Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
origamihl
csendes tag
Sziasztok ! Vki tudna nekem ötletet adni, hogyan tudnám felhívni a DELL-t a 06 80 016 157-es számon ugyanis azt mondja, hogy nem támogatott a szolgáltatóm által ( vodafone ). Korábban ment, 1 hónapja beszéltem velük. Ui. próbáltam +36 - al is, de semmi...

-
origamihl
csendes tag
Sziasztok ! Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy Inspiron 1525 -m és egyik napról a másikra megjelent a kijelzőn egy világosabb, lekerekített élű, kb 4 mm vastag és 10 cm széles csík, ami alapvetően nem zavaró, mert nem látszik. Abban az esetben, ha sötétebb kép van a kijelzőn ( fekete, sötétkék ), pl egy film esetén látni, hogy ott van és mintha vmiért több fényt adnának azok a képpontok. Nem ejtettem le a gépet és nem is pakoltam rá semmit, ami esetleg megnyomta volna. 5letem sincs mi baja lehet. Szerintetek van értelme a szervízt felhívni ennyi miatt ?
-
origamihl
csendes tag
Sziasztok ! Van egy egy éves 1525-m és az lenne a kérdésem, hogy mindenkinek hangos a ventije ? Idegesít ! Ráadásul a legrosszabb, hogy nem azt csinálja, hogy alacsony fordulaton pörög, hanem 2 percenként maxon. Ha netezek vagy wordben írok vmit akkor is ez van. 5let ? Szokjam meg, vagy szóljak a szervíznek, hátha egy venti csere megoldja ?
-
origamihl
csendes tag
Sziasztok !
A 8 hónapos inspiron 1525-m random időpontokban megakasztja a windowst és a vinyó folyamatosan ketyegni kezd, mint amikor a cd-t nem tudja beolvasni egy meghajtó, mert karcos. Egy kis várakozás után elindul, de elég irritáló. CHKDSK futtatás után talál néhány hibás clustert, a dell diagnostic utility meg olvasási hibát jelez több blockban is egy idő után.
Egyszerúen nem értem, mégis magától, hogy lehetett ilyen egyik napról a másikra.
Szerintetek mehet szervízbe?A másik, ők meg tudják szüntetni azt, hogy recsegő hangot ad a DVD meghajtó környékén a borítás, ha ott fogom meg a gépet, ill. tudnak húzni a zsanérokon is, hogy egy picit erősebbek legyenek? Emellett vajon megoldható, hogy ne legyen, olyan hangos a venti és ne menjen olyan sokat, vagy ehhez szokjak hozzá?
-
origamihl
csendes tag
Hali !
Nekem egy Inspiron 1525-m van és azt szeretném kérdezni, hasanló gépek tulajaitól, ha a dvd meghajtó alatt megnyomjátok a gépet nektek is recseg/nyikorog ? Lehet ezellen vmit tenni ?
-
origamihl
csendes tag
Valaki tudna adni egy linket 1525-s inspiron touchpad driveréhez vista x64 alá.
-
origamihl
csendes tag
Sziasztok ! Egy 1525-s inspiron tulajdonosként ma beléptem a klubba és az lenne a kérdésem, hogy az aksit - 6 cellás - meddig kell tölteni formázáskor?
Amúgy a gép nagyon bejön, Vistával is tép ahogy csak tud, pedig csak t2390-s pentium dual core van benne ( 1,86 ) meg 2 giga ram.

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest