- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
ROCK and STONE!

A Deep Rock Galactic egy 1-4 player kooperatív shooter a dan Ghost Ship Games studiotol, egy hete lepett ki 2 eve tarto Early Accessbol es megjelent az 1.0 verzio. A roadmap is kint van egeszen oszig.
Gondoltam nyitok neki egy topikot, en csak az 1.0 verziotol kezdtem el jatszani de nem tudjuk haverral letenni.
Steam oldal: Overwhelmingly Positive
Solo-ban is lehet jatszani, ilyenkor kapsz segitsegul egy repulo dront, Bosco-t amit lehet iranyitani, de co-op az igazi. Tarsakat gyorsan talalni a kuldetesekhez, vagy mar meglevo kuldetesekhez csatlakozni is pofon egyszeru.
4 class van: Scout, Driller, Gunner, Engineer kulonbozo kepesegekkel es fegyverekkel, ezek modolhatok.
Gondoltam csinalok neki egy topicot, hatha valaki kedvet kap es itt ki lehet beszelni class buildeket stb.Lehet osszeszedek par dolgot, osszefoglalot hogy tudok letrehozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung A17 mobiltelefon
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest