Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DasBoot
aktív tag
válasz SzaboZE #73597 üzenetére
Jó szerencsét! Köszönöm válaszát! Igen, Atom processzor, N550-es van benne. A gépet a halál torkából mentettem meg és nagyon szeretném használni, mert nem androd op-rendszere van. Valamint Windows 10. Lehet, hogy ezért nincsen rajta a Duo Stage? Igen, gondoltam arra, hogy egy SSD-t veszek bele, de ez majd később lesz. Jelenleg egy 320Gb-os HDD van benne.
LEGO-ból bármit megépíteni, csak idő kérdése.
-
DasBoot
aktív tag
-
DasBoot
aktív tag
válasz DasBoot #73583 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat a néhány nappal ezelőtt feltett kérdésemre. Annyira sok érkezett, hogy szinte nem is tudtam válogatni. AZOK ALAPJÁN SIKERÜLT MEGOLDANOM. ITT AZTÁN ÉRDEMES KÉRDÉST FELTENNI. Pffffffff
[ Szerkesztve ]
-
DasBoot
aktív tag
Jó szerencsét! Néhány hete volt egy-két kérdésem az Inspiron duo mini-vel kapcsolatban. Most van néhány újabb. Az mennyire eltérő a normális, átlagos működéstől, hogy rendkívül meleg, mondhatni forróak a belső fémrészek. Természetesen a külső burkolat is, a kéz melegnél magasabb a hőmérséklete. Valószínűleg emiatt állt is le.Egyelőre csak hálózati betáplálásról működik. A másik kérdésem, hogy hol találom meg és hogyan, milyen feltételekkel telepíthetem a duo Stage programot? Számtalan módon kerestem, de eddig sikertelen voltam. Köszönöm a segítséget. Üdv.: Joe
-
DasBoot
aktív tag
Jó szerencsét! Egy Dell Inspiron Mini duo 1090-t szeretnék feléleszteni. Valaki válaszolna az eddig feltett kérdéseimre? Üdv.: Joe
-
DasBoot
aktív tag
Jó szerencsét! Dell Inspiron Mini Duo kapcsolási rajzával rendelkezik valaki, vagy esetleg tudja, hogy honnan lehet beszerezni? Köszönöm a válaszokat. Üdv.: Joe
-
DasBoot
aktív tag
Jó szerencsét!Megörököltem egy Inspiron Mini Duo-t! Állítólag már be sem kapcsolt, de nálam az első bekapcsolásra működött. Azóta nem, a gomb megnyomásakor 1-szer fehéren felvillan a jelző, aztán semmi sem történik. Vásároltam egy másikat, az állítólag működött (a kijelzője hibás), de ennél is ugyanez a jelenség. Az elsőben rossz az akkumulátor, másodikban nincsen. Az első akkumulátor töltőjével próbáltam mindkettőt, az pedig nem az eredeti. A kérdésem, hogy milyen fizikai feltételeknek kell teljesülnie a bendításhoz. Gondolok ilyenekre, hogy billntyűzet csatlakoztatva legyen, akkumulátor megléte és töltöttsége......stb. Néhány módon probáltam indítani, de nem volt változás. Sajnos még nem tudtam másik töltővel kipróbálni. Bízom benne, hogy kapok választ, mert nagyon szeretném használni az eszközt. Üdv.: Joe
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS Zenbook UX430UN-GV020T
- Lenovo X240 core i5 laptop + dokkoló
- Új Bontatlan Asus Rog Strix 3év Garis Laptop 16" QHD+ 260Hz i9 14900HX 1TB SSD RTX 4060 8GB
- Startech.com TB3DKDPMAWUE Thunderbolt 3 Dual-4K (PC & Mac) dokkoló - ÁRCSÖKKENTÉS!
- Eladó több db akkumlátor Lenovo Belső Thinkpad T570-T580 T460 és 1 db Új fóliás Dell Latitude 5520
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest