Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
válasz
vakondka
üzenetére
Tudomásom szerint ez a hiba csak a magyar billentyűzeteket érinti. Még Magyarországhoz viszonyítva is relatíve kevés Vostro került ki végfelhasználókhoz, még kevesebben frissítettek rajta BIOS-t, és még ennél is kevesbben jelezték a Dell-nek, hogy ilyen problémájuk van, ráadásul a Vostro az egyik legolcsóbb széria. Világviszonylatban meg a Dellnél ez a majdnem észrevehetetlen kategóriába tartozik. Valószínűleg ha több levelet kapnak, komolyabban veszik és csak kijavítják a BIOS-t, de ez is idő kérdése. Ezért is javasoltam, hogy írj nekik.
Én azt gondolom, hogy valahogy így történhetett a hiba:
1, sorozatgyártás közben, mikor már legyártottak jópár billentyűzetet ami működött, valamit átállítottak, vagy üzembe helyeztek egy új gyártósort ami rosszul lett beállítva.
2, ezt csak azután vették észre, hogy jópár Magyarországra szánt Vostro már ki lett szállítva
3, visszahívni nem akarták, írtak egy új BIOS-t, mert szoftvert feltölteni a netre egyszerűbb
4, ...de akinek az lett volna a feladata, hogy ezt korrektül interpretálja a felhasználók felé, az hibázott és csak simán, megjegyzés nélkül feltolta az új BIOS-t a support oldalra, elfelejtvén megemlíteni, hogy kinek ajánlja és kinek nem ajánlja a frissítést. Az sincs kizárva, hogy az új BIOS semmi másban nem különbözik a régitől, csak a billentyűzet vezérlésében, és semmit nem nyertél a frissítéssel, csak vesztettél, mert nem tájékoztattak.Ez csak az én elméletem, de ha így van, akkor szerintem joggal számíthatunk egy hatékonyabb megoldásra, csak várni kell rá, meg írogatni nekik szorgosan, mailt és fórum bejegyzést, hogy ne tekintsék jelentéktelennek a problémát. Legyenek tisztában vele, hogy nem 5-10 morgolódo kispénzű magyar Dell tulaj van, hanem a fél világ tudja az elkötést és már csak az image-ük megőrzése érdekében sem ártana tenni ez ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15IRH8 i5-12450H RTX 4050 6GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 144 Hz 100%-os akksi
- Lenovo Yoga Slim 7 14IMH9 Intel Core Ultra 7 155H 32 GB RAM 1 TB SSD OLED AI Boost
- Dobozos Új HP Envy 17 i7-1260P 16 GB RAM 1 TB SSD FHD IPS garancia
- Szép! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest