Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
kavicssli
addikt
Keresek Sony Pro Duo karit 2GB és ha van akkor eladó 1db 1Gb Pro duo kari!
-
ProdyG
őstag
Eladó:
Thrustmaster Fusion USB-s gamepad, 10 gombos 1k
Asus cd-rom 40x 0,5k
Utángyártott Sony-Ericsson akkumulátor, a következő típusokhoz való:
F500, J200, J210, K300i, K500, K508i, K700, K700i, T220, T226, T230, T290, T290i, Z200.
1 hónapos körülbelül. teljesen hibátlan. adok rá 1 hét garanciát. 1,5k
Eladtam a laptopomat!!! -
norbz
tag
Még mindig eladó a hűtőm: [link] :S
És keresek vkit, aki tud szerezni 38KHz-es kvarcot!!! (Boltokban nincs)
[Szerkesztve] -
vvv@free
csendes tag
válasz
elfelejtette #1722 üzenetére
Mint írtam''hozzávetőleges max fogyasztás'',ez az amit sohasem érsz el.
A mechanikus alkatrészek csak felfutáskor,vagyis bekapcsoláskor fogyasztanak maximumot.
Ezzel ellentétben a procid,videókártyád akkor még messze nem fut 100%-on.
A program meg mindenből a maximumot veszi,az már más tészta hogy rövidzárlatot kivéve soha nincs egyszerre minden alkatrésznek maximális áramfelvétele.
De a legegyszerübb párban bevágsz 500w-os redudáns szervertápokat,és nem kell számolgatnod semmit. -
janati
őstag
Vennék AGP-s 6600gt-t, 6800-at, x800szériát!
-
Louies
aktív tag
Eladó 128Mb CF kártya bontatlan új, élettertam garos. 1,6K
kaptam, de nekem nem kell mert van másik512mb -
FireLord
aktív tag
KERESEK:
Gyenge P4 celeron lapot+procit, vagy erősebb P3-ast + memóriával 128 de inkább 256mb + videókártya 128bites MX 440 mondjuk: régebbi játékok játszásához és netezéshez!
Jelszó: Legyen olcsó és jó! -
headhunter
addikt
120.000 Ft-ot kérne érte a gazdája és garancia nem tudom van-e rajta.
Ismerősöm akarja megvenni és ezt javasoltam helyette: (Igaz majd 2x többe kerül, de 2-3 évig elfogadható gép lenne és új !)
ACER Aspire 3103 WLMI[link]
Az aksiknál lévő adatokról tudsz valamilyen linket adni, hogy mit kell nézni?
(Egyik helyen így adják meg 29W máshol 4000 mAh (Lithium-ion))
Mennyi az álagos üzemidő egy jó notebooknál? -
dvdbackuper
őstag
Eladó Intel CeleronD325/2.53GHz/533MHZ FSB/256k cache/s478 tok ------- 9k
-
Per Me
tag
Sziasztok!
Nyíregyházán laknak az alábbi eszközök.
Mögöttük lévő árért (picit kevesebbért is) bárhova vihetők.
Linksys befw11s4 wireless router (májusig garral) 12 eFt
Nortek nhw 100-5 switch 4 eFt
Xerox m760 tintasugaras nyomtató sok-sok patronnal (színenként) 14 eFt
[Szerkesztve] -
Mr.Omega
tag
hi eladó laptop vadi uj bontatlan Fujitsu-Siemens AMILO M6450G Crystal View
180k
[link]
[Szerkesztve] -
Oly
őstag
S478-as Celeron 2,93 eladó!
-
_seth_
veterán
4K, Dana 5040SR, 10/100, garis év végéig, szép formatervezett burokolat, szokásos webes kezelőfelület... igazából nem tudok semmit sem írni róla mert egy teljsen átlagos vezetékes router
(egyben jobb lenne eladni... még ha vki tovább árulja az sem érdekel csak én szabaduljak meg tőle mert nincs kedvem/időm hírdetgetni, üzletelgetni...)
[Szerkesztve] -
Hequila
őstag
Eladósorba került két Maxtor DiamondMaxPlus9-es winchester:
120GB, 8MB cache, PATA
80GB, 8MB cache, SATA
Hibamentesek, szépek, okosak, finomak. Világ életükben hűtve voltak, rekket nem ismerik hírből sem
Mindkettő PH!-s garival (3 nap). Árakat direkt nem írok, ha valakit érdekel, akkor majd írok. (nem írtam el a mondatot!) -
ProdyG
őstag
válasz
headhunter #1765 üzenetére
szerintem olyan 120at ha van rá garancia. ha nincs akkor 100 körül. nekem is ilyesmi van és most akarom eladni.
-
headhunter
addikt
Mennyit ér egy ilyen notebook? (Karcos a teteje)
-
diablo1984
veterán
eladók:
- ASUS V3400 AGP-V3400TNT/TV/16M - riva TNT, video-in, tv-out - 2k[link]
- S3 Trio 3D/2X 4mb AGP - 0,8k
- S3 Virge GX2-TV-OUT-os(nem tom hogy működik-e a tv-outja) 4mb AGP - 1k
- S3 Savage 4 32mb PCI - fix 3k
- 2x128mb kingston sd ram - 3,5k/2db
- KVM switch (AT-s billentyű, VGA, soros egér) - 4k
- slot1-es átalakító ppga-->slot1 - 0,7k/db (2 van)
- pc partner alaplap(intel bx440 chip-es, AT/ATX-es)+333-as celeron proci(slot1-es)+2mb-os pci-os s3 trio VGA+128mb sd(hibázik)+floppy+ide kábel eladó! - 1,8k
- Abit BE6 alaplap(ATA raid)+ PIII-as celeron(coppermine)850-es proci(8,5x100)+hűtő - 7k (ATX-es, a legújjabb bios van fent, sd-t kezel, és intel bx440 chipsetes!)
- egy nagy doboznyi AT-s ház(egy-kettőben még táp is van, elvétve cd olvasó és floppy(nem tom hogy jók-e)kb 5db ház - (méhbe leadni vagy valami) - 1,5k
- lenne még egy GameBoy-om(monocróm kijelzős)+GameLight(a kijelzőt világítja meg a sötétben)+1 vagy 2 játék+hordtáska. zsírul műxik most is - 6k
- HP Deskjet 690 C nyomtató színes, tintasugaras, és Cannon S200X(asszem) üres patronokkal eladó - együtt a 2 db 2,5k (a HP-hez megvan minden a dobozán kívül, de a papírja kábelei, minden, a cannonnak a driver lemeze van meg, usb kábele nincs!)
- laptop 24x-es cd- olvasó átalakítójával és keretével(minden laptopba jó) - 2,5k
Mindenre 1 hét garanciát vállalok!
Kingmax Hardcore csere érdekel!
[Szerkesztve] -
JohnyBlue
addikt
Pfuu megjottem
Nahh mit tettem mar megint ?
jahh kell a lakas Borosz mester !! itt van nallam a sok kavics szal heton mehet a biznyisz -
ngabor2
nagyúr
ez lehet, hogy pü akart lenni? ja, nem, mert szerkesztve. de a linkkel nem tudom, mit akarsz mondani. ha azt, hogy paat keres gépet... 667MHz 800 helyett elég fimnézésre
ráadásul a vinyó is kisebb.
a 2-kal meg mi a probléma? a HIX gurun is összefutottam már vele, valamint annak idején az (új) alaplapban is rendszeres szerző volt. nagy vírusszakértő, és nagyon nem én, mert én nem vagyok dr -
Zoty@
aktív tag
80 GB Maxtor HDD 1 év garral ár: 9.500.-
-
dew28
aktív tag
uhh.. veletlen nincs vkinek elfekvoben gyorsban egy 100nF-os kondija, amire nincs szuksege?
-
IIIstIII
senior tag
Közvéleménykutatás:
Akinek van kábelnete (Fibernet) otthon, családban, ismerettségben az legyenszíves írjon PMet hogy mennyire van megelégedve vele, (előnyök hátrányok reklamációk) mert netcsere elött állunk és elég kedvező csomagot ajánl (tv-net-telefon) de kicsit tartunk tőle hogy nem e lesz olyan rosz mint a mostani (sokszor nincs net) -
Josy
csendes tag
Eladó:
14'' monitor (LG Studioworks 440Si) 1024x768x60 Hz, 800x600x75 Hz 2k HUF
Acorp 56k külső modem+táp+soros kábel 2k HUF
Hétvégén csak tel: 30/9672-955 -
beencee
őstag
válasz
Zethepolee #1740 üzenetére
Oksa, csak nézd meg a vinyókat, hogy milyenek, a tesztelést én úgyis megcsinálom, ha szóbajönnek.
-
beencee
őstag
KERESEK
- kicsi (4-20GB közötti), de halk HDD-t, notivinyó különösen előnyben
- 512MB-nyi (2x256 vagy 1x512) DDR memót, 266/333/400 is játszik
- kicsi, olcsó, akár házában, burkolatában sérült webkamerát (elég, ha az optikája és a elektronikája ép, működőképes)
- szintén hasonló állapotú (vagy persze kifogástalan és olcsó) mikrofont
- Socket 478-as hűtőt
Tápkérdés: persze meghajolva Vadfanta a kérdés esszenciáját boncolgató kérdései előtt, egy aláírásért lehet az Eon-tól fogyasztásmérőt kölcsönözni (bár nekem egy barátom segített) pár napra, csudákat lehet mérni... Persze az is lehet, hogy tényleg sokan hegesztenek számítógépes táppal. -
vadfanta
tag
Látom, sok itt a tápszakértő:
Egy desznyónak mennyi tápot kell adni, hogy jó legyen a teljesítménye? Meg persze milyen táp legyen, hogy ha elszáll ne vigye magával a desznyót? Ja, meg a tápos csirke mennyire stabil? -
Oly
őstag
Szerintem ezt a tápos-csibe kérdést zárjuk le azzal, hogy:
Ha valakine van pénze 4900+, vagy Core Duo Tripla Quadro ... procira meg SLI és társaira, vagy 6 vinyó meg 4 ODD-re, akkor az megteheti, hogy Jó tápot vegyen!
A kispénzű embereknek pedig a konfigjuk sem olyan, hogy sokat zabáljon...
Szerintem...
Ennek elenére javaslom mindenkinek az általa ''megvehető'' leg jobb táp használatát!
Aránylag elfogadható hasonlet gyanánánt fel tudnám hozni, hogy az autójába sem önt senki kétes eredetű üzemanyagot, vagy olajat! Ha mégis... és elszáll a motor...
Magára vethet, hogy miért spórolt azon a pár forinton! -
Peet210
őstag
Eladó egy Psion 5mx szép megkímélt állapotban minden tartozékával dobozában +szótárprogram.Magyarítás van 2db akus AA elemmel működik(vagy sima) 23k
-
Borosz
őstag
válasz
simonzé #1716 üzenetére
A tapasztalat mindenkinél más. Te szerencsés vagy, hogy nem vitte még magával a gépedet a merkuri. Én nem egy emberrel találkoztam, aki táphiba miatt szívta meg mert nem volt túlfesz ill. túláram védelem a tápjában. Vitte magával a perifériákat mind.
Én szeretek óvatos lenni és szeretek spórolni is. Így inkább megveszek egy fél éves 350-es jó minőségű tápot 5K körüli árban mint egy 650W névleges teljesítményű Golden Power csodát.
Sógoromnak asszem 4. tápját vitte már el a 2.8-as Prescott konfig. Ő szinte 24-ben digitalizál és írja DVD-re. Mindegyik táp Codegen, Deluxe és hasonló kategóriájú volt és mind megdöglött.
Tapasztalatok...mindenkinél más. -
ngabor2
nagyúr
a poén, hogy nem kell végigolvasni az egészet...
- elolvassa az 1. hsz-t, esetleg megnézi a benne levő linkeket.
- használja a keresőt, arra a tápra, amit venni akar.
- elolvassa az utolsó 1-2-3 oldalt.
ez megvan 1-2 óra alatt, ha nagyon sokáig szöszmötöl. a tápot évekig szeretné használni. ennyi időt megér...
de ez már nagyon elkanyarodik ezen topik témájától. -
simonzé
addikt
válasz
elfelejtette #1722 üzenetére
Ez az elméleti maximumot számolja. Gyakorlatilag sosem lesz ekkora áramfelvétel, mert valljuk be, elég ritkán szoktunk fullra terhelt VGA-veal és Procival2 DVDírón egyidejűleg írni. Csak azért, mert ekkor lenne a VGA (50-100W), a Proci (50-120W) és a két DVD (2*25W) által okozott terhelés max 270W, de valljuk be, ilyen helyzet még egyikünknél sem volt. Mondjuk az USB-s bojlerem igényli a plusz áramot, de ez ugye ritkaság
-
szandisas
őstag
ez amúgy azért van, mert mindenki megkérdezi, hogy:'' elviszi a gépem'', vagy ''mennyit fogyaszt'', vagy ''milyen ez a táp''.... szerintem unják leírni naponta 3* ugyanazt, mert a lusta fórumozónak nincs kedve olvasni
sztem, ha végigolvasná egy hozzá nem értő a 3 archívumot, meg a mostani topicot, csak meg tudná , hogy ''elviszi e a gépem a táp...''
volt egy hsz. amit állandóan linekltek benne, mert senki nem olvasott vissza egy oldalt sem... lehet, hogy Te máshogy látod a dolgokat, én így... -
tsar
aktív tag
Eladó:
Powercolor 9800pro 128MB-os videókártya. 20k
Sempron 2200+ proci+gyári hűtő 7,5k
256MB DDR333 Infineon 3k
256MB DDR400 Hynix D43 4k
MSI FX5500 128MB/64bit videókártya 6,5k -
elfelejtette
veterán
válasz
vvv@free #1721 üzenetére
Hali!
Ha ezt a tápos fórumba írtad volna, akkor simán megesznek reggelire. Egyébként neked milyen eredmény jön ki pl. AMD FX62 + 2x Radeon X1900XTX-re? Gondolom kb. 700W körül? Csak azért, mert itt a PH!-s tesztben 362(!) Wattos csúcsfogyasztást mértek! Tehát az ilyen programok által kapott eredményt érdemes elosztani 2-vel. Egyébként nekem 350W-os FSP tápom van, ami a guruk által is ajánlott, 12V-on 300W-ig terhelhető, és fél évesen vettem itt a PH!-n 6kHUF-ért!
Üdv.
MOD. OFF!
[Szerkesztve] -
simonzé
addikt
válasz
KngAlex #1694 üzenetére
Mindenki azt fogja mondani, hogy nem lesz jó, meg hogy kihalnak állatfajok, ha ezt fogod használni. Nem ismerem a tápot, de ha az én 5eddigi -6 Mercurymmal eddig (kopp-kopp-kopp) nem volt probléma az elmúlt 8-10 évben, akkor a tied is jó lesz. Tény hogy szerencsésebb egy ''neves'' tápot használni, de nekem pl. nem ér 10-20k-t egy táp. Persze fontos, meg minden, de akkor sem.
Nálam a papíron 350-es Mercury viszi egy éve a Venice 3200+-t, két vinyót, kéd DVDRW-t, meg a GF6800-at. Ennyi. Előtte ugyanilyen táp volt Sempron 2600+-szal. Szóval vagy bírja majd a gépedet a táp, vagy nem. De inkább igen. -
kovy79
őstag
válasz
KngAlex #1699 üzenetére
Ahogy hcs57 írta, a leglényegesebb a +12V, ill hogy hány ága van a tápnak.
Amúgy 200W hasznos teljesítmény bármelyikünk gépét elviszi, hiszen a legéhesebb, legbrutálisabb konfigok sem esznek többet 300W-nál. Ahogy említettem, ilyen esetekben a +12V a mérvadó! Továbbá 0,8-as szorzóval (nem túl minőségi tápoknál 0,7) lehet számolni a hasznos és a névleges teljesítmény között.
Szerintem a te tápod nyugodtan elbírja a konfigodat. -
Per Me
tag
Sziasztok!
Nyíregyházán laknak az alábbi eszközök.
Mögöttük lévő árért (picit kevesebbért is) bárhova vihetők.
Linksys befw11s4 wireless router 12 eFt
Nortek nhw 100-5 switch 4 eFt
Xerox m760 tintasugaras nyomtató sok-sok patronnal 14 eFt -
Ivanh
senior tag
videokártyák eladóak.
7800 gt inno vivo dobozos, mindene meg van.
6600 inno 256 megás.
Gainward mx440 64/128 bit.
Inno mx 440 64/128 bit.
Gainward fx 5200 64/64
Árakat privibe.
Kn8 ultra+ 3500+ venice + freezer +2x512 Kingmax 230-on 2,5-3-3-7 1T = 60k.
Kérésre küldök everest tesztet.
Abit NForce570 KN9 SLI AMD AM2 DDR2 2xPCX SATA2 ,+AMD Athlon 64 3800 AM2 64bit BOX + freezer is+2x512 MB DDR2 Ram 800 MHz Kingmax-Mars= ez vadonat új ,
mondjatok árat. privibe. -
Calogero
addikt
válasz
dvdbackuper #1707 üzenetére
Végül is az Acorpnál jobb.
Adatamnál lévő géppel a Q-Tech 500W-os nem bírt, teljesen instabil volt a gép, random fagyásokkal, újraindulásokkal. -
Borosz
őstag
Eladó:
Abit VL6 AGP/ATX FCPGA
Cel 566 vagy 600 + hűtő
256MB Hynix 133 SD
S3 Trio 3D AGP
PCI LAN
8K
Chiftek 350W táp. 20/24 pin. Fél éves, garos.
5,5K -
Borosz
őstag
Eddig te vagy a legkonkrétabb. Még megvan. Oly ma ad választ hcs57 meg még alkudozni akar.
Ha hétfőn sikerülne kifizetni az szép lenne, de az sem nagy baj, ha két hét múlva tudod... Hétvégén kiköltözöm belőle és hétfőn akár vihető is lenne.
Ezt írtam Johny-nak erre:
Nagymester !!!
Megvan meg a ház? Mert ha igen akkor kellene de sajnos csak 2 het mulva tudok fizetni.
Ugyanis tegnap szoltak , hogy megjott az uj űlőgarnituram es az osszes penzt amit osszebugaztam mostanaban elvitte
Szoval ha megvan a lakas es neked jo a max 2 hetes fizetesi hatarido (lehet mar hetfon meglesz a szukseges penzosszeg) akkor megvettem!
Szóval senkinek sem mondtam konkrétan, hogy neki adom.Ez van amikor rárabolnak a cuccra.
Még egy gond, hogy nem tudok ma este kiköltözni belőle így holnap semmiképp sem lehet boltolni. Max szombat vagy vasárnap ill. hétfő. Jó lenne még megvárni Johny-t. Holnap felhívom és megbeszélem vele. Addig ha tudnál várni...Mostani állás szerint term. te vagy a legkonkrétabb csak az elajén haboztál kicsit, lássuk be.
-
-
Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- IPhone 16 256GB One! Bontatlan! Jótállás: 2028.04.10 ig
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest