Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
eastsider
üzenetére
Nem válaszoltam az előbb két kérdésre. Most pótolom.
Mivel én közel voltam, bevittem. Az egyik közelebbi barátom is közel volt, neki helyszínre mentek másnap. (Volt rá helyszíni garancia.)
Szerintem vedd fel velük a kapcsolatot, ők meg tudják mondani, hogy mi legyen. A service tag alapján azonosítani tudják, hogy még hány nap és pontosan milyen garancia van a gépre.
Egyébként a D820 és D830 notikat sem írja ott (gyártó honlapján viszont igen), pedig azokhoz is jó a táp. Személyes tapasztalat.
ZEN1TH: Bocs, én ebben nem tudok segíteni neked. Talán a Milyen notebookot vegyek? topicban ([link]) is felteheted a kérdést. Bár tapasztalatokat itt nagyobb eséllyel fogsz hallani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest