Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
SzaboZE
üzenetére
kicsit megcsúsztam, de a helyzet most a következő:
felkerült egy win7, délután egész jó volt, de ilyenkor estére, amikor 2-3 másik wifi hálózat helyett van 6-8, már alig működik a net , szakadozik, alig van sávszél..... ezt megoldaná egy 'erősebb' router, vagy a laptop wifije ilyen sz*r, és vigyem vissza garanciába, hátha cserélik, és megoldódik?
ja, egy 3 éve használatos D-link DI-524 típusú router, ha ez számít....
-
rétisün
veterán
üdv,
pár napja használok egy dell 5720-ast.....vannak fura dolgai (a régi asusomon pl. a görgetés ment minden macera nélkül, itt driver kellett, aztán beállítgatni (win8, lehet ez a baj)) de összességében majdnem elégedett vagyok vele.
de csak majdnem, és ami nagyon nem oké, az a wi-fi. vagy most kezd végleg meghalni a routerem, vagy a dell wi-fije ilyen kaki, de rendszeresen szakadozik a net, miközben az asztali gépen semmi gond (vagy csak nem veszem észre, mert ilyenkor ugye nem én ülök ott
) 
a wi-fi tálcaikonja állandóan 'villog' a max. jel és az alig van jel között, az otthoni csoportban lévő másik gép hol elérhető, hol nem...kérdés: tényleg ennyire semmirese való wi-fi cucc van ebben az 5720-asban, és törődjek bele, hogy hol van net a laptopon, hol nincs, vagy vigyem vissza, mert én vagyok az egyetlen, akinek ilyen problémái vannak?
vagy tényleg a routerem haldokolhat, és az okozza a galibát?
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- PayPal
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)