Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- WireGuard VPN a mindennapokra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
Új hozzászólás Aktív témák
-
gmeszaros
tag
válasz
gmeszaros #57577 üzenetére
Sziasztok! Most mar elkezdett fagyogatni is (van amikor a Win gombra nem jon be a menu, van amikor a trackpoint nem jo, stb. -- Egy ujrainditas mindig segit, szoval nem kellene hardware-es bajanak lennie, de gyanus, hogy pont most jon elo.). Nem tudom, hogy csak veletlen-e (ujra kellene raknom a Windowst), vagy koze van a monitorhoz. Tudtok ajanlani olyan embert, aki megbizhato es meg tudja nezni/javitani? Koszonom!
-
Remiel
őstag
válasz
gmeszaros #56218 üzenetére
A CHS:
Cím: Budapest, Lehel u. 12, 1134
Telefonszám: (1) 814 9190
Nyitva tartás: Ma nyitva · 8:30–17:00C szervíz néven fut a neten
egyébként én a Dell ügyfélszolgálatát hívtam, ők intéztek mindent, csak amikor bevinni kellett adták meg ezt a címet, mert egyébként kijött a szerelő, csak az adatmentés komplikálta a dolgot.
-
SzaboZE
addikt
válasz
gmeszaros #56213 üzenetére
A tisztitás nem garanciális jellegű munka, amennyiben más miatt nem kell szétszedni a gépet, úgy evvel számolj. A dellnél nem úgy van, hogy beviszed és aznap kész, hanem a hibabejelentés után megrendelik az alkatrészt. Attól függ a beérkezés ideje, hogy milyen garanciád van a gépre. Ez 1 naptól 1-2 hétig terjed.
-
Remiel
őstag
válasz
gmeszaros #56213 üzenetére
Nekem is volt ilyen, felhívtam a Dell-t másnap jött a szerelő és kicserélte az egérpadot billentyűzettel együtt, plusz a kijelzőt is, mert volt rajta egy pixelhiba.
Egyébként a Lehel és a Dózsa György út sakától nem messze van egy CHS szervíz nekem eddig mindent korrekten megcsináltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- T14 Gen3 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ROG Strix G614JV 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3540M I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest