Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mghltm
addikt
válasz
London26
üzenetére
tisztitani nem kell, probald meg masik operacios rendszerrel ( live linux ), masik router-re csatlakozva, illetve a jelenlegi router csak a te eszkozoddel szakadozik vagy massal is? ( akar telefon / tablet ) a kartya driver nem volt frissitve mostansag? esetleg egyeb win frissites nem telepult?
ezek utan erdemes felhivni a dell-t es egyeztettek a tovabbiakrol
-
soldi3r
veterán
válasz
London26
üzenetére
A Precision tenyleg bitang jo, ha mondjuk CAD-ezel napi 8 orat a melohelyen es haza akarod vinni a melod, kulonben egy asztali gep az esszerubb.
Egyebkent egy Latitude boven megteszi (HD4000-zel rajzolni is lehet), minosegre messze veri az atlag gepeket. Raadasul ha sokat cipelni, akkor en rabeszelnem egy kisebbre es a keretbe belefer meg egy otthoni es egy irodai monitor is. -
DNReNTi
őstag
válasz
London26
üzenetére
Hát nem kapható minden sarkon, eléggé réteg termék. Itt PH-n pl Mosqu!tonál találsz, ha jól látom már van nála M4800 is, a legfrissebb modell. Anyagi korlátok miatt jobb választás az M4700. Érdemes még egy egy levelet írni a disztribútoroknak, pl HumanSoft, hátha ott sikerül kifogni olcsóbban. Az én technikám az volt hogy megvettem a legolcsóbb, legminimálisabb konfigurációt, majd vettem bele mindent ami kellett, így olcsóbb volt mint eleve ezt a konfigot megvenni.
-
DNReNTi
őstag
válasz
London26
üzenetére
Mert munkára termett, gyors (SSD-vel főleg), strapabíró, a végtelenségig bővíthető, prémium minőségű FHD kijelzővel szerelik (opcionálisan IPS), szuper billentyűzet, időtálló, akár 5 év NBD garanciával is megvehető (bár ez igaz a Latitude szériára is szerintem), és szubjektív, de baromi jól is néz ki.
Az én konfigom kb. 380.000 volt egy éve, de ebből majdnem 50 ezer a +2 év (összesen 5) garancia. Bátran ki merem jelenteni ilyen jó laptop mint ez még soha nem volt a kezemben. (Igen fogtam már MBP-t és igen nagyon jó... de közel nem ennyire.
) -
Yahoo
tag
válasz
London26
üzenetére
Szia, én pl. iPON-ba vettem, 100%ig meg vagyok velük elégedve, szerintem a TOP árú boltok között vannak, az ügyfélkontakt is remek...viszont nemhinném, hogy tesznek bele neked bármit is, ha akarod a gyári garit, szerintem csak szakszervíz nyúlhat bele. Én már felvettem garanciakiterjesztés miatt egy "profi" szervízcéggel is a kapcsolatot, de arra nem voltak képesek, hogy egy árlistát küldjenek, egymondatos válaszok, nemtörődöm módon...de remélem, hogy ez csak egy a sok közül.
Kifejezetten notebook értékesítéssel foglalkozó cégek több mint valószínű, hogy bővítik is neked, pl laptop/notebook.huSorry a dupláért.
odrif: leírnád kérlek a pontos konfigod? Köszönöm
-
válasz
London26
üzenetére
Igen, jobb a VGA abban amit linkeltem.

Nem tudom a Dell hogy viszonyul a memóriabővítéshez, de én nem "rakatnék" bele, (Iponnál sztem nem is vállalnak ilyesmit), hanem keresnék az aprók közt olyat mi jó bele, és beleraknám.
Ha meg baj van a géppel, kivenném belőle, és úgy vinném garis javításra.Nem vagyok Dell szakértő, majd jön más és mond véleményt a supportról.
-
válasz
London26
üzenetére
Izé.. amit Te linkeltél, az ugyanez?
pon.hu/webshop/product/_dell_inspiron_n5010_piros_di5010hmhyr/159027Mintha csak sima Inteles VGA lenne benn, ebben meg HD5470-es van.
Végülis ugyanannyiba kerülnek.
Én nem tudok mondani róla se prot, se kontrát, csak azt, h ez most a legolcsóbb játékra is alkalmas gép. Bestbuy.
Ajándék HDMI, és eSata csatlakozóval.
Ha úgy találod, később vegyél hozzá még memóriát.
Más "baj" nincs vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Hardcore café
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Pánik a memóriapiacon
- Escape from Tarkov
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)