Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz London26 #16158 üzenetére
Izé.. amit Te linkeltél, az ugyanez?
pon.hu/webshop/product/_dell_inspiron_n5010_piros_di5010hmhyr/159027Mintha csak sima Inteles VGA lenne benn, ebben meg HD5470-es van.
Végülis ugyanannyiba kerülnek.
Én nem tudok mondani róla se prot, se kontrát, csak azt, h ez most a legolcsóbb játékra is alkalmas gép. Bestbuy.
Ajándék HDMI, és eSata csatlakozóval.Ha úgy találod, később vegyél hozzá még memóriát.
Más "baj" nincs vele.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz London26 #16165 üzenetére
Igen, jobb a VGA abban amit linkeltem.
Nem tudom a Dell hogy viszonyul a memóriabővítéshez, de én nem "rakatnék" bele, (Iponnál sztem nem is vállalnak ilyesmit), hanem keresnék az aprók közt olyat mi jó bele, és beleraknám.
Ha meg baj van a géppel, kivenném belőle, és úgy vinném garis javításra.Nem vagyok Dell szakértő, majd jön más és mond véleményt a supportról.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Yahoo
aktív tag
válasz London26 #16220 üzenetére
Szia, én pl. iPON-ba vettem, 100%ig meg vagyok velük elégedve, szerintem a TOP árú boltok között vannak, az ügyfélkontakt is remek...viszont nemhinném, hogy tesznek bele neked bármit is, ha akarod a gyári garit, szerintem csak szakszervíz nyúlhat bele. Én már felvettem garanciakiterjesztés miatt egy "profi" szervízcéggel is a kapcsolatot, de arra nem voltak képesek, hogy egy árlistát küldjenek, egymondatos válaszok, nemtörődöm módon...de remélem, hogy ez csak egy a sok közül.
Kifejezetten notebook értékesítéssel foglalkozó cégek több mint valószínű, hogy bővítik is neked, pl laptop/notebook.huSorry a dupláért.
odrif: leírnád kérlek a pontos konfigod? Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
DNReNTi
őstag
válasz London26 #36919 üzenetére
Mert munkára termett, gyors (SSD-vel főleg), strapabíró, a végtelenségig bővíthető, prémium minőségű FHD kijelzővel szerelik (opcionálisan IPS), szuper billentyűzet, időtálló, akár 5 év NBD garanciával is megvehető (bár ez igaz a Latitude szériára is szerintem), és szubjektív, de baromi jól is néz ki.
Az én konfigom kb. 380.000 volt egy éve, de ebből majdnem 50 ezer a +2 év (összesen 5) garancia. Bátran ki merem jelenteni ilyen jó laptop mint ez még soha nem volt a kezemben. (Igen fogtam már MBP-t és igen nagyon jó... de közel nem ennyire. )but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
DNReNTi
őstag
válasz London26 #36923 üzenetére
Hát nem kapható minden sarkon, eléggé réteg termék. Itt PH-n pl Mosqu!tonál találsz, ha jól látom már van nála M4800 is, a legfrissebb modell. Anyagi korlátok miatt jobb választás az M4700. Érdemes még egy egy levelet írni a disztribútoroknak, pl HumanSoft, hátha ott sikerül kifogni olcsóbban. Az én technikám az volt hogy megvettem a legolcsóbb, legminimálisabb konfigurációt, majd vettem bele mindent ami kellett, így olcsóbb volt mint eleve ezt a konfigot megvenni.
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
soldi3r
veterán
válasz London26 #36930 üzenetére
A Precision tenyleg bitang jo, ha mondjuk CAD-ezel napi 8 orat a melohelyen es haza akarod vinni a melod, kulonben egy asztali gep az esszerubb.
Egyebkent egy Latitude boven megteszi (HD4000-zel rajzolni is lehet), minosegre messze veri az atlag gepeket. Raadasul ha sokat cipelni, akkor en rabeszelnem egy kisebbre es a keretbe belefer meg egy otthoni es egy irodai monitor is.E30 (oo=[][]=oo)
-
mghltm
addikt
válasz London26 #50003 üzenetére
tisztitani nem kell, probald meg masik operacios rendszerrel ( live linux ), masik router-re csatlakozva, illetve a jelenlegi router csak a te eszkozoddel szakadozik vagy massal is? ( akar telefon / tablet ) a kartya driver nem volt frissitve mostansag? esetleg egyeb win frissites nem telepult?
ezek utan erdemes felhivni a dell-t es egyeztettek a tovabbiakrol
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Lenovo LOQ 15IRX9, i7 13650HX, 16GB RAM, 1TB SSD, RTX 4050, 2027 augusztusig garanciális
- MSI Sword 17 - i7 14700HX(5.50Ghz 28mag) - Nvidia RTX 4070 8GB - 32GB DDR5 5600MHZ - 1.5 TB M.2
- Dell Latitude 5490 palmrest touchpad burkolat dc in kábel és hangszóróval
- Thinkpad T14 G3 vagy G4 és P14s G3 vagy G4 52.5 Wh akkumulátor
- Thinkpad T14 G3 vagy G4 és P14s G3 vagy G4 ANGOL világítós billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest