Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
eniak
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ha tudsz jobb megoldást nem akarom én megírni a hálózati kommunikációt, teszem azt van már rá valami kész unit.
De ha nincs akkor kénytelen leszek, mert van már rá néhány kis progim készen, amivel lehet irányítani, (elsősorban vasúti terepasztalt) csak az a baj hogy hiányzik belőle a hálózati kommunikáció, ere kéne valami SOS megoldás.
Gondolkoztam még azon hogy van az a közkedvet ts (team speaker) progi, az telneten dolgozik, és ara ráépülni, de ez a rész nekem magas.
Az adatbázis nem rossz ötlet, én is gondoltam rá csak nem értek az adatbázisokhoz.
A hálózati kommunikációnak elég lenne annyi, hogy elküld egy integer változót egy bizonyos ip címre, és fogad egy integer változót egy bizonyos ip címről, tehát csak ip, portot, és adatok keljen megadni neki.
eniak
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi haladó szinten
- AliExpress tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest