- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
gmeszaros
tag
válasz
gmeszaros #57577 üzenetére
Sziasztok! Most mar elkezdett fagyogatni is (van amikor a Win gombra nem jon be a menu, van amikor a trackpoint nem jo, stb. -- Egy ujrainditas mindig segit, szoval nem kellene hardware-es bajanak lennie, de gyanus, hogy pont most jon elo.). Nem tudom, hogy csak veletlen-e (ujra kellene raknom a Windowst), vagy koze van a monitorhoz. Tudtok ajanlani olyan embert, aki megbizhato es meg tudja nezni/javitani? Koszonom!
-
Remiel
őstag
válasz
gmeszaros #56218 üzenetére
A CHS:
Cím: Budapest, Lehel u. 12, 1134
Telefonszám: (1) 814 9190
Nyitva tartás: Ma nyitva · 8:30–17:00C szervíz néven fut a neten
egyébként én a Dell ügyfélszolgálatát hívtam, ők intéztek mindent, csak amikor bevinni kellett adták meg ezt a címet, mert egyébként kijött a szerelő, csak az adatmentés komplikálta a dolgot.
-
SzaboZE
addikt
válasz
gmeszaros #56213 üzenetére
A tisztitás nem garanciális jellegű munka, amennyiben más miatt nem kell szétszedni a gépet, úgy evvel számolj. A dellnél nem úgy van, hogy beviszed és aznap kész, hanem a hibabejelentés után megrendelik az alkatrészt. Attól függ a beérkezés ideje, hogy milyen garanciád van a gépre. Ez 1 naptól 1-2 hétig terjed.
-
Remiel
őstag
válasz
gmeszaros #56213 üzenetére
Nekem is volt ilyen, felhívtam a Dell-t másnap jött a szerelő és kicserélte az egérpadot billentyűzettel együtt, plusz a kijelzőt is, mert volt rajta egy pixelhiba.
Egyébként a Lehel és a Dózsa György út sakától nem messze van egy CHS szervíz nekem eddig mindent korrekten megcsináltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest