Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• tpotyka

tag

válasz gaborbol #75426 üzenetére

Köszi a gyors tippet, hát emlékeim szerint néztem korábban az energiagazdálkodást, mert erre is gyanakodtam, de nem jutottam azzal előrébb. Amit beillesztettél, ott "Kritikus töltöttség esetén" hibernálásnak csak leállás az alternatívája. (Ezt hagytam hibernáláson, mióta ennek a random leállásnak nem lett meg a megoldása, ti. munkamenetek elvesztése kivédendő.) Ld. a legördülő menü eleje:
    Lentebb van, vagyis a "Művelet alacsony töltöttség esetén": ne csináljon semmit, és így is van nálam: "Nincs művelet" (ez lenne módosítható hibernálás v. leállítás opciókra).:

Szóval itt ezért vagyok tanácstalan, mert az energiagazdálkodásban jobb vagy előremutató beállítás nincsen.
    Ezért kezdtem agyalni olyan esetleges beállítások meglétén, amelyek nem olyan átláthatók felhasználói irányból. :F Hozzáteszem, jómagam meg nem vetemedek BIOS felülvizsgálatra ill. belebabrálásra, csak hasznos felkutatni vagy kizárni az eshetőségeket.

Szerk.: mindig hálózaton volt, kvázi fullban feltöltött akksival, amikor önkényesen leállt. Esetleges cellahibás akksi kiváltó ok pedig azért van kizárva, mert részben ezért (meg relatív gyors lemerülés élmény miatt) volt egy akksicsere, és indifferensnek volt mondható a történetben: utána is volt leállás.

Új hozzászólás Aktív témák