Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remiel
őstag
válasz gmeszaros #56213 üzenetére
Nekem is volt ilyen, felhívtam a Dell-t másnap jött a szerelő és kicserélte az egérpadot billentyűzettel együtt, plusz a kijelzőt is, mert volt rajta egy pixelhiba.
Egyébként a Lehel és a Dózsa György út sakától nem messze van egy CHS szervíz nekem eddig mindent korrekten megcsináltak.
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
SzaboZE
addikt
válasz gmeszaros #56213 üzenetére
A tisztitás nem garanciális jellegű munka, amennyiben más miatt nem kell szétszedni a gépet, úgy evvel számolj. A dellnél nem úgy van, hogy beviszed és aznap kész, hanem a hibabejelentés után megrendelik az alkatrészt. Attól függ a beérkezés ideje, hogy milyen garanciád van a gépre. Ez 1 naptól 1-2 hétig terjed.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Remiel
őstag
válasz gmeszaros #56218 üzenetére
A CHS:
Cím: Budapest, Lehel u. 12, 1134
Telefonszám: (1) 814 9190
Nyitva tartás: Ma nyitva · 8:30–17:00C szervíz néven fut a neten
egyébként én a Dell ügyfélszolgálatát hívtam, ők intéztek mindent, csak amikor bevinni kellett adták meg ezt a címet, mert egyébként kijött a szerelő, csak az adatmentés komplikálta a dolgot.
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
mghltm
addikt
válasz gmeszaros #56218 üzenetére
ha van egy kis muszaki erzeked, a dell gepekhez reszletes karbantartasi es szerelesi leiras van. youtube video szinten elerheto.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
gmeszaros
tag
válasz gmeszaros #57577 üzenetére
Sziasztok! Most mar elkezdett fagyogatni is (van amikor a Win gombra nem jon be a menu, van amikor a trackpoint nem jo, stb. -- Egy ujrainditas mindig segit, szoval nem kellene hardware-es bajanak lennie, de gyanus, hogy pont most jon elo.). Nem tudom, hogy csak veletlen-e (ujra kellene raknom a Windowst), vagy koze van a monitorhoz. Tudtok ajanlani olyan embert, aki megbizhato es meg tudja nezni/javitani? Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sweet.tv - internetes TV
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen monitort vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest