Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Kempingezés és sátrazás
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
scitech2
csendes tag
válasz
HUTCHDB #23609 üzenetére
Megkérdeztük a T-Mobil-t, és a garancia érvényesítését kizárólag az előfizető jelenlétében lehet intézni!
Szóval ha eladod vkinek, vállalnod kell, hogy probléma esetén befáradsz vele garit intézni. Amúgy is jó lesz ha ottleszel, mert legalább te magyarázhatod el, hogy ez nem független.
JA, egyébként csak azért TROLLkodok, mert a múltkor engem egy ugyanilyen telefon eladása miatt itt a forumlakók szanaszét-szedtek, hogy nem írtam ki, hogy ELŐFIZUS, pedig én azt beleírtam, hogy T-Mobilos!
Ezekután elvárom, hogy téged is alaposan kioktassanak!Egyébként sok sikert az eladáshoz !
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest