- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atish19
őstag
Sziasztok. Adott egy Dell Inspiron 5737 laptop. Megoldható lenne, hogy a Wifi kártyát AX szabványosra cseréljem? Vagy lennének kompatibilitási gondjaim? Előre is köszönöm a segítséget
-
Atish19
őstag
Sziasztok! Inspiron 5737 laptop 8870M grafikus gyorsítójához melyik a jelenlegi legjobb/legfrissebb driver? A Dell honlapján lévő már több, mint 2 éve nem frissült. Felraktam a legfrissebb verziót az AMD honlapjáról, de az R9 M200X-nek ismeri fel.
-
Atish19
őstag
Sziasztok! Dell 5737 gépemen szerettem volna egy kis vérfrissítést végezni video driverek tekintetében, de már az intelnél megakadtam. Szépen letöltöttem az intel honlapjáról (dell oldalán lévő elég régi) de telepítéskor hisztizik, hogy nem lett bevizsgálva ehhez a géphez ezért a telepítő leáll. Valaki tudna adni valami forrást ahonnan egy ehhez a géphez való friss drivert tudnék beszerezni? Sajnos a google nem barátkozott velem ezen a téren.
-
Atish19
őstag
Sziasztok! Dell Inspiron 5737-en rettentően lassú a wifi. Sajnos még a youtube videók is megizzasztják. Valaki tapasztalt már hasonló tüneteket? Windows 10 64bit és mindenből a legfrissebb driver-t használom. Tipp esetleg? Válaszokat előre is köszönöm!
-
Atish19
őstag
Latitude E4300 41000HUF-ért szerintetek jó vétel?
-
Atish19
őstag
válasz
szabonagyur #44628 üzenetére
Ha a bluetooth meg az usb működik az nekem már elég
ha nem akkor veszek valami régebbi olcsóbb típust külön erre a célra. Hétvégén megpróbálom ha mást is érdekel akkor szívesen visszajelzek az eredményről
-
Atish19
őstag
Szerintetek 5737-en mennyire működőképes a windows xp? Autodiagnosztika miatt lenne fontos.
-
Atish19
őstag
válasz
szabonagyur #44573 üzenetére
2db 5737 is van a családban. A régebbi driverek miatt én is szívtam eleget, de jött egy frissítés pár hónapja feldobtam mindkettő gépre és mindegyik hibátlanul működik.
-
Atish19
őstag
válasz
szabonagyur #44568 üzenetére
Ez már rég megoldódott. Dobtak már rá több frissítést és már az ezelöttivel is tökéletesen működött illetve a jelenlegi legfrissebb (ezt használom én is) is teljesen kiváló. Alvás minden működik.
-
Atish19
őstag
válasz
WhiteAngel89 #44561 üzenetére
Ha elfogadsz egy tanácsot akkor a gyári legfrissebbeket dobod fel intelből és amd-ből is. Én sokat kísérleteztem ezekkel a driverekkel, de mindegyiknek volt valami nyűgje,
-
Atish19
őstag
-
Atish19
őstag
Sziasztok! Dell 5737-re szerettem volna letölteni a legfrissebb intel vga drivert a gyártó honlapjáról, de eltűnt. Erről tud valaki valamit? Honnan szerezhetném be?
-
Atish19
őstag
Hello! Ahogy látom frissültek 5737re a delles driverek. Valaki próbálta már őket? Játékteljesítmény, alvómód rendben van? A válaszokat előre is köszönöm!
-
Atish19
őstag
válasz
Theory66 #41200 üzenetére
Nekem volt egy jó megoldásom csak idővel csődöt mondott
becsíkozódott a firefox és sok helyen szürke kockák miatt nem látszódtak az írások (pl: Skype) Én jelenleg az SG Fixed drivert használom és így pöpecül megy minden. Watch Dogs pl jobban fut rajt, mint az aláírásomban leírt asztali gépemen
-
Atish19
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy nálam ha minden igaz a BIOS-ba van integrálva a Win 8.1 Termékazonosítója. Ha frissítem a Bios-t akkor az elveszik?
-
Atish19
őstag
válasz
sirszevenap #39591 üzenetére
Feltettem én is a 14.6-os beta drivert. Mostmár nekem is futnak a játékok. Wolfenstein New order, Far Cry 3, Dirt 3 eddíg ezeket próbáltam
és még az alvás is megy
én is a 13.12-re telepítettem
-
Atish19
őstag
válasz
sirszevenap #39582 üzenetére
Ezt komolyan alig hiszem el
Nekem asztali gépen nem fut ilyen szépen
pedig annyira nem gyenge darab
Valamit nagyon jól csinálsz
-
Atish19
őstag
Üdv! Vostro 2520-nál inteles vagy delles driver ajánlott? HDMI-n keresztül tv-re kötve videó lejátszás közben függőleges csíkok jelennek meg a TV-n. Driver hiba vagy valami más lehet? Építőjellegű válaszokat előre is köszönöm!
-
Atish19
őstag
válasz
sirszevenap #38776 üzenetére
Köszi, hogy szóltál! Én gyári dell-re dobtam volna
-
Atish19
őstag
válasz
sirszevenap #38774 üzenetére
Egy linket tudnál dobni esetleg? Az oldalról letöltött fájl mindenképp a 13.12-t erőlteti. Előre is köszönöm! Illetve melyik Intel driver-el használod?
-
Atish19
őstag
válasz
kiskaktusz #38473 üzenetére
Firefox-ot használok. De akkor megpróbálom a Chrome-ot hátha
-
Atish19
őstag
válasz
SzaboZE #38391 üzenetére
Elolvastam, de nekem sajnos nem sokat mond.
Ezek a változások:
- Integrated INTEL ReferenceCode to 1.6.2
- Integrated Intel VBIOS 2178 & GOP 5.0.1035
- Integrated ME to 9.5.15.1730
- Integrated ePSA to 4228.21
Inkább kérdezek, mint hogy megöljem a gépet
Az mitől lehet, hogy egyszer azt írja üzemidőnek, hogy 9 és fél óra nem sokkal utána már csak 2 és fél és így változik? Semmi beállítást nem változtatok közben csupán böngészek és youtube-ozok. -
Atish19
őstag
5737-en mennyire ajánlott BIOS-t frissíteni? Mire érdemes odafigyelni?
-
Atish19
őstag
válasz
enzahobi #38333 üzenetére
Azt hiszem teszek ezzel egy próbát. Feltettem az amd oldalán lévő whql-t és valóban jelentkezik a hiba (lecsukás után nem ébred fel). Nem beszélve arról, hogy rettentően belassult a rendszer :S és nem is találom a catalyst centert :/ Intel drivert is kellene letöltenem?
-
Atish19
őstag
helo! olyan kérdésem lenne, hogy dell 5737 laptophoz milyen videókártya (radeon 8870m) drivert ajánlotok használatra? Ezalatt azt értem, hogy az amd oldaláról vagy a dell oldaláról érdemes letölteni? Illetve megoldható, hogy az integrált és dedikált kártya között váltogasson szükség esetén? Olvasgattam, hogy akadnak hibák gondolok itt arra, hogy a képernyő lecsukása után lefagy a rendszer és hasonlók ezért bátorkodtam cselekvés előtt kérdezni! Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged