Hirdetés
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
koszonom a segitseged, viszont ha nem gond kerdeznek meg parat:
-a tform1.displayv1tag metodusban megcsinaltam, hogy handler := t_handlerv1.create;, eddig ok, mukodik -- meg kell ezt szuntetni? ha igen, akkor handler.destroy?
-olyat lehet (elvileg lehet, mert ugy csinaltam es mukodik, inkabb az erdekelne, hogy szabad-e), hogy csinaltam egy constructor t_handlerv1.create-ot, es abban van egy tdata:=t_charray.create; sor (tdata az t_charray tipusu), majd egy data=tdata (ezesetben a t_handlerv1.data lesz)? es akkor igy a t_handlerv1.data akkor most lathato es elerheto lesz, amig meg nem szuntetem? (tehat a creat konstruktoron kivul is)
koszonom
p.s.: haat, a parameterlista hianya engem is zavar idonkent, csak sajnos legtobb esretben annyira atgondolatlanul kezdek bele egy-egy programba, hogy a fuggvenyek (hat meg a parametereik
) eleg surun valtoznak, s miota rajottem, hogy igy eleg egy helyen atrini, ezt hasznalom 
mondjuk eleg sokan panaszkodtak, hogy atlathatatanok a pascal kodjaim is
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) eleg surun valtoznak, s miota rajottem, hogy igy eleg egy helyen atrini, ezt hasznalom