- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
formasu
tag
válasz
Vhunter #10565 üzenetére
Másik meghajtó, remélem Te jól értelmezed. Egy másik Partíció is másik meghajtó.
Ha a Pagefile-t is kiveszed a "C"-ről, és esetleg egy-két nagyobb programot a "D"-re telepítsz fel, talán elég lesz a 30GB.Mivel írtad, hogy:
. mivel tudok vista alatt particionálgatni, mer hagytam 30 GBot neki, de még csak a tök alap van fenn, és már így is 20GBot foglal.
ebből látható, hogy van még másik meghajtód!Én 50 GB-ot adtam a "C"-nek, a többi lett a "D", de én is 20GB alatt vagyok foglaltságban a "C"-n.
azzal, hogy nem előre csináltál kicsit nagyobb partíciót a "C"-nek, utólag problémásabb lesz, az is lehet, hogy megsérül a "C" tartalma, és nem fog elindulni a Vista a partícionálás után.A legbiztosabb, ha előről kezded, de megpróbálhatod a Vista alól is a saját partícionálójával, vagy a GParted-el.
-
formasu
tag
válasz
Vhunter #10565 üzenetére
Ha elfogadod: a Pagefile-t tedd mindjárt egy másik meghajtóra, és fix, pl. 4GB-al, és ne a Windows kezelje. Sok előnye van ennek!
Az FnF2-vel ki-be lehet kapcsolni a WiFi-t, és a Bluetooth-t is. Többször kell megnyomni esetleg.
Én a Driver CD-ről telepítettem ezt is, és nincs hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest