Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Jah és azok a vásárlók akik még akkor vettek Rev A0-t amikor nem volt más, le vannak kakkantva?
Mindegy lehet azért bepróbálkozom én is a Dellnél csak már azt sem tudom hová tettem a garipapírokat.Jah amúgy visszaolvastam a hadakozásodat. Nálam sem lenne hiba ebben, főleg hogy már régóta morgok, hogy egy ilyen értékű monitornál azért elvárható lenne az, hogy adjon képet minden portján.
Most olyat játszik a monitor, hogy gép bekapcsolása után nem ad képet csak akkor ha megnyomom valamelyik érintőgombot. Akkor kiírja, hogy HDMI 1 (MHL) aztán felébred. A nem sokkal feljebb taglalt kábellel használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Április 30-án rajtol korai hozzáférésben a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Gyúrósok ide!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- LG (32U990A-S) 6K 3D & Ai GAMER PERFORMACE CSÚCS MONITOR ! AKCIÓ
- LG (45GX950A-B) 330HZ QHD OLED MONITOR ! AKCIÓ! 2026 CSÚCS OLED
- Samsung Odyssey G5 34" (2030-ig MM Plus GOLD garanciás)
- LG (32GS85Q-B) 32" QHD 180HZ GAMER MONITOR ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindegy lehet azért bepróbálkozom én is a Dellnél csak már azt sem tudom hová tettem a garipapírokat.