Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
#PeTeY#
aktív tag
válasz Antimatrix #322 üzenetére
Majd én kiviszlek mert személygépjárművel megyek, bár így lőttek a piálásnak.
-
#PeTeY#
aktív tag
És mit szólnátok egy szalonna sütéshez? Egy szombat délután szabaddá tesszük magunkat, mikor jobb idő van (nem esik az eső/hó) és kimegyünk a Panoráma úthoz haverék kertjébe. Vagy lehet bográcsozni is.
A kert egyébként egy lepusztult vmi, de lehet (mint már említettem) szalonnát sütni, részegen a fűben fetrengeni/eltévedni, éjszakai számháborúzni és teheneket borogatni.
A hely közel esik a bánki busz vonalához is. A megállótól kb 10-15 perc séta.
Ja, és füstmentes hely és mindenki odaül ahová akar. -
#PeTeY#
aktív tag
Ok, csak egy ötlet volt, de ha nem hát nem. Egyébként szó nem volt éjszakázásról, csak arról, hogy abba is nyúlhatna. Ígérem többet nem mondok ötleteket sörös fejjel.
-
#PeTeY#
aktív tag
Bocs, tudom, hogy nem ide tartozik, de ugye neked volt ati csipszetes msi lapod?
A 939-es integrált vga-val. Az milyen volt? Mik voltak vele a tapasztalataid?
Hogy a témához is szóljak. Valószínű, hogy nekem is a 14-ei időpont lenne jó. A szalonnasütést pedig toljuk egy évet. -
#PeTeY#
aktív tag
-
#PeTeY#
aktív tag
Akkor aktivizálom magam. Ha választani lehet a két hely közül (Kikötő, Jazz), akkor én a Kikötőt választanám. A Jazz nagyon nem az én világom már. Kb. 2 hete voltam és elég kiábrándító volt az a 14-15 éves kiscsaj, aki részegen feküdt a sarokban. A Kikötőnél legalább eltakarják őket a bokrok.
Persze, alávetem magam a többség akaratának ha a Jazz mellett döntenek. Végülis ott is lehet olcsó kőbányait kapni. -
#PeTeY#
aktív tag
válasz simonzé #1352 üzenetére
Köszi a tájékoztatást. Szeretném kipróbálni eme kellemes(?) időtöltést. Szóval, ha van még hely, akkor szivesen beszállnék. Hozni-vinni én is tudnék embereket, 2 jól megtermett legényt vagy 3 kisebbet (Trabant rulez).
Helyszínre nekem annyi ötletem lenne, hogy én itt lakom a debreceni reptér közelében és innen nem messze van tőlünk az a hely, ahol az elhagyatott orosz hangárok/épületek vannak. Azt nem tudom, hogy be lehet-e menni, de ha szóbajöhet ez a helyszín, akkor megpróbálok a héten utánajárni.
A bogrács partin is részt vennék és hozzá tudnék járulni egy tartalék bogrács-félével valamint az említett gépjárművel, amivel könnyedén tudok személyt ill. folyékonykenyeret transzportálni. -
#PeTeY#
aktív tag
válasz simonzé #1362 üzenetére
Annyira nincs szem előtt az a terület, és ugyan a reptérhez tartozik, de elég messze esik a tényleges erporttól. Elég nagy a dzsumbúj és a környéken sincs valami nagy civilizáció. Eddig 1x találkoztam ott egy őrféleséggel, igaz másfél éve voltam ott kutyátsétáltatni utoljára és le se szart a muki. Megkérdezte, hogy mit csinálok ott és merre lakok, azután továbbállt. Holnap du. ha lesz egy kis időm, akkor csinálok a területről pár fotót, de ha már ugyis mocira pattansz, akkor akár erre is fordulhatsz.
Persze nem kizárt, hogy azóta hemzsegnek ott a kutyás, kalasnyikov-os security-k, és az is lehet, hogy engedélyt kell kérnünk valakitől, hogy ott lőhessük halomra egymást, de ennek még utána nézek. Amúgy nem erőszakolom senkire ezt a helyszínt, csak miért ne? Elég hangulatos lenne szerintem: lepukkant hangárok, romos kiszolgáló épületek (nem sok), mindenhol ciril betűk. Igazi stalker fíling.
Trabanthoz annyit, hogy sok jó sebesült kis helyen is elfér. Max. kölcsönkérem a szomszédtól az utánfutót. -
#PeTeY#
aktív tag
Ma megnéztam az általam említett helyszínt és kéne egy szaki aki szintén szemrevételezi. Az épületek egy része már eltűnt. Még egy szerelő csarnokot találtam, de a természet is elég rendesen utat tört magának (értsd: méteres ''aljnövényzet''), valamint fakitermelés is folyik ott és elég nagy a rendetlenség. Messziről láttam még egy kétszintes épületet, de annak a környezetét már nem néztem meg. A reptérre vezető egyik kis út nagyon közel van, de a terület elég távol esik a sorompótól. Sajnos kép nincs, mert öcsém elvitte itthonról a fotómasinát. Jó hír viszont, hogy egy lélekkel sem találkoztam és maximálisan kihaltnak tűnt a terep, a favágást leszámítva, de azok a rönkök is ott lehetnek már egy ideje.
Szóval kéne egy profi véleménye, hogy érdemes-e ott paintballozni vagy mást kell keresni. -
#PeTeY#
aktív tag
A péntbólra még beférne 1 ember? Jönne öcsém is célpontnak.
-
#PeTeY#
aktív tag
Erre válaszolna valaki nekem: #1563? Köszi.
-
#PeTeY#
aktív tag
válasz simonzé #1576 üzenetére
Köszi.
''Persze hogy jöhet mindenkinek a haverja, de azt tartsuk tiszteletben, hogy ez egy PH!-s party, az itteni arcoké az ''elsőbbség''.'' Ez természetes, ezért is kérdeztem, hogy gond-e ha jönne. És mivel Ph!-s party lehetne majd olyat is, hogy Ph!-sok vs ''Kívülállók'', ha csak öcsém lesz külsős, akkor... hát... rossz lesz neki.
A zászlótartós ötletet meg csak támogatni tudom.
Egyébként helyszín és kezdési időpont (persze a pályaépítésé és nem már a péntbólé) konkretizálódott valamennyire? -
#PeTeY#
aktív tag
-
#PeTeY#
aktív tag
válasz simonzé #1632 üzenetére
Ez a rom??? Bazz, hát ez a Vértesi-kastély. Képekről nem ismertem fel. Ép.vállalkozó haver ott dolgozik, mert épp most újítják fel. Valószínű, hogy szombat de. ott meló lesz, de jön be a csávó hozzám az irodába 11 órára és lehet, hogy tudok intézni valamit engedély ügyben.
-
#PeTeY#
aktív tag
Na, sikerült ismerőssel beszélni. Áldását adta a paintball partira, de csak félhivatalosan. A terület ugyanis még nincs magánkézben, hanem az önkormányzat tulajdona, de azt mondta, hogyha bármi gubanc van, akkor hívjuk nyugodtan és Sanyi bácsi majd elintézi.
A melóval is állnak, mert a gépésztervek még nem készültek el teljesen.
Szóval mehetünk nyugodtan, csak ne bontsuk le a viskót. Ja, és lehet, hogy ő is kinézne, mert nagyon kiváncsi, hogy milyen ez a játék.
Szerk.: Ha valakit szállítani kell, akkor szóljon. Antimatrix-ért ugyis mennem kell a buszvégre, ugyhogy még befér/nek/ valaki/k/ a kocsiba. Ha kell többször is fordulok, mert csak öcsémet kéne vinnem helyszínre, de a házunktól kb. 10 percre van ez a hely ugyhogy ő gyalog is tud jönni.
[Szerkesztve] -
#PeTeY#
aktív tag
Szivesen intéztem, hiszen jó bulinak igérkezik. Lábcsókra most nem tartok igényt.
Az érdem amúgy is a szervezőké, hogy felfigyeltek a helyre és lehetővé teszik, hogy sz.rrá lőjük egymást.
Szállítással kapcsolatban engem is lehet hívni: 70/772-5012, ugyis többször fogok járni a városban fél10-ig (szemét adóbevallások miatt ).
simonzé: Megkaptam az e-mail, csak most olvastam el, de gondolom már nem aktuális. -
#PeTeY#
aktív tag
Antimatrix és lorcsi már jelentkezett fuvarra. Ha valakinek még szüksége lenne rá, az keressen meg nyugodtan.
-
#PeTeY#
aktív tag
Nagyon jó volt a paintball is, és a bográcsozás is.
Jani: Tényleg nagyon finom volt a babgulyás. Már bánom, hogy nem kértem azt az útravalót indulás előtt.
simonzé: szivesen intéztem a kastéyt, viszont mind2en elfelejtettünk a telefonszámot. Most maradjunk annyiban, hogy ha legközelebb kell a helyszín paintball-ra, akkor 1. én is menni akarok (ugyis gyakorolni kell ), 2.szóltok és felhívom ismerőst, vagy megadom a számát.
Jó kis tali volt, bár nekem még csak a második, de remélem lesz több is.
Ja, és én is köszönöm Oly-nak a foltokat. Már szépen kezdenek érni, sárgulni. -
#PeTeY#
aktív tag
Sziasztok!
Elnézést mindenkitől, aki próbált elérni, és nem sikerült neki, de a fantom-lét, eléggé leköti most minden időmet.
Paintball-ra lehet menni a kastélyba is. Vannak ott biztonsági őrök, de tudni fognak róla, hogy mentek. Egy dolgot kértek, hogy ne nagyon gyilkoljátok meg őket.
Sajnos én nem valószínű, hogy részt tudok venni a Ph!-találkozón, a fentebb említett második én miatt. Már van egy előjegyzésem a hétvégére világmegmentésre.
Üdv -
#PeTeY#
aktív tag
Ha elég sokáig lesztek, akkor talán én is benézek. Kb 9-fél10 körül futnék be.
Személygépjárművel mennék, tehát az alkoholistább beállítottságú Ph!-tagok tőlem is számíhatnak fuvarra. -
#PeTeY#
aktív tag
Én is benézek, de kicsit nehezményezem, hogy talánosként sem vagyok a lsitában.
Pedig mindenkinek fizettem volna egy jófajta italt, és vittem volna a két hastáncosnő ismerősömet is, de így... -
#PeTeY#
aktív tag
válasz ngabor2 #3506 üzenetére
[link]
simonzé: Tudod hol lakom. Nekem le kell lépnem fél7-kor, de a lányok itt lesznek, mert partiképessé kívánják tenni magukat (még nem tudják, hogy nem a Ph!-talira megyünk. ). Mondtam nekik, hogy idegeneket ne engedjenek be, de ha elkurjantod magad, hogy: ''Zé vagyok, a terembúráját!!!'', akkor mennyei örömökben lehet részed. Váljék egészségedre. -
#PeTeY#
aktív tag
Oly: 90% helyett legyen egy kicsit kevesebb. Még folynak a tárgyalások. Éppen tegnap lettem lerázva telefonon azzal, hogy március 24-e még messze van, nyugalom. Ma megint próbálkozok.
ngábor2: Kéretik nickem felvétele a lehetséges résztvevők sorába. Sajnos nem tudok biztosat mondani, mert még nekem is messze van ez a dátum. Lehet épp a Bahamákon fogom lógatni a pö... lábam. -
#PeTeY#
aktív tag
'Reggelt!
Tegnap beszéltem a fickóval a kastály ügyében. A paintball helyszínre az 100%, ha a mellett döntünk/döntöttök. Annyi van, hogy esetleg ő is kinézne pár haverjával és lövöldözne egy kicsit, mert még sosem paintball-ozott. Én barom viszont a főzést elfelejtettem megkérdezni. Fogalmam sincs, hogy nem jutott eszembe, de nem hiszem, hogy gond lenne belőle. Jövőhéten utánajárok rendesen.
Viszont eszembe jutott mégvalami. Egy barátomnak vagy egy hétvégi háza (értsd: lepukkant viskó) a Fancsikai tavaktól nem messze a Panoráma útnál. Egy rozoga faház van ott, ami szerintem kinyitva sem volt egy ideje, viszont ami részünkről érdekesebb lehet, hogy egy hatalmas füves terület pár gyümölcsfával, kerítéssel körbevéve az erdő közebén. Gimiben rengeteget jártunk oda szalonnát sütni, grillezni és persze lerészegedni. Én legutóbb 1,5 éve lehettem egy grillezős kan-partin. Van áram (zenének, magnót hozni kell), víz (bár ezt elég nehéz összehozni, és talán már a szivattyút sem találnám meg) és persze mellékhelyiség is, hétköznapibb nevén pottyantós budi. Nincsenek ugyan luxus körülmények, de szerintem bográcsozni ideális. A kijutás okozhat gondot, mert egy kicsit messze van, de többféleképpen megközelíthető. A Vámospércsi úttól van bicikliút, onnan kb. 30-40 perc. A bánki busszal (talán a 9-es? régen tömegközlekedtem) is lehet menni, így a leszállástól egy jó 15 perces kényelmes séta a hely.
Szóval Oly ha Debrecenben jársz jövő héten, akkor kinézhetünk oda, és ha Ph!-talira alkalmasnak találod a helyet, akkor megkérdezem havert, hogy ránk meri-e bízni egy napra.
A másik dolog. Tegnap, hogy beszélhgettünk ismerőssel a paintball-ról felvetett egy ötletet.
El kéne menni Kunmadarasra lődözni. Ismeri közvetve a polgármestert (egy barátjának a barátja) és tudna egy jó helyszínt. Egy hatalmas terület tele többszintes épületekkel. Ott lehetne igazán kommandózni. Ott már akár komolyabb játékok is szervezhetők a meglátása szerint az egyszerű mészárlástól kezdve a túszmentésig bármi.
Március 10-én lesz ott rally (asszem ez a csóka is indul) és mondta, hogy délután lehetne rendezni egy ilyet. Megígértem neki, hogy felvetem itt, mint lehetőséget előtalira. -
#PeTeY#
aktív tag
No, helyzetjelentés.
Én már 1000%, hogy nem tudok ott lenni szombaton sajnos. Sem a paintball-on, sem a délutáni eszem-iszomon. Oly-val beszéltem csütörtökön(?) és letisztáztuk, a kastély szabad lesz délelőtt. Esetleg a csávó, akitől kértem kinézne pár ismerősével kipróbálni a lődözést. Egy ezüst VW Passat-tal menne majd egy Antimatrix alkatu figura (értsd.: 2 méter magas és csupa izom ). Max. 5-6 főről lenne szó, és ha nem adtok nekik védőcumót, akkor 1 kör után lelépnek és hagynak békén benneteket. Gondolom azt kérnem sem kell, hogy ha végeztetek, akkor a holttesteket vigyétek magatokkal, vagy ássátok el jó mélyre.
Remélem a következő talira már nekem is jobban sikerül megszervezni a dolgaimat.
Jó szórakozást nektek!
Ui.: A Jani-féle babgulyából nem raknátok félre egy tányérral?
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest