobni h nem is meri mondjuk a tb_x.text nevű dolgot. Gondolom azt a típust kéne valahogy átadni neki amiben deklarálva van a textbox.. Csak nem tudom hogy hogyan kell. 4GL nyelvel eddig nem igen foglalkoztam!

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés