- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
a8l
aktív tag
-
zoltan6
addikt
-
HSM
félisten
-
HSM
félisten
A fényerőt esetleg, a kontrasztot tuti nem.
De a fényerőnek is a kalibrált értékén kell lennie, ha pontos színeket akarsz. Az RGB színkomponens beállításoknak meg főleg.Amit neked írtak,nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy működik úgy.
Mindenesetre a gyári kalibrált profil első közelítésnek jó, mit kéne látnod.... -
HSM
félisten
A kalibrált színprofilt ki is dobhatod, ha közben eltekergeted a monitor beállításait.

(Ha felírtad magadnak a beállításokat, akkor még menthető a dolog.)
Bár ha jól emlékszem, van egy nagyjóbál kalibrált (eltekergethetetlen/elronthatatlan) SRGB profil is a monitorban gyárilag, ami a számítógépes profil nélkül nagyjából jó. -
Anubris
őstag
-
benfolds
őstag
-
< CyberBob >
őstag
-
El Kebir
őstag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
zsolt501
nagyúr
-
gerokrisz
tag
Csatlakozom.
De utána nagyon nagy gond nincs vele. A legjobb a dell display szoftverből azt hiányolom hogy nem lehet még programokat hozzáadni csak amiket ő beletesz. (ez megoldaná a gombos gondot pl filmezés, munka, netezés, stb... váltásnál)
Illetve én azzal oldom meg, hogy nem csak megnyomom az elején hanem végig húzom az egész sávot és akkor szinte elsőre feléled után pedig van hogy nincs vele gond
(mondjuk az is igaz hogy néha megy a káromkodás) -
zsolt501
nagyúr
-
zsolt501
nagyúr
-
zsolt501
nagyúr
-
zsolt501
nagyúr
A videókártya driverre gondoltam, mert nálam az okozta régen, viszont azóta semmi gond nincs, mióta másik driver lett.
Az ICM profil sem állítódik el nálam, ilyet mondjuk egyszer tapasztaltam Win8 esetén de az sem volt állandó 1x történt.
Win7 alatt meg semmi ilyen gondom nincs, én HDMI kábellel használom a monitort, ennyi még hozzátartozik.
Javaslom próbáld ki másik géppel is, hogy azzal is meg van e a probléma.
-
zsolt501
nagyúr
Az hogy a parancsikonok össze vissza vannak, az driver hiba, és nem a monitor hibája, egy régebbi driverrel nekem is volt ilyen gondom pár hónapja, de ez már a múlt.
A gombok érzéketlenségére nem tudok mit mondani, mert azok nálam tökéletesen funkcionálnak, viszont ha száraz az ujjad nagyon akkor el tudom képzelni hogy nehezebben érzékeli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- LG 32UR500-B IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 4ms / FreeSync
- LG UltraWide UltraGear 34GN850P-B Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27FG900XUXEN ) 27" 4K 165HZ 3D CSÚCS GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung 32" Odyssey G7 - C32G75TQSRXEN
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Retro PCI-E videókártyák
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csodamódszert én sajnos ilyen esetekre nem tudok. 
Mindenesetre a gyári kalibrált profil első közelítésnek jó, mit kéne látnod....

(mondjuk az is igaz hogy néha megy a káromkodás)