Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
foxjozsi
üzenetére
Ha lehúzod hálózati áramról, és az van beállítva, hogy ha akksiról megy, alvóba menjen le, ha lehajtod a fedelét, akkor ha közben megnyomod a kikapcsolás gombot (vagy alt+F4-nél kapcsolod ki), és lehajtod a fedelét, akkor is alvásba fog lemenni kb 5-6 perc után. Addig látszólag behal.
-
kopapy
tag
válasz
foxjozsi
üzenetére
Nekem az alap aksi átlagos használattal. több mint 1,5 órát bírt, talán majdnem kettőt is. Telepítgettem , néztem egy kicsit filmet is, neteztem, stb, wifi úgy emlékszem nem volt végig bekapcsolva, de nagyrészt igen.
A nagy kapacitású aksi egyelőre nem hiányzik, de ha megtudsz valamit közzétennéd? Talán egyszer kelleni fog nekem is. -
fm!
tag
válasz
foxjozsi
üzenetére
Én a Dunaelektronikánál vettem, nagyon korrektek voltak!
-
Ati bá
csendes tag
válasz
foxjozsi
üzenetére
Üdv!
Szerintem a Turionos a jobb ár/érték arányban (amúgy én is ezen filózok már pár napja). Bár a Core 2-es oda vissza veri a Turion X2-t a tesztek alapján, de sok érte az 240 körüli összeg, ha 2 Ghz-es procival adnák az 1,5-ös helyett akkor érné meg. Amúgy ez a T5250 1,5 Ghz-es proci már Santa Rosa-s ugye?
A Geforce 8400-es videokártya jobb mint az ATI-s X1250. Itt meg is nézheted: [L:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html][/L] Az GeForce 8400M GS a 47. helyen van, az X1250 meg a 71. helyen. De most nézem, hogy az usanotebooknál meg ATI Radeon Xpress 1270 HyperMemoryTM -et írnak az 1521-eshez. Olyan meg nincs az előbb linkelt táblázatban.
(Szerintem a Geforce 8400-as se egy játék kártya.)Amúgy jó lenne már egy magyar teszt is ezekről az új Inspironokról meg Vostrokról, vagy akinek már van ezekből a csodákból az is írhatna ide egy két pro/kontrát.
Még azon gondolkozok, hogy inkább majd januárban veszek egy Inspirion 1520-at vagy 1521-et, akkora már csak leesik az áruk annyira, hogy tényleg megérje. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Autós kamera eladó
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)