Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
Új hozzászólás Aktív témák
-
asadasad22
őstag
válasz
premete #12044 üzenetére
kösz a tippet.. a fullhd kijelzőre sztem nem lesz szükségem, archicad-et nem használok (szerintem nem is fogok), a fő felhasználás ezekre terjedne ki:
-netezés, filmnézés, játék, programfejlesztés (c/c++/java), photoshop, esetleg a későbbiek folyamán olyanok is szóbajöhetnek, mint 3ds max. 16"-ra sztem bőven elég nekem az alap felbontás, fullhd ekkora helyre sztem nem fog kellenielhiszem, hogy szép, de szerintem ekkora területen annyit tényleg nem számít (láttam róla képet, a tálca windows-ban pl már ilyesztően kicsi volt
), játékoknál pedig inkább még hátrány is lehet, mert olyan hatalmas felbontáson nem biztos, hogy mindent úgy fog vinne, ahogy szeretném, felbontást átállítani lcd-n pedig tudjuk, hogy milyen képhez vezet.. a legjobb az lenne, ha meg tudnám nézni őket élőben és összehasonlítani, de erre kétlem, hogy sok lehetőségem lenne kishazánkban. így látatlanban nem hiszem, hogy 250 dolcsit megérne nekem a dolog..
alapból ahogy látom, ilyen garival kínálják most:
"2Yr Ltd Hardware Warranty, InHome Service after Remote Diagnosis [Included in Price]"
szóval nem 1, hanem alapból 2 év amit adnak - én eddig 3 évről tudtam, minden dell cucchoz annyit szoktak nem?(ugyanilyenből kérhetnék 3 évest is +100 dolcsiért, de sztem kevés az esélye, hogy pont 2-3 év között történne vele valami..)
szóval egy ilyen garanciával ha a nevemre kérem, magyar dell-hez is vihetem, ha gond van minden további nélkül? vagy szükség van erre a garancia transzferre? ez hogy is működik pontosan?vám+áfa? mármint úgy érted, hogy itteni áfa? (ottani áfa benne van az árban?) mert az szerintem biztosan nem fog rájönni, sem vám, mivel ismerős fogja hazahozni, mint a saját laptopját, ki lesz bontva, használt lesz, a dobozát sztem nem is hozza..
a billentyűzettel szerintem sok gondom nem lesz akkor sem, ha angol, nem is vagyok biztos benne, hogy magyart szeretnék - ha lenne is rá lehetőségem.. ezen majd még gondolkozok, de nem is biztos, hogy van ilyesmire lehetőség, customize-nál biztosan nincs..
9 cellás aksira azért igényt tartanék - általában nyilván áramközelben használnám, de sosem tudni ugyea proci 25W-a soknak számítana? sztem egészen visszafogott
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -75% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeon 2GB FHD IPS
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- PNY Quadro P600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest