Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
qad
senior tag
Na jó hát ez már a fanatizmus határát súrolja...
Nem is a 2 csóka akivel ma találkoztam egy küldetésen, na azok az igazán fanatikusok. Kb. fél éves a játék és nekik 3 csillagos a portréjuk és 200-as szint felett voltak. Ritkán szoktam megdöbbenni főleg amióta a kis kínaiak napi 24 órában váltják egymást és úgy boostolják a karaktereiket a játékokban, de ebben a játékban nem lehet pénzt farmolni de mos sokkolt a látványuk. Ha eggyel találkoztam volna akkor azt mondom no life, na de kettővel? Erre már kevés a fantáziám.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- Acer Nitro XV240YPbmiiprx Gaming monitor, 24", IPS, 2 ms, 165Hz, 1920x1080, FreeSync, HDMI, DP
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz
- Eladó újsuerű Creality Hi 3D nyomtató
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem is a 2 csóka akivel ma találkoztam egy küldetésen, na azok az igazán fanatikusok. Kb. fél éves a játék és nekik 3 csillagos a portréjuk és 200-as szint felett voltak. Ritkán szoktam megdöbbenni főleg amióta a kis kínaiak napi 24 órában váltják egymást és úgy boostolják a karaktereiket a játékokban, de ebben a játékban nem lehet pénzt farmolni de mos sokkolt a látványuk. Ha eggyel találkoztam volna akkor azt mondom no life, na de kettővel? Erre már kevés a fantáziám.