Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kellcucc

aktív tag

válasz Skineffect #39521 üzenetére

Nekem a kicsit komolyabb változata van január óta. Win7-et tettem rá, drivereket jól telepítettem. Ami egyáltalán nem tetszik ebben a laptopban, hogy szeret gondolkozni. Például meg van nyitva a youtube (csak zene, nem hd-s videó) és megnyitom a total commandert, kifehéredik az egész monitor kissé, majd pár másodperc gondolkodás után betölt. Én nem tudom miért lehet "ennyire" lassú néha egy i7-es gép, de kiborító! HP pavilion dv9000 helyett vettem, ami két magos volt és több, mint 5 éves, viszont ilyen alap dolgoknál az nem állt be, ellentétben a "jó" dellel. Már többször csinálta, hogy gondolkodik, pedig nem is kínzom, nem terhelem túl, az elmúlt 3 hónapban időhiány miatt nem is játszok rajta. (5 hónapja van meg) cooler master E1 hűtőpad terhelésen 1-2 fokot vitt lejjebb, egyáltalán nem segített a hűtésben. A héten veszek egy hyperx 3k ssd-t bele, már elegem van belőle, hogy ennyire néha belassul és gondolkodik. Volt, hogy lefagyott a nagy semmitől, mondjuk 3-4 lapot vagy programot megnyitottam. Nincs szemét a gépen, comodo vírusirtót használok. Az akksija 7-8 órát bír, az nagyon bejön. Halk a működése, viszont olyan hangot ad ki magából már megvétele óta, mintha a ventillátor pörögne mondjuk 1000-et, aztán egy pillanatra felpörög 1x00-ra, majd vissza. Szóval magát "gerjeszti", nem tudom leírni, de ez idegesít benne. A processzort hallani, hogy dolgozik, még aközben is, hogy csak ezt a kommentet írom. Persze csak akkor hallani, ha közel hajolsz, de cicereg. A touchpad gombok zavaróan hangosak, a HP-nál szinte hangtalanak voltak, ennél gagyi kattogós műanyag hang van. A le fel kurzorbillentyűket nagyon könnyű összetéveszteni. A zsanérok masszívak, nagyon erősen tartják a képernyőt. Ha van kérdésed akár privátban is szívesen válaszolok/segítek, hogyha tudok.

• Leleményes

tag

válasz Skineffect #39521 üzenetére

Jó gép! Csak driver telepítésre kell figyelni, kb. 5 perces dolog, de a user-ek 95%-a nem képes rászánni. Bár nem náluk a hiba.

Új hozzászólás Aktív témák