Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
traktorgumi
üzenetére
Én megnézném egy youtube 4k videón, mert szerintem itt a videó a gyenge
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Jah, bocsi. Nem is értettem, így már értem
. 😀 -
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Csinálj addig egy gmail-t.
-
válasz
75kokoko75
üzenetére
És reméljük jó is marad, és nem hardveres hiba lesz
-
válasz
75kokoko75
üzenetére

-
válasz
75kokoko75
üzenetére
Nincs mit, remélem megoldódik.
-
válasz
75kokoko75
üzenetére
Töröld az eszköz kezelőből, a driverrel együtt, ha szükséges külön az nvidia progit is. Majd indítsd újra normál módban, ha a gyártói oldalról leszedett driver nem jó, akkor ezt szedd le, ez win7 64 bit rendszerhez jó
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Igen ezt írtam én is

-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Amit küldtél képet az van írva, hogy teljesen feltöltve. Annyit tesz a kép, hogy be van dugva töltőre. Vagy a kép csak illusztráció?

-
Sziasztok.
Keresek:
Dell xps 12 9q33 kijelző FHD
köszi -
válasz
Tothgera30
üzenetére
Igen ez most olyanmint mikor a kocsi fogyasztásdát írják le.... (hátszéllel, 1 emberrel üres csomagtartóval stb) Nyilván ez így erős ide. De pl. sok múlik azon is pl milyen a szoba hőmérsélete, klímás 22°C vagy mostani nyárimeleg 28°C-os szoba stb. az életszerű teszt mindig a gép és helyének megfelelő lesz úgy is, Lehet nálam 47°C az nálad már 52°C lesz. most csak írtam két véletlen számot.
sokan nem szeretik, én évek óta mx-4 pasztát használok a munkáom során. Nyilván extrém gamer gépeknél jobb kell, de a gépek 90%-hoz elegendő bőven, a saját tapasztalat szerint, ami más tapasztalataitól eltérhet. 
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nem degradáltam, csak a hasonló a specifikációja mint az mx-2 pasztának. Én mx-4 pasztát használok 98%-ban. És igen létezik. 😀
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ez kb MX-2-es pasztának felel meg, ez most lényegtelen. azt nézd mát mrg légyszives, hogy ha pl AIDA progival terheled (stresszteszt) akkor hogyan alakul a hőfok, ott ingadozik nagyon?
Köszi -
válasz
Tothgera30
üzenetére
Szia!
Tudod pontosítani? Mivel pasztáztad? Mit jelent az ingadozás érékekben, illetve mikor ingadozik, alapjáraton, stb? -
válasz
Packersbay
üzenetére
Szia!
Én azzal kezdenék amit mondtál, hogy kivenném a billentyűzetet kábellel együtt megtakarítanán a csatit és a kábel végén az érintkezőket, majd visszatenni helyére. Ha ezután sem megy, akkor lehet a billentyű romlott el.
Egy HP-nél jártam így, hogy pár gomb nem ment, de kivesz/betesz/takarít után megy azóta is.
-
válasz
AssAssynn
üzenetére
Igen látom javítottak rajta, de igazából:
● ne töredezettségmentesítsd az SSD-t:
ezt ki kell kapcsolni;
● kapcsold ki a hibernálást:
ezt a windows miatt kell főleg, tapasztalat!
● kapcsold ki a virtuális memória fájlját:
mikor olvastam akkor ezt még nem javították, de tapasztalatom szerint,
főleg az olcsóbb ssd-k esetén még most is érdemes, sajnos sokan az olcsóbbat veszik;
hozzá teszem 8bgb ram alatt nem érdemes kikapcsolni
● lehetőleg minél kevesebb mindent tárolj:
az SSD-n, erről nem ír
● kapcsold ki a SuperFetch opciót:
erre meg azt írja, hogy mégis jobb.Én használom ezeket és stabilabnak és picit fürgébbnek tűnik a gép.
Köszönöm a pontosítást.

Ja: légyszíves ne kötözködésnek vedd, inkább a tapasztalataimat írtam le.
-
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Igen, mindenképp. Ilyen régebbi gépekbe elég egy kingston vagy gigabyte is. De ha később gépet vált, és ez kb 1 éven belül lesz, akkor a drágább samsungot venném, mert az sokkal gyorsabb lesz az a másik gépben, ebbe a gépbe viszont nem fogja érezni a különbséget.
-
válasz
Anthony001
üzenetére
Én ilyet használok, munkahelyen, csak 8gb ram és intel vga. Halk, csendes, eddig teszi a dolgát. Mondjuk szerintem a lan elírás, mert nekem gigabit van benne. Zsanér jó, akksi idő is. Egyedül a toshiba m.2 (2280) sebessége a gyengepontja szerintem. Illetve vagy m.2 vagy sata ssd-t lehet beletenni. Egyszerre a kettőt nem. Aki ezt így találta ki az........ ez több márkánál is megfigyelhető sajnos.
-
válasz
undercover
üzenetére
Célszerű igen. Akksit is vedd ki.
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Igen, ezt én is megerősítem, hogy előfordul, és lehet, hogy úgymond nem is az akksi halt meg, hanem az elektronika benne. Nyilván a végeredmény szempontból ez nem számít. Viszont ne tedd vissza a rossz akksit, mert zárlat is előfordulhat.
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ez mit takar:
- kicserélted az akksit,
- vagy a töltőt tetted másik gépbe? -
válasz
Tothgera30
üzenetére
Alaplap (töltőáramkör, vagy akksi, vagy a töltő), ezért írtam, hogy meg kellene próbálni másikkal.
-
-
válasz
undercover
üzenetére
Én eddig mindig úgy csináltam, hogy előre partícionáltam. Szerintem így a tuti. Ezért nem tudok érdemben arról nyilatkozni, hogy utána hogy lehet úgy megcsinálni, hogy működjön is rendesen.
-
válasz
undercover
üzenetére
Szia!
Nekem ez vált be. Macrium Reflect Free program, gyors, egyszerű, és működik. De nyilván tudod, ha a klónozni kívánt hdd partíció pl 120gb, az új háttértár 250gb, akkor csak 120-nak fogja látni, tehát előtte ugyanakkora mretűre partícionáld. (Megy vele minden vírus stb) -
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nézd meg pl aida progival az akksi állapotát. Szedd ki kiapcsolt állapotban, majd tedd vissza. Megvaz eszközkezelő is jó tanács. Ha nem jön be egyik sem, akkor már hardware probléma lesz.
-
válasz
BViktor8
üzenetére
Ha szerencséd van, csak kipattant, ha nem akkor a kis tartók letörtek. Ha óvatosan le tudod szedni, akkor nézd meg, ha garos, akkor talán a szerviz. Bár ha nem segítőkészek, akkor azt mondják, hogy ez nem törik le magától, ami nyilván igaz is, de hát ki az aki ezt el akarja törni. Nah de ez már csak hangos gondolkodás.

-
-
válasz
Ice&Lime
üzenetére
Engem pont nem zavar, hogy U-s proci, mivel így az akksi teljesítmény is elég jó, ez a több éves hp-m is 4-5 órát bír, használat mellett. Nem grafikai, vagy tervezői felhasználó vagyok, szerintem ameddig nem megy tönkre nem cserélem le.
A kövi notim is HP vagy DELL lesz 13"-14" -
válasz
Ice&Lime
üzenetére
Nem nem találkoztam még olyannal, hogy elindul és 2 nap múlva befagy, kivéve ha elromlik, de az már más eset. Hát igazából vannak tesztek, de szerintem használd youtube, meg excel, chrome stb, ha baj van azért az előjön terhelésnél. Én sosem tettem így külön ezért tesztet. Ram teszt (memtest 86) de ezért kell, hogy jó- a ram, illetve a dellnek is van saját teszt progija, bootolásnál f12 ott a diagnostic, majd a ram teszt.
-
válasz
Multibit
üzenetére
Hát a leírásod alapján igaz, de sok Ramnál írják DDR3L-nél hogy csak 1.35V-on megy meg van hogy írják, hogy mindkettő V-on elmegy. Ezt gyakorlatban is tapasztaltam. Az Biztos a DDR3 az csak 1.5V és DDR3L(-Low Voltage) 1.35V, amikbe léteznek DUAL is ami mindkettőn megy. De szerintem ez mindre igaz, legalábbis a tapasztalatok alapján.
-
válasz
Ice&Lime
üzenetére
Szia.
Igazából azt kéne megtudnod, hogy a noti kezeli az 1,35V is vagy csak 1,5V, illetve az 1600MHz ramokat is. Tudtommal 1333MHZ és 1.35V-1.5V és 8GB maximum, amit kezel ez a noti. Azaz elvileg 2x4gb tehetsz bele és a DDR3L is. Samsungnak van olyan ramja ami mindkét V-on megy. Ramoknál azért előfordulhat, hogy leírás szerint megy az adott géppel, de gyakorlatban nem, ez fordítva is igaz. Ha nagyon tutira akarsz menni, akkor ami most van benn olyat teszel bele csak 2x4gb dual channel
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Villanyszerelés
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- Gumi és felni topik
- EAFC 26
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. 😀
tökéletes az i5.

Szép napot