Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnTomySm
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi!
Az azért gáz, mert mi van, ha megveszem hozzá? Ad 2. Dolgozói licencem van.
Jó értem, akkor sem tőlük vettem... -
AnTomySm
tag
Közben ezt találtam, elvileg jó lehet 7559-re is? Nincs valami specifikusság benne ami kellene?
-
AnTomySm
tag
Sziasztok!
Dell 7559-hez gyári win10 recovery imaget nem tudjátok véletlenül honnan lehet beszerezni? Dell oldalán tébláboltam, de nem futottam bele.

Előre is köszi!
-
AnTomySm
tag
válasz
haxxika
üzenetére
Ráadásul legtöbbre megadta az NBD garit, úgyhogy...

Csak pár típus hiba amiről én tudok..: zsanérok törtek a bottom baseből. 7-et sípolós alaplaphibák. vga,bga hibák nagy mennyiségben(szintén alaplap csere), a palmrestnél ahol az ember csuklója támaszkodott totál lepattogott a lakkréteg, memóriahibák és gyakori hdd meghibásodások. Nem az évszázad üzlete lehetett a dellnek. Alaplapra ugyan folyton refurbishedeket adott, de a széria garancia végefelé már gyakran cserélte a gépet, mert annyira kifogyott a ref. alaplapokból is...

-
AnTomySm
tag
válasz
vilmose33
üzenetére
Szia!
Ha elkéred az eladótól a gép aljáról a service tag-et, akkor a dell warranty check oldaláról még megtudható, hogy van-e rá még valamennyi garancia?
-
AnTomySm
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi. Nem is az a kérés, csak akkor ezek szerint nem megbízhatóan mér? Min múlhat? Félre ne értsd nem az a mániám, hogy minél magasabb pontot kapjak, csak szeretnék egy összehasonlítási alapot. Valamiért úgy érzem nem kerek a teljesítménye.
-
AnTomySm
tag
Sziasztok!
Az új laptopom az online warranty check szerint 3 év garral rendelkezik. Viszont a CHS álltal kinyomtatott szokásos garanciajegyen 1+4 évet írnak. Szerintetek kinek van igaza?

-
AnTomySm
tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Írtam privátba.
-
AnTomySm
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy a link -ben található Dell-el kapcsolatban van-e valakinek zsanérral kapcsolatos, észrevétele, tapasztalata? Mennyire erősen tart, milyenek a perselyei stb. (aki már látta szétszedve?)
A képek alapján nem tűnik túl vaskosnak, erősnek.
Köszi
-
AnTomySm
tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Az én tapasztalatom azt, hogy nem szokás a Dell szervizeknek kötekedni a garanciával. Ha szakszerűen volt szétszedve, összerakva akkor jó eséllyel észre sem veszik. Nyilván szerviz, és azon belül szervizes függő is.
Mindezek ellenére azt mondom jobb ha szakszervizbe viszed és kifizeted a takaríttatást.
Legyen csak egy műanyag patent amit letörik szétszerelés közben, vagy egy csavar amit nem teszel vissza a helyére és máris bajban vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest