Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr33zeye
tag
Sziasztok!
Vettem 1 Dell Inspiron 1525-ös notit. Elég fasza, nekem bőséggel jó. Az a tré az egészben, h iszonyat hangos a cooler. Ez gyárilag ilyen, vagy gyárilag hibás?
Előre is köszönöm a helpet.
-
Fr33zeye
tag
válasz gaben0007 #11086 üzenetére
Nekem az van, ahogy a mellékelt ábra mutatja. Fasza kis cucc, az x3100 lehúzza kicsit, de sztem nem nagy gáz. Ja amúgy a lakkfekete fedél szedi az ujjlenyomatot és a karcot, cserébe jól néz ki. De ha nem verekszel a laptoppal, akkor nem lesz gáz. Ajánlom...
[ Szerkesztve ]
-
Fr33zeye
tag
válasz Terrorista #11104 üzenetére
Sztem 1 azonnali átvizsgálás... Az akku szinte biztos, h kuka (persze csak szelektívbe a rend kedvéért ) A vidkari meg vagy hűtés (ebbe beleértve a porosodást is, bár az eléggé ritka baj notiknál) vagy áramellátás, vagy hardverhiba. Mindenképpen ajánlok 1 szervízt, mert annyit megér a konfig.
[ Szerkesztve ]
-
Fr33zeye
tag
Ha meg mind2töknél ugyan azok a problémák jelentkeztek, akkor szerintem kevés a sansza, h több hardverelem meghibásodása okozza a problémát, hanem az áramellátás körül van gáz. Próbáljátok ki másik tápkábellel, de sztem ebből szervíz lesz.
-
Fr33zeye
tag
válasz Jostikacska #11186 üzenetére
Sztem nem akarod tudni, h mennyibe kerül
-
Fr33zeye
tag
Szerintem jó választás. Ebben az árban meg depláne. Szeretem azokat az akciókat, amikor úgy faragnak le a noti árából, h DOS-al adják. Úgyis mindenképpen újrahúznám. Megbízhatóságban nincs hiány sztem, bár a fedlapra vigyázni kell, ugyanis lakkfekete. Az enyémen is sikerült ejtenem pár szép mély karcot... Ennek ellenére ajánlom mindenképpen.
[ Szerkesztve ]
-
Fr33zeye
tag
válasz visnor2000 #11424 üzenetére
Hi!
A hibaüzenet memória gondokra enged következtetni, de a jelenség maga, amit leírtál, videokari hibára hajaz. Sztem ha van másik memóriád, akkor cseréld ki, ha nem, akkor meg még sztem garis a vas, uh hajrá, b*szogasd a Dell szervízt egész nyugodtan.
-
Fr33zeye
tag
-
Fr33zeye
tag
válasz flatron11 #11649 üzenetére
Nem lehet notiban vga-t cserélni. Anno volt pár olyan noti, amiben megoldható volt, de manapság nem nagyon. Amúgy sosem értettem, h miért akar vki vga-t, procit, meg ilyeneket cserélni 1 notiban. Olyan drága, h nem éri meg. inkább akkor spórolj még 1 picit és vegyél 1 teljesen új konfigot.
-
Fr33zeye
tag
válasz mallusz #11734 üzenetére
Cs!
Hát nem tudom... Az enyémet pár hónapja vettem, de a napokban viszem gariztatni. Kezdődött azzal, h időről-időre elkezdett megfosni a touchpad. Majd folytatódott azzal, h a jobb oldali fém zsanér megadta magát és eltört (a noti se leejtve nem lett, se nekiütve semminek) és emiatt amikor felnyitom a fedelet, a zsanér szétpattintja a rajta lévő burkolatot. Most ott tartunk, h a vidkarival is gázok vannak, mert néha villódzik a kép attól függetlenül, h mozgatom-e a notit. Ez főleg az oprendszer betöltése után közvetlenül jelentkezik, de már egyre sűrűbben csinálja randomra. Még jó, h nbd-s a garim rá... viszem vissza és megdobálom vele a delleseket...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Milyen notebookot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Magyar árat kapott a Honor MagicPad 2
- Spórolós topik
- Nem titkolja a Redmi a K80 Pro elit tulajdonságait
- LG LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest