- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
attika80
aktív tag
Szia. Veletlenul nincs infod rola, hogy a t7600 es t7600G proci kozott mi a kulombseg? En az eladot megkerdeztem annyit irt, hogy a G az tuning proci. De azt nem a biosban kell engedelyezni? a 9400-om mindig visszaugrik alapra ha huzni akarom. Szoval ha biosban engedelyezve van akkor megint nem ertem, mert akkor lehetne a 7600-t is huzni. A proci ara kozt pedig 300$ kulombseg van. Fontos lenne most ez az info, mert van ebayon xps M1710, t7600g 7950 go, 2gb 667 ram Vista ultimate 9 cell akksi, 3100$-ert. Ez eleg jo arnak tunik
Jahh igen es 3 ev full gari. Kiderult hogy siman at lehet otthonra iratni a garanciat
[Szerkesztve] -
attika80
aktív tag
Szia. Figyi nootbook-ot nem lehet tuningolni?
Probaltam a vga-t rivatunerrel huzni csak kivancsisagbol, de mindig visszaallitotta. Igazabol csak ki szerettem volna probalni. Windows-os tuningprogit meg nem is nagyon talalok
Mondjuk ez sem lenyeg csak a sakkprogihoz jonne jol a plusz teljesitmeny proci teren
-
attika80
aktív tag
Kerdezni akartam meg, hogy elvileg nekem ingyen van vista upgrade-m. Hogyan is tudom ezt elkovetni, marmint hogyan tudom upgradelni? Megeri egyatalan?
-
attika80
aktív tag
Sziasztok. Nem tudja valaki, hogy dell-tol lehet e alkatreszeket rendelni? Kene nekem egy touchpad mivel elhalalozott
-
attika80
aktív tag
Van keznel egy 6400-as is itthon
Egyaltalan nem hangos full terhelesnel sem. Igaz sogorom nem sokat hasznalja ezert is elado. Ha meg csak netezik vele nagyon ritkan kapcsol be a huto. Szoval en halknak mondanam. A touchpad aljan es jobb szelen van egy jel gondolom erre gondolsz
Bar fogalmam sincs mire jo sohasem hasznalom, foleg most hogy elromlott
[Szerkesztve] -
attika80
aktív tag
Nem oda nem jutott
Ket nap kulombseg volt a ket tortenet kozt. Egyszercsak jott egy hibauzi meg biosnal azota nem megy. Van fent setpoint leszedtem de igy sem jo. Inditootam a 64 bit-es xp-t ott sem jo. Biosflesh is volt, hat nem tudom sajnos. Egyebkent az lcd teljesen kiszaradt nem latszik rajta semmi
-
attika80
aktív tag
Sziasztok. Elobb inditottam a gepet, ahogy jott be a bios, kiirta, hogy a beallitasok megvaltoztak, vagyis valami ilyesmit. Azota nem tudom hasznalni a touchpad-ot. Hol lehet ezt allitani? Dell 1705
Koszi elore is
-
attika80
aktív tag
Sziasztok.
Most neztem a Dell honlapot, ugy latszik minden nootbook-ot lehet mar kapni merommal, es az arak sem dragabbakEz jo hir azt hiszem
-
attika80
aktív tag
válasz
MekkMaster #1355 üzenetére
Szia. A merom miben jobb a ddr-nel? Huu buddy nem nagyon ertem a kerdest, bar lehet en vagyok lama. Szoval a merom a yonah-tol abban kulombozik, hogy van 64 bit-es utasitaskiterjesztes es SSE4-utasitaskeszlet. De hogy a ddr-nel mivel jobb arra nem tudom a valaszt
. Egyenlore az xps modelleket szerelik merommal. Ezek a csucskategorias notik un: gamer notik. Szerintem nemsokara kovetik az inspiron modellek is.
[Szerkesztve] -
attika80
aktív tag
Sziasztok.
Na vegre mar a Dell szereli a gepeit merommal. Egyenlore, ahogy lattam csak az xps szeriat erinti a dolog. Gondolom hamarosan kovetik a tobbiek is. -
attika80
aktív tag
válasz
MekkMaster #1273 üzenetére
Szia.
Kulfoldivel beszeltem, pontosabban amerikai kepviselettel. Nalluk lehet chatelniDe alltalaban semmit nem tudnak
[Szerkesztve] -
attika80
aktív tag
Sziasztok
Nincs valakinek infoja, hogy a merommal szerelt dell-ek mikor lesznek elerhetoek? Beszeltem veluk chaten, dehat senki nem tud semmitEleg vicces. Bar az ugyfelszolgalatuk is eleg vicces. Ket ora 40 perc volt, mire a hatodik ember elmondta, hogy a masik memoriat a billentyuzet ala kell berakni
Igazabol az amerikaban megjeleno notik erdekelnek. Ha van valakinek infoja ezzel kapcsolatban akkor please ossza meg velem
Sziasztok
[Szerkesztve] -
attika80
aktív tag
Szia
azert annyira megsem vagyok lamaKet memoriamodul van benne. Egyiket a hatoldalon masikat a billentyuzet ala kellett berakni. De sajnos igy is csak single channel-ben mukodnek
Szoval van benne 2x512 mb memoria fel is ismeri de azt irja hogy single channel
Gondolom akkor az is marad nem? Thx
Bye -
attika80
aktív tag
Sziasztok.
Szereztem egy dell inspiron e1405-os gepecsket. Tesom baratjatol vettem meg t2600-as procival. Nagyon lama vagyok lap-top teren ez az elso. Szoval intel i 945 gm rev 03. Az a baj hogy single channel-ben kezeli a ramokat, esetleg nincs valami mod ra hogy ez ne igy legyen?pl bios flesh vagy ilyesmi? Gondolom alaplap csere nem lehetseges benne
Bocs az idiota kerdesert de tenyleg elso laptop-om
Sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elden Ring
- Megújult a PROHARDVER!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest