Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Hiányzik a gamer érzés
Új hozzászólás Aktív témák
-
attika80
aktív tag
Sziasztok.
Szereztem egy dell inspiron e1405-os gepecsket. Tesom baratjatol vettem meg t2600-as procival. Nagyon lama vagyok lap-top teren ez az elso. Szoval intel i 945 gm rev 03. Az a baj hogy single channel-ben kezeli a ramokat, esetleg nincs valami mod ra hogy ez ne igy legyen? pl bios flesh vagy ilyesmi? Gondolom alaplap csere nem lehetseges benne Bocs az idiota kerdesert de tenyleg elso laptop-om
Sziasztok -
attika80
aktív tag
Szia
azert annyira megsem vagyok lama Ket memoriamodul van benne. Egyiket a hatoldalon masikat a billentyuzet ala kellett berakni. De sajnos igy is csak single channel-ben mukodnek Szoval van benne 2x512 mb memoria fel is ismeri de azt irja hogy single channel Gondolom akkor az is marad nem? Thx
Bye -
attika80
aktív tag
Sziasztok
Nincs valakinek infoja, hogy a merommal szerelt dell-ek mikor lesznek elerhetoek? Beszeltem veluk chaten, dehat senki nem tud semmit Eleg vicces. Bar az ugyfelszolgalatuk is eleg vicces. Ket ora 40 perc volt, mire a hatodik ember elmondta, hogy a masik memoriat a billentyuzet ala kell berakni Igazabol az amerikaban megjeleno notik erdekelnek. Ha van valakinek infoja ezzel kapcsolatban akkor please ossza meg velem
Sziasztok
[Szerkesztve] -
attika80
aktív tag
válasz MekkMaster #1273 üzenetére
Szia.
Kulfoldivel beszeltem, pontosabban amerikai kepviselettel. Nalluk lehet chatelni De alltalaban semmit nem tudnak
[Szerkesztve] -
attika80
aktív tag
Sziasztok.
Na vegre mar a Dell szereli a gepeit merommal. Egyenlore, ahogy lattam csak az xps szeriat erinti a dolog. Gondolom hamarosan kovetik a tobbiek is. -
attika80
aktív tag
válasz MekkMaster #1355 üzenetére
Szia. A merom miben jobb a ddr-nel? Huu buddy nem nagyon ertem a kerdest, bar lehet en vagyok lama. Szoval a merom a yonah-tol abban kulombozik, hogy van 64 bit-es utasitaskiterjesztes es SSE4-utasitaskeszlet. De hogy a ddr-nel mivel jobb arra nem tudom a valaszt. Egyenlore az xps modelleket szerelik merommal. Ezek a csucskategorias notik un: gamer notik. Szerintem nemsokara kovetik az inspiron modellek is.
[Szerkesztve] -
attika80
aktív tag
Sziasztok.
Most neztem a Dell honlapot, ugy latszik minden nootbook-ot lehet mar kapni merommal, es az arak sem dragabbak Ez jo hir azt hiszem -
attika80
aktív tag
Sziasztok. Elobb inditottam a gepet, ahogy jott be a bios, kiirta, hogy a beallitasok megvaltoztak, vagyis valami ilyesmit. Azota nem tudom hasznalni a touchpad-ot. Hol lehet ezt allitani? Dell 1705 Koszi elore is
-
attika80
aktív tag
Nem oda nem jutott Ket nap kulombseg volt a ket tortenet kozt. Egyszercsak jott egy hibauzi meg biosnal azota nem megy. Van fent setpoint leszedtem de igy sem jo. Inditootam a 64 bit-es xp-t ott sem jo. Biosflesh is volt, hat nem tudom sajnos. Egyebkent az lcd teljesen kiszaradt nem latszik rajta semmi
-
attika80
aktív tag
Van keznel egy 6400-as is itthon Egyaltalan nem hangos full terhelesnel sem. Igaz sogorom nem sokat hasznalja ezert is elado. Ha meg csak netezik vele nagyon ritkan kapcsol be a huto. Szoval en halknak mondanam. A touchpad aljan es jobb szelen van egy jel gondolom erre gondolsz Bar fogalmam sincs mire jo sohasem hasznalom, foleg most hogy elromlott
[Szerkesztve] -
attika80
aktív tag
Sziasztok. Nem tudja valaki, hogy dell-tol lehet e alkatreszeket rendelni? Kene nekem egy touchpad mivel elhalalozott
-
attika80
aktív tag
Kerdezni akartam meg, hogy elvileg nekem ingyen van vista upgrade-m. Hogyan is tudom ezt elkovetni, marmint hogyan tudom upgradelni? Megeri egyatalan?
-
attika80
aktív tag
Szia. Figyi nootbook-ot nem lehet tuningolni? Probaltam a vga-t rivatunerrel huzni csak kivancsisagbol, de mindig visszaallitotta. Igazabol csak ki szerettem volna probalni. Windows-os tuningprogit meg nem is nagyon talalok Mondjuk ez sem lenyeg csak a sakkprogihoz jonne jol a plusz teljesitmeny proci teren
-
attika80
aktív tag
Szia. Veletlenul nincs infod rola, hogy a t7600 es t7600G proci kozott mi a kulombseg? En az eladot megkerdeztem annyit irt, hogy a G az tuning proci. De azt nem a biosban kell engedelyezni? a 9400-om mindig visszaugrik alapra ha huzni akarom. Szoval ha biosban engedelyezve van akkor megint nem ertem, mert akkor lehetne a 7600-t is huzni. A proci ara kozt pedig 300$ kulombseg van. Fontos lenne most ez az info, mert van ebayon xps M1710, t7600g 7950 go, 2gb 667 ram Vista ultimate 9 cell akksi, 3100$-ert. Ez eleg jo arnak tunik Jahh igen es 3 ev full gari. Kiderult hogy siman at lehet otthonra iratni a garanciat
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest