Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Diák66

őstag

válasz Dhampir #70768 üzenetére

Egy ideig nem dobta hibára, de van, hogy kidobja, szóval valami nagyon fals hibaüzenet lehet a support assist részéről. Neten csak annyit találtam, hogy más típusú gépnél is előjött, de megoldás nincs rá. Egyébként a Killer LAN jó, maximum annyi a bajom vele, hogy ha elindítok egy letöltést minden más eszköztől "elveszi" a biteket. (jó a mobilnet sem acélos, de az ADSL még gyatrábbb) A routerben már QoS is van beállítva, de nem segített. Telefonok rajta lógnak a wifin, közben a Yamahán meg netrádiót hallgatnék, de a Killer győz és szinte a teljes sávszélességet megkapja. De laptopon belül is a letöltés győz, pedig piszkálgattam a Killer App beállításoknál a prioritást. A wifi viszont néha érdekes. Random eltűnik a rendszer számára. Ott van az eszközkezelőben, de lekeresni a hálózatokat nem hajlandó, a wifi opciók el is tűnnek a windowsból. Mintha nem lenne, de mágis ott van. Windows bug lehet. A wifi kártya letiltása, majd újra engedélyezése megoldja a problémát. F12, majd diagnosztika problémamentes alapos módban is. Szóval nem aggódok, mert többnyire minden rendben van egyelőre, bár eddig random 2 lefagyásom is volt, blue screen nélkül. Kifagyott a képernyő, egér volt, mozgott is, de semmire sem reagált. Ctrl+Alt+Del-re bejött a szokásos felület, de feladatkezelőre kattintva semmi. Továbbra is csak egér mozog. power gombot megnyomva egyszer semmi..... vagy második kifagyásnál bejött, hogy leállítás és csak tekergett alatta a hernyó. Mindkét esetben power gomb hosszan és szokásos windows hibaüzenet a logban, hogy kernel power stb..... Amúgy így hosszab távon már annyira nem is bejövős maga a gép. Kezdem kitapasztalni a gyengeségeit. A mostani áron nem is venném meg, igaz én se vettem olcsón. :((

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés