Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Kuponok....
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

blackmoto senior tag Igen, a cd-n lévővel megy. De látom már megoldottad.  Nekem csak a Catalyst-tal van bajom, mióta egy nero backitup-os image-ből raktam vissza a rendszer-partíciót. Azóta nem engedi elindítani a Catalystot, egyszerűen az arcomba tolja, hogy nincs jogosultsága megváltoztatni a beállításokat. Mindezt úgy, hogy az image-ben levő driver működik, de ha elodítom a Catalyst-ot, akkor nem jön be, csak lefogja a gépet. Ha meg újrarakom, vagy frissebbet teszek fel, akkor jön a hibaüzi. Most a régi Control Panelt használom, aztán becsókolhat... Úgy is csak a fényesség/gamma korrigáláshoz van rá szükség. Az a vicc, hogy neten találni infót, hogy többen is beleszaladtak ugyanebbe a hibaüzibe más konfigokkal, és nem találtak normális megodást. Nekem csak a Catalyst-tal van bajom, mióta egy nero backitup-os image-ből raktam vissza a rendszer-partíciót. Azóta nem engedi elindítani a Catalystot, egyszerűen az arcomba tolja, hogy nincs jogosultsága megváltoztatni a beállításokat. Mindezt úgy, hogy az image-ben levő driver működik, de ha elodítom a Catalyst-ot, akkor nem jön be, csak lefogja a gépet. Ha meg újrarakom, vagy frissebbet teszek fel, akkor jön a hibaüzi. Most a régi Control Panelt használom, aztán becsókolhat... Úgy is csak a fényesség/gamma korrigáláshoz van rá szükség. Az a vicc, hogy neten találni infót, hogy többen is beleszaladtak ugyanebbe a hibaüzibe más konfigokkal, és nem találtak normális megodást.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D nyomtatás
- Meggyi001: Kuponok....
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- Mini PC
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- Lenovo P43s Core i7 8665U 16Gb Ram 512Gb NVMe Nvidia P520 Boltból Garanciával Számlával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nekem csak a Catalyst-tal van bajom, mióta egy nero backitup-os image-ből raktam vissza a rendszer-partíciót. Azóta nem engedi elindítani a Catalystot, egyszerűen az arcomba tolja, hogy nincs jogosultsága megváltoztatni a beállításokat. Mindezt úgy, hogy az image-ben levő driver működik, de ha elodítom a Catalyst-ot, akkor nem jön be, csak lefogja a gépet. Ha meg újrarakom, vagy frissebbet teszek fel, akkor jön a hibaüzi. Most a régi Control Panelt használom, aztán becsókolhat... Úgy is csak a fényesség/gamma korrigáláshoz van rá szükség. Az a vicc, hogy neten találni infót, hogy többen is beleszaladtak ugyanebbe a hibaüzibe más konfigokkal, és nem találtak normális megodást.
  Nekem csak a Catalyst-tal van bajom, mióta egy nero backitup-os image-ből raktam vissza a rendszer-partíciót. Azóta nem engedi elindítani a Catalystot, egyszerűen az arcomba tolja, hogy nincs jogosultsága megváltoztatni a beállításokat. Mindezt úgy, hogy az image-ben levő driver működik, de ha elodítom a Catalyst-ot, akkor nem jön be, csak lefogja a gépet. Ha meg újrarakom, vagy frissebbet teszek fel, akkor jön a hibaüzi. Most a régi Control Panelt használom, aztán becsókolhat... Úgy is csak a fényesség/gamma korrigáláshoz van rá szükség. Az a vicc, hogy neten találni infót, hogy többen is beleszaladtak ugyanebbe a hibaüzibe más konfigokkal, és nem találtak normális megodást.