Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hydra SR

addikt

válasz vakondka #10914 üzenetére

Tudomásom szerint ez a hiba csak a magyar billentyűzeteket érinti. Még Magyarországhoz viszonyítva is relatíve kevés Vostro került ki végfelhasználókhoz, még kevesebben frissítettek rajta BIOS-t, és még ennél is kevesbben jelezték a Dell-nek, hogy ilyen problémájuk van, ráadásul a Vostro az egyik legolcsóbb széria. Világviszonylatban meg a Dellnél ez a majdnem észrevehetetlen kategóriába tartozik. Valószínűleg ha több levelet kapnak, komolyabban veszik és csak kijavítják a BIOS-t, de ez is idő kérdése. Ezért is javasoltam, hogy írj nekik.

Én azt gondolom, hogy valahogy így történhetett a hiba:
    1, sorozatgyártás közben, mikor már legyártottak jópár billentyűzetet ami működött, valamit átállítottak, vagy üzembe helyeztek egy új gyártósort ami rosszul lett beállítva.
    2, ezt csak azután vették észre, hogy jópár Magyarországra szánt Vostro már ki lett szállítva
    3, visszahívni nem akarták, írtak egy új BIOS-t, mert szoftvert feltölteni a netre egyszerűbb
    4, ...de akinek az lett volna a feladata, hogy ezt korrektül interpretálja a felhasználók felé, az hibázott és csak simán, megjegyzés nélkül feltolta az új BIOS-t a support oldalra, elfelejtvén megemlíteni, hogy kinek ajánlja és kinek nem ajánlja a frissítést. Az sincs kizárva, hogy az új BIOS semmi másban nem különbözik a régitől, csak a billentyűzet vezérlésében, és semmit nem nyertél a frissítéssel, csak vesztettél, mert nem tájékoztattak.

Ez csak az én elméletem, de ha így van, akkor szerintem joggal számíthatunk egy hatékonyabb megoldásra, csak várni kell rá, meg írogatni nekik szorgosan, mailt és fórum bejegyzést, hogy ne tekintsék jelentéktelennek a problémát. Legyenek tisztában vele, hogy nem 5-10 morgolódo kispénzű magyar Dell tulaj van, hanem a fél világ tudja az elkötést és már csak az image-ük megőrzése érdekében sem ártana tenni ez ellen.

Új hozzászólás Aktív témák