- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kellcucc
aktív tag
válasz
Skineffect #39521 üzenetére
Nekem a kicsit komolyabb változata van január óta. Win7-et tettem rá, drivereket jól telepítettem. Ami egyáltalán nem tetszik ebben a laptopban, hogy szeret gondolkozni. Például meg van nyitva a youtube (csak zene, nem hd-s videó) és megnyitom a total commandert, kifehéredik az egész monitor kissé, majd pár másodperc gondolkodás után betölt. Én nem tudom miért lehet "ennyire" lassú néha egy i7-es gép, de kiborító! HP pavilion dv9000 helyett vettem, ami két magos volt és több, mint 5 éves, viszont ilyen alap dolgoknál az nem állt be, ellentétben a "jó" dellel. Már többször csinálta, hogy gondolkodik, pedig nem is kínzom, nem terhelem túl, az elmúlt 3 hónapban időhiány miatt nem is játszok rajta. (5 hónapja van meg) cooler master E1 hűtőpad terhelésen 1-2 fokot vitt lejjebb, egyáltalán nem segített a hűtésben. A héten veszek egy hyperx 3k ssd-t bele, már elegem van belőle, hogy ennyire néha belassul és gondolkodik. Volt, hogy lefagyott a nagy semmitől, mondjuk 3-4 lapot vagy programot megnyitottam. Nincs szemét a gépen, comodo vírusirtót használok. Az akksija 7-8 órát bír, az nagyon bejön. Halk a működése, viszont olyan hangot ad ki magából már megvétele óta, mintha a ventillátor pörögne mondjuk 1000-et, aztán egy pillanatra felpörög 1x00-ra, majd vissza. Szóval magát "gerjeszti", nem tudom leírni, de ez idegesít benne. A processzort hallani, hogy dolgozik, még aközben is, hogy csak ezt a kommentet írom. Persze csak akkor hallani, ha közel hajolsz, de cicereg. A touchpad gombok zavaróan hangosak, a HP-nál szinte hangtalanak voltak, ennél gagyi kattogós műanyag hang van. A le fel kurzorbillentyűket nagyon könnyű összetéveszteni. A zsanérok masszívak, nagyon erősen tartják a képernyőt. Ha van kérdésed akár privátban is szívesen válaszolok/segítek, hogyha tudok.
-
Leleményes
tag
válasz
Skineffect #39521 üzenetére
Jó gép! Csak driver telepítésre kell figyelni, kb. 5 perces dolog, de a user-ek 95%-a nem képes rászánni. Bár nem náluk a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix Scar 17
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7 1185G7 / 32GB RAM / 512GB SSD - új gyári alkatrészekkel
- ROG Zephyrus G16 16" QHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged