- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igen, úgy döntöttem, hogy megéri lecserélni egy Dell-re. a vicc az benne, hogy amennyiért a neten én egy Inspiront láttam, azért a boltban végül ezt adták. lehet, hogy valóban megérné behozni, bár egyszer elmagyarázta egy ismerősöm, hogy miért kerül nálunk mindne duplaannyiba, mint kint (vám, szállítási költség, asva és egyéb díjak, lokalizáció, stb), de szerintem még úgy is drága otthon. bár ha mondjuk jogilag használtként viszi be az ember az országba, akkor ezeket (egy részüket) el lehet kerülni, meg egy csomó embernek nem fáj az angol billentyű sem, ha olcsón jut hozzá.
amúgy tegnap hallgattam a beépített hangszórón netrádiót, és nem olyan rossz ez. persze érdemes azért kitenni külső hangfalra, de utazás közben elmegy (vagy még mindig ott van a fülhallgató).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Autós topik
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest