Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bul07

nagyúr

válasz Pyttawrx #160882 üzenetére

Jó hát annyira nem ismerem a részleteket
    Kisgyerek(1-2éves) betörte mert hozzá került.
    Bevitték kicserélték a kijelzőt, elhozta akkor tuti működött a kijelző meg egyes funkciók mert láttam hogy bekapcsolták és egy két dologba beléptek. Aztán most szólt a haver hogy ha megyek Debrecenbe hozzam el mert nem volt jó, ősszintén nem kérdeztem mi a baja, és nem is fogom nem az én dolgom.
    Annyit mondott még hogy nem tudja hogy miért cseréltek kijelzőt ha amúgy hibás a telefon. Azt biztos mondta hogy hogy tört be de hogy tesztelést kért e azt nem tudom, vagy csak rámondta hogy amúgy működik.

De annyira nem problémázott rajta mert nem állnak rosszul, én meg nem akartam okoskodni.
    Csak még annyit kérdeztem meg a Fórumba hogy kettőből csinálnak e egyet, és igen 8000Ft-ért, és hogy egy törött kijelzős telefont kellene venni.

Csak a tesztelés részre reagáltam hogy azt jobb mondani hogy kell, mert közel se biztos hogy alaposan tesztelik.

Én is jártam már úgy a Samsung szervizzel hogy másodjára oldották meg úgy hogy tesztelték a telefont, és kiadták ugyan azzal a hibával, wifi nem működött megfelelően.

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

Új hozzászólás Aktív témák