Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpotyka
tag
válasz
gaborbol #75426 üzenetére
Köszi a gyors tippet, hát emlékeim szerint néztem korábban az energiagazdálkodást, mert erre is gyanakodtam, de nem jutottam azzal előrébb. Amit beillesztettél, ott "Kritikus töltöttség esetén" hibernálásnak csak leállás az alternatívája. (Ezt hagytam hibernáláson, mióta ennek a random leállásnak nem lett meg a megoldása, ti. munkamenetek elvesztése kivédendő.) Ld. a legördülő menü eleje:
Lentebb van, vagyis a "Művelet alacsony töltöttség esetén": ne csináljon semmit, és így is van nálam: "Nincs művelet" (ez lenne módosítható hibernálás v. leállítás opciókra).:
Szóval itt ezért vagyok tanácstalan, mert az energiagazdálkodásban jobb vagy előremutató beállítás nincsen.
Ezért kezdtem agyalni olyan esetleges beállítások meglétén, amelyek nem olyan átláthatók felhasználói irányból.Hozzáteszem, jómagam meg nem vetemedek BIOS felülvizsgálatra ill. belebabrálásra, csak hasznos felkutatni vagy kizárni az eshetőségeket.
Szerk.: mindig hálózaton volt, kvázi fullban feltöltött akksival, amikor önkényesen leállt. Esetleges cellahibás akksi kiváltó ok pedig azért van kizárva, mert részben ezért (meg relatív gyors lemerülés élmény miatt) volt egy akksicsere, és indifferensnek volt mondható a történetben: utána is volt leállás.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Lenovo ThinkPad E15 (20RD) i5 / 8 GB / 256 GB SSD / Full HD IPS
- Dell Precision 5530, 15,6" FHD IPS kijelző I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 1TB NVMe SSD, Nvidia 4GB VGA, W
- HP Elitebook 840 G8 i5-1145G7 16GB/512GB
- Lenovo ThinkPad P50, 15,6" FHD IPS kijelző I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD+1TB HDD, Nvidia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest